1
Δίπλα σας σε κάθε βήμα στο ταξίδι του θηλασμού

Θήλαστρα και προϊόντα θηλασμού

 

Η σειρά προϊόντων θηλασμού Philips Avent έχει σχεδιαστεί για να σας υποστηρίζει σε κάθε στάδιο του ταξιδιού του θηλασμού. Είτε θέλετε να αυξήσετε τη ροή του γάλακτός, να φροντίσετε το στήθος σας ή απλώς να προσθέσετε περισσότερες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας, τα θήλαστρά μας και τα αξεσουάρ φροντίδας του στήθους διευκολύνουν τον θηλασμό.

Προετοιμαστείτε για το ταξίδι του θηλασμού

Μάθετε για τον θηλασμό


Το σώμα σας είναι άριστα σχεδιασμένο για τον θηλασμό, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε όλο αυτό το υπέροχο ταξίδι ολομόναχες. Αποκτήστε αυτοπεποίθηση για τον θηλασμό μαθαίνοντας όλα τα βασικά — από τη σωστή προετοιμασία έως τη διαχείριση του θήλαστρου όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού.
Ημέρες μετά τη γέννα

Κάντε μια 
καλή αρχή

 

Οι πρώτες ημέρες μετά τη γέννα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη ροή του γάλακτος σας. Όσο περισσότερο διεγείρετε το στήθος σας, τόσο πιο εύκολη θα είναι η άντληση και η παραγωγή γάλακτος.

Σχετικά προϊόντα

Περιποιηθείτε τέλεια το στήθος σας

 

Τις πρώτες μέρες, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες. Με τα σωστά εργαλεία για την καταπράυνση και προστασία τους στήθους σας, μπορείτε να παραμείνετε χαλαρή και να συνεχίσετε τοv θηλασμό.

Σχετικά προϊόντα

Αποκτήστε περισσότερη ευελιξία

 

Είτε επιστρέφετε στην εργασία σας ή απλώς θέλετε να προσθέσετε περισσότερες δραστηριότητες στο ημερήσιο πρόγραμμά σας, υπάρχουν εύκολοι τρόποι, για να μπορείτε να προσφέρετε στο μωρό σας τα πλεονεκτήματα του μητρικού γάλακτος, όταν δεν μπορείτε να βρίσκεστε μαζί του.

Σχετικά προϊόντα
Τα αγαπημένα σας
Κάντε κλικ στα προϊόντα για περισσότερες λεπτομέρειες

Διπλό ηλεκτρικό θήλαστρο

Εύκολη χρήση κατά τις μετακινήσεις σας
Θέλετε ένα θήλαστρο ελαφρύ και φορητό; Το χειροκίνητο θήλαστρο χωράει στη τσάντα και είναι πρακτικό για μαμάδες που θέλουν να αντλούν γάλα περιστασιακά.
 • Με μαλακό μαξιλαράκι μασάζ που διεγείρει απαλά τη ροή του γάλακτος
 • Πιο άνετη στάση κατά την που εκροή του γάλακτος, χωρίς να χρειάζεται να σκύψετε μπροστά
 • Εύκολη συναρμολόγηση και καθαρισμός
 • Ελαφρύ και φορητό, για εύκολη εκροή όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού
Για χρήση ανά πάσα στιγμή, παντού
Το ηλεκτρικό θήλαστρο είναι μια συσκευή για καθημερινή χρήση και για όλες τις περιστάσεις, είτε είστε στο σπίτι είτε στο γραφείο.
 • Με μαλακό μαξιλαράκι μασάζ διεγείρει απαλά τη ροή του γάλακτος
 • Πιο άνετη στάση κατά την που γάλακτος, χωρίς να χρειάζεται να σκύψετε μπροστά
 • Εύκολη συναρμολόγηση και καθαρισμός
 • Ελαφρύ και φορητό, για εύκολη εκροή του όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού
 • 4 ρυθμίσεις για εξατομικευμένη χρήση
 • Αθόρυβο μοτέρ, για διακριτική εκροή
Περισσότερο γάλα σε λιγότερο χρόνο
Το διπλό θήλαστρο είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό. Το διπλό ηλεκτρικό θήλαστρο είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση στο σπίτι ή στη δουλειά, και επιτρέπει την άντληση περισσότερου γάλακτος σε λιγότερο χρόνο σε σύγκριση με τη μονή άντληση.
 • Ένα μαλακό μαξιλαράκι μασάζ διεγείρει απαλά τη ροή του γάλακτος
 • Πιο άνετη στάση κατά την εξαγωγή γάλακτος, χωρίς να χρειάζεται να γείρετε μπροστά 
 • Εύκολη ρύθμιση, εξαγωγή και καθαρισμός
 • Ελαφρύ και φορητό, για εύκολη εξαγωγή όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού
 • 4 ρυθμίσεις για εξατομικευμένη χρήση
 • Αθόρυβο μοτέρ, για διακριτική εξαγωγή

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τοv θηλασμό;

 

Κατεβάστε τον Οδηγό θηλασμού της Philips Avent, για να μάθετε τα πάντα για τα βασικά, από το πώς το μωρό σας γνωρίζει ήδη πώς να θηλάσει έως το τι πρέπει να κάνετε τη στιγμή του θηλασμού.

Ο ρόλος του γονιού. Δεν υπάρχει βιβλίο οδηγιών, αλλά υπάρχουν άνθρωποι να σας στηρίξουν

 

Θέλετε δωρεάν, εξατομικευμένες συμβουλές και εκπτώσεις απευθείας στα εισερχόμενά σας;

*Κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 110 μαμάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τη Ρωσία και την Κίνα, τον Μάρτιο του 2016, έδειξε σημαντική προτίμηση στην Philips Avent σε σύγκριση με έναν κορυφαίο ανταγωνιστή.

Η Philips Avent έχει αφοσιωθεί στη στήριξη των γονιών και των μωρών τους, και στην παροχή των καλύτερων προϊόντων για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών αποδεδειγμένης αξιοπιστίας, στα οποία μπορούν να βασίζονται οι γονείς και τα μωρά τους. Στόχος μας είναι να στηρίζουμε τους γονείς στις επιλογές θηλασμού που επιλέγουν για τα μωρά τους. 

 

Πιστεύουμε ότι το μητρικό γάλα είναι η καλύτερη διατροφή για τα νεογέννητα, και είμαστε πλήρως ευθυγραμμισμένοι με τους στόχους του κώδικα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ, 1981). Στο επίκεντρο της αποστολής και της στρατηγικής μας βρίσκεται η υποστήριξη του θηλασμού. Ενθαρρύνουμε το συνεχή διάλογο και τη συνεργασία όσον αφορά τη δέσμευσή μας και την υποστήριξη του θηλασμού.

Εικονίδιο συχνών ερωτήσεων, εγχειριδίου και βοήθειας

Έχετε κάποια ερώτηση;
Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε

Εικονίδιο επαγγελματία υγείας

Είστε επαγγελματίας υγείας;

Δήλωση

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο