Ακουστικά Philips

Για να ακούτε πάντα μουσική


Ό,τι και αν σας αρέσει να ακούτε, σίγουρα θα αγαπήσετε τον εξαιρετικό ήχο και την άνεση που προσφέρουν τα ακουστικά μας. Εξερευνήστε σπορ μοντέλα που θα σας βολέψουν αν έχετε έναν δραστήριο τρόπο ζωής. Δείτε κομψά, πραγματικά ασύρματα ακουστικά. Εναλλακτικά, αναζητήστε κορυφαία ασύρματα και ενσύρματα ακουστικά Fidelio, σχεδιασμένα για τους λάτρεις της μουσικής.

Γυναίκα που χρησιμοποιεί πραγματικά ασύρματα ακουστικά στην παραλία

Βρείτε τα ιδανικά ακουστικά για εσάς

Ακούστε μουσική πάντα και παντού. Από το σπίτι μέχρι το γραφείο. Από το γυμναστήριο μέχρι τον δρόμο. Είτε για να πάρετε κίνητρο είτε για να χαλαρώσετε ή για να συγκεντρωθείτε.

Ασύρματα σπορ ακουστικά ανοικτού τύπου Philips A7607


Με τεχνολογία οστικής αγωγής

Ακούστε τα πάντα, με απόλυτη ελευθερία.

Philips Fidelio L3

Ασύρματα ακουστικά με στήριγμα κεφαλής

Philips A7507

Πραγματικά ασύρματα σπορ ακουστικά Bluetooth

Philips K4607

Ασύρματα ακουστικά ανοικτού τύπου για παιδιά

Βραβεία για τα ακουστικά μας

Βραβείο EISA για τα Fidelio L3
Βραβείο Stuff για τα Fidelio L3
Βραβείο Red Dot
Βραβεία iF
Ήχος με την υπογραφή της Philips

Ο ήχος της Philips 


Όταν φοράτε ακουστικά Philips, ο ήχος που ακούτε έχει την υπογραφή μας. Είναι ζεστός και φυσικός, ενώ αποδίδεται εξαιρετικά τόσο στα κορυφαία μοντέλα Fidelio όσο και στα πιο οικονομικά ακουστικά μας.

Γυναίκα που απολαμβάνει την άνεση των ακουστικών Philips Fidelio σε εξωτερικό χώρο

Διαρκής άνεση


Με την εκπληκτική άνεση των Fidelio, αλλά και τη σταθερή, αδιάβροχη σχεδίαση των σπορ μοντέλων μας, είναι προφανές ότι τα ακουστικά Philips φτιάχτηκαν για να προσφέρουν υπέροχη αίσθηση. Καθίστε αναπαυτικά και ακούστε μουσική, περπατήστε ή τρέξτε για ώρες. Σχεδόν δεν θα τα αισθάνεστε στα αυτιά σας.

Χαρακτηριστικά ακύρωσης θορύβου Philips

Ακύρωση θορύβου


Θέλετε να ακούσετε μουσική χωρίς να σας αποσπάσει ούτε ο παραμικρός ήχος; Ή μήπως θέλετε απλώς να απομονώσετε τους θορύβους του περιβάλλοντος; Διαθέτουμε μια σειρά από ακουστικά ακύρωσης θορύβου, ώστε να σας προσφέρουμε άφθονες επιλογές, είτε θέλετε να βυθιστείτε στις αγαπημένες σας μελωδίες είτε να απολαύσετε απόλυτη ησυχία.

Γυναίκα που απολαμβάνει τον πεντακάθαρο ήχο που προσφέρουν στις κλήσεις τα οστεοφωνικά ακουστικά Philips

Κλήσεις με πεντακάθαρο ήχο


Τώρα, μπορείτε να είστε πάντα σίγουροι ότι ακούγεστε καλά στο τηλέφωνο! Τα ακουστικά Philips που συνδυάζουν μικρόφωνα AI και οστεοφωνικά μικρόφωνα μεταδίδουν καθαρά τον ήχο της φωνής σας, ακόμα και αν έχει αέρα. Έτσι, μπορείτε να μιλάτε άνετα στο τηλέφωνο ενώ κινείστε.

