1

  Οθόνες υψηλής απόδοσης

  Το/τα  αγαπημένο/α μας

  Γιατί να επιλέξετε  οθόνες Philips;

  Εικονίδιο για προϊόντα που αποτελούν βραβευμένες λύσεις

  Βραβευμένες λύσεις

  Οι οθόνες μας έχουν αναγνωριστεί για τον ανώτερο σχεδιασμό τους και την υψηλή τους απόδοση.
  Εικονίδιο τεχνολογικής καινοτομίας

  Πρωτοποριακές τεχνολογίες

  Με τη διαφορετικότητα, την υψηλή ποιότητα και εξοπλισμένες με ενισχυμένα και προηγμένα χαρακτηριστικά, οι οθόνες Philips σας επιτρέπουν να αποκομίσετε τα περισσότερα από κάθε μία εργάσιμη ημέρα, ανεξαρτήτως του μεγέθους και της δραστηριότητας της επιχείρησής σας.
  Εικονίδιο που δείχνει ότι προσφέρεται μία λύση για τον καθένα

  Μία λύση για τον καθένα

  Οι οθόνες Philips έχουν την τέλεια λύση τόσο για τους ερασιτέχνