1

  Τα αγαπημένα μας

  499P9H/00

  Η βραβευμένη καμπυλωτή οθόνη 49" 32:9 SuperWide είναι σαν να συνδυάζει δύο οθόνες πλήρους μεγέθους και υψηλής απόδοσης σε μία. Τα χαρακτηριστικά που ενισχύουν την παραγωγικότητα, όπως τα USB-C και η αναδυόμενη κάμερα διαδικτύου με Windows Hello προσφέρουν την απόδοση και την άνεση που περιμένετε.

  λογότυπο νικητή βραβείου IF Design 2018
  λογότυπο νικητή βραβείου Reddot 2018

  λογότυπο Philips 499P9H


  Αναγνωρισμένη παραγωγικότητα και απόδοση

  λογότυπο ιστοτόπου Hexus
  λογότυπο νικητή βραβείου IF Design 2018
  λογότυπο άξιου προϊόντος για αγορά Kitguru
  λογότυπο Februari 2019
  λογότυπο τέλειας εμπειρίας παιχνιδιού
  λογότυπο νικητή βραβείου Reddot 2018

  Μεγάλη ποικιλία λύσεων για επαγγελματίες

  • Πράσινο

   Πράσινο

   Οι "πράσινες" οθόνες Philips είναι εξοπλισμένες με τεχνολογίες καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον για ένα οικολογικότερο αύριο: ενεργειακή απόδοση, πλήρως ανακυκλώσιμη συσκευασία, συμμόρφωση με πολύ αυστηρά διεθνή περιβαλλοντικά πρότυπα και απελευθέρωση από επιβλαβείς ουσίες όπως ο μόλυβδος και ο υδράργυρος και το PVC/BFR.

   Ανακάλυψε περισσότερα
  • Αγγίξτε

   Αγγίξτε

   Οι οθόνες αφής Philips προσφέρουν καινοτόμες λύσεις, οι οποίες είναι φιλικές προς τον χρήστη για μία μεγάλη γκάμα σεναρίων όσον αφορά τη χρήση και για πολλά επαγγέλματα. Με την τεχνολογία αφής Projected-Capacitive (P-Cap) και τη γραφίδα για απλή, πανέξυπνη χρήση, αυτές οι διαδραστικές οθόνες υποστηρίζουν έως 10 σημεία αφής, ενώ έχουν προηγμένη προστασία IP65 κατά της επαφής, του νερού και της σκόνης.

   Ανακάλυψε περισσότερα
  • Βιντεοδιάσκεψη

   Βιντεοδιάσκεψη

   Οι οθόνες Philips προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση με ενσωματωμένη κάμερα βιντεοδιασκέψεων

   Ανακάλυψε περισσότερα
  • Σύνδεσης

   Σύνδεσης

   Αυτή η ευέλικτη οθόνη, η οποία διαθέτει λεπτό βύσμα δύο όψεων USB-C και τεχνολογία USB 3.1 υψηλής ταχύτητας, σας προσφέρει πολλές δυνατότητες με μόνο ένα καλώδιο. Μεταξύ άλλων, επιτρέπει την ασφαλή και γρήγορη μεταφορά δεδομένων, την επαναφόρτιση notebook και smartphone, αλλά και τη σύνδεση περιφερειακών συσκευών απευθείας στην οθόνη.

   Ανακάλυψε περισσότερα

  Οθόνες Philips  κορυφαίες επιλογές

  Βοήθεια, υποστήριξη και ενημερώσεις

  Δηλώστε την Οθόνη σας

  Δημιουργήστε δωρεάν έναν λογαριασμό "My Philips", για να δηλώσετε τη νέα σας οθόνη. Αφού εγγραφείτε, θα σας ειδοποιούμε για τις νέες ενημερώσεις.

  Ενημερώσεις λογισμικού

  Διατηρήστε τη βέλτιστη απόδοση της οθόνης Philips. Αν υπάρχει μια νέα ενημέρωση λογισμικού, θα τη βρείτε εδώ. Επίσης, αν χάσετε τα προγράμματα οδήγησης, μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν από εδώ.

  Πλατφόρμα υποστήριξης

  Ο πιο γρήγορος τρόπος να επιλύσετε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα ή απορία σχετικά με τις ρυθμίσεις είναι να ανατρέξετε στον οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων οθονών Philips. Δείτε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα, για να επαναφέρετε αμέσως την κανονική λειτουργία της οθόνης σας.

  Στοιχεία επικοινωνίας

  Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Είτε χρειάζεστε συμβουλές για την αγορά μιας οθόνης Philips είτε υποστήριξη για να τη ρυθμίσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω email ή online συνομιλίας.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.