1

Οθόνες υψηλής απόδοσης

Οθόνες υψηλής απόδοσης

Οθόνες Philips κορυφαίες επιλογές

Επιλέξτε το μέγεθος που σας ταιριάζει καλύτερα

Momentum Οθόνη 4K HDR με Ambiglow

Momentum Οθόνη 4K HDR με Ambiglow

Momentum, 43 (42,51" / 108 εκ. διαγ.), 3840 x 2160 (4K UHD)

Ultra Wide-Color 

Ultra Wide Desaturated Ultra Wide Saturated
Η Τεχνολογία Ultra Wide-Color παρέχει ευρύτερο φάσμα χρωμάτων για ζωντανή εικόνα, σχεδόν όπως στην πραγματικότητα. Μέσω της εφαρμογής καινοτόμων προσαρμογών στη χημική σύνθεση των χρωματικών chip και τον οπίσθιο φωτισμό LED, οι οθόνες με αυτήν την τεχνολογία προβάλλουν ένα πολύ πιο ευρύ φάσμα χρωμάτων απ’ ό,τι συνήθως. Έτσι, ο χρήστης απολαμβάνει πιο ρεαλιστικές εικόνες με φυσικό πράσινο, ζωντανό κόκκινο και βαθύ μπλε.

Βιωσιμότητα

EPEAT


Το Εργαλείο Περιβαλλοντικής Αξιολόγησης Ηλεκτρονικών Προϊόντων (EPEAT) είναι ένα σύστημα που βασίζεται στο πρότυπο IEEE 1680 - 2006 περί περιβαλλοντικής απόδοσης για την αξιολόγηση του οικολογικού χαρακτήρα των ηλεκτρονικών προϊόντων. Σήμερα, το EPEAT αφορά επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές και οθόνες.

 

Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία, τόσο το αγοραστικό κοινό όσο και οι κατασκευαστές αναζητούν πρότυπους περιβαλλοντικούς κανόνες για τον προσδιορισμό ενός προϊόντος ως "πράσινου". Το EPEAT πληροί τις απαιτήσεις και των δύο μερών. Με βάση τα τυπικά του κριτήρια, το αγοραστικό κοινό μπορεί να συγκρίνει προϊόντα, ενώ οι κατασκευαστές γνωρίζουν πώς να δημιουργήσουν προϊόντα οικολογικής σχεδίασης. Τα προϊόντα που φέρουν το λογότυπο EPEAT θεωρούνται "πράσινα", καθώς μειώνουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

 

Στο πλαίσιο του προτύπου EPEAT Gold, παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν ανακύκλωσης του χαρτονιού και του αφρώδους υλικού της συσκευασίας των οθονών Philips. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ανακύκλωσης των υλικών συσκευασίας του προϊόντος σας, επικοινωνήστε με το τοπικό κέντρο επισκευών σας.

Ανακύκλωση


Στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με σημαντικές καινοτομίες αξιοποιώντας τους περιορισμένους πόρους του πλανήτη μας με βιώσιμο τρόπο. Αυτό απαιτεί συνεχή προσπάθεια για τη βελτίωση της οικολογικής απόδοσης των προϊόντων μας. Οι μεταχειρισμένες οθόνες Philips και τα σχετικά υλικά συσκευασίας ανακυκλώνονται σύμφωνα με όλους τους περιβαλλοντικούς νόμους. Για το σκοπό αυτό, συνεργαζόμαστε με διάφορους οργανισμούς.