Χαρακτηριστικά ακουστικών ανοικτού τύπου Philips

Ακουστικά ανοικτού τύπου 


Σας αρέσει να κάνετε γιόγκα ή να τρέχετε ακούγοντας μουσική ή podcast; Λατρεύετε την ακρόαση, αλλά δεν θέλετε να νιώθετε ότι έχετε κάτι στα αυτιά σας; Με τα ασύρματα ακουστικά ανοικτού τύπου Philips, μπορείτε να ακούτε τις αγαπημένες σας μελωδίες ή οτιδήποτε άλλο θέλετε, χωρίς να ακουμπά το παραμικρό στα αυτιά σας.

Ακουστικά για κάθε γούστο

Philips Fidelio

Philips Fidelio

Κατασκευασμένα για όσους αγαπούν τον ήχο

headphones app

Εφαρμογή Headphones της Philips


Για iOS και Android

Εικονίδιο συχνών ερωτήσεων

Απαντάμε στις ερωτήσεις σας

Πώς μπορώ να συνδέσω ή να συζεύξω τα ακουστικά Bluetooth/πραγματικά ασύρματα ακουστικά Philips;

Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο για τα συγκεκριμένα ακουστικά Philips που διαθέτετε. Αν δεν έχετε πλέον το εγχειρίδιο, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Philips Headphones και να το βρείτε εκεί.

Τι είναι η ακύρωση θορύβου και πώς λειτουργεί;

Τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου έχουν μικροσκοπικά μικρόφωνα που εντοπίζουν τον θόρυβο του περιβάλλοντος γύρω σας. Στη συνέχεια, τα ενσωματωμένα ηλεκτρονικά συστήματα δημιουργούν ένα κύμα ακύρωσης θορύβου, το οποίο λειτουργεί αντίθετα από τον θόρυβο του περιβάλλοντος. Αυτό το κύμα σβήνει τον θόρυβο, εξουδετερώνοντας τους ανεπιθύμητους ήχους χωρίς να μειώνει αισθητά την ποιότητα της μουσικής. 

Πώς λειτουργούν τα οστεοφωνικά ακουστικά;

Τα τυπικά ακουστικά στέλνουν ηχητικά κύματα στα τύμπανα των αυτιών σας, τα οποία δονούνται με τους ήχους που ακούτε. Τα οστεοφωνικά ακουστικά δονούν τα ζυγωματικά και τον κοχλία (ένα οστό στο εσωτερικό αυτί), παρακάμπτοντας εντελώς το τύμπανο.

 

Έτσι, μπορείτε να ακούτε ό,τι θέλετε, χωρίς να φοράτε ακουστικά που εφαρμόζουν μέσα ή πάνω στο αυτί σας. Τα οστεοφωνικά ακουστικά είναι ιδανικά για να έχετε καλύτερη επίγνωση του περιβάλλοντος όταν αθλείστε ή περπατάτε. Είναι επίσης μια καλή λύση για τους ακροατές που έχουν προβλήματα στο εξωτερικό αυτί, στο μεσαίο αυτί ή στο τύμπανο.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στα ακουστικά κεφαλής και στα ακουστικά που αγκαλιάζουν το αυτί;

Τα ακουστικά κεφαλής εφαρμόζουν πάνω στο αυτί χωρίς να καλύπτουν τα εξωτερικά άκρα του. Αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική αν δεν θέλετε να ζεσταίνονται τα αυτιά σας όταν φοράτε τα ακουστικά για πολλή ώρα, αλλά δεν αποκλείει τους εξωτερικούς θορύβους. Τα ακουστικά που αγκαλιάζουν το αυτί καλύπτουν πλήρως το αυτί, περιβάλλοντας τα εξωτερικά άκρα του και αγκαλιάζοντας το κεφάλι. Αυτή η εφαρμογή προσφέρει πολύ καλύτερη απομόνωση από τους εξωτερικούς θορύβους.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στα ασύρματα και τα πραγματικά ασύρματα ακουστικά;

Τα ασύρματα ακουστικά συνδέονται ασύρματα με τη συσκευή ήχου. Μπορεί να είναι ακουστικά με στήριγμα κεφαλής ή ακουστικά-ψείρες. Ενώ δεν χρειάζεται καλώδιο για τη σύνδεση των ακουστικών με τη συσκευή ήχου, υπάρχει πάντα ένα καλώδιο που συνδέει τα δύο ακουστικά (το καλώδιο μπορεί να είναι κρυμμένο στο στήριγμα κεφαλής ή στο περιλαίμιο).

 

Τα πραγματικά ασύρματα ακουστικά είναι ακουστικά τύπου ψείρες, τα οποία εφαρμόζουν πάνω ή μέσα στο αυτί σας. Δεν έχουν καθόλου καλώδια. Το καθένα από τα δύο ακουστικά συνδέεται ασύρματα με τη συσκευή ήχου μέσω Bluetooth.

Σε τι διαφέρουν τα σπορ ακουστικά από άλλα ακουστικά Philips;

Τα σπορ ακουστικά είναι σχεδιασμένα για άτομα με δραστήριο τρόπο ζωής. Στα σπορ ακουστικά μας θα δείτε μια βαθμολογία IP, η οποία υποδεικνύει ένα επίπεδο προστασίας από το νερό, τον ιδρώτα και τη σκόνη. Πολλά από τα σπορ ακουστικά μας διαθέτουν επίσης χαρακτηριστικά που βοηθούν στην προπόνηση, όπως παρακολούθηση καρδιακών παλμών, καθαρισμό UV ή δροσερά καλύμματα. 

Γιατί πρέπει να κατεβάσω την εφαρμογή Philips Headphones;

Κατεβάζοντας την εφαρμογή Philips Headphones, μπορείτε να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες των ακουστικών σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε συγκεκριμένες λειτουργίες των ακουστικών στην εφαρμογή, να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις για λειτουργίες όπως η ακύρωση θορύβου ή οι ισοσταθμιστές, καθώς και να ελέγξετε την κατάσταση της μπαταρίας. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να ενημερώσετε τα ακουστικά σας με το πιο πρόσφατο λογισμικό και σας παρέχει πρόσβαση στο εγχειρίδιο χρήσης. 

Τι είδους ακουστικά μπορώ να χρησιμοποιήσω με την τηλεόρασή μου;

Χρησιμοποιήστε ένα ζευγάρι ειδικά ακουστικά τηλεόρασης Philips για να απολαύσετε την καλύτερη εμπειρία ακρόασης παρακολουθώντας τηλεόραση! Τα ακουστικά τηλεόρασης μειώνουν σημαντικά τον χρόνο αναμονής, ώστε να ακούτε πάντα τους διαλόγους και τα ηχητικά εφέ σε συγχρονισμό με ό,τι συμβαίνει στην οθόνη. 

Philips support is here, contact

Χρειάζεστε υποστήριξη για τα παλιότερα μοντέλα σας

Βοηθήστε με να βρω τον κωδικό
Εύρεση του αριθμού του προϊόντος μου;
Πού μπορώ να βρω τον αριθμό του προϊόντος μου;
Πείτε μας μερικά πράγματα για το προϊόν σας και θα σας δείξουμε πού να βρείτε τον αριθμό προϊόντος.
Αν έχετε το προϊόν στη διάθεσή σας, επιλέξτε ομάδα και κατηγορία παρακάτω.
Θέσεις αριθμού προϊόντος στις συσκευές μας;

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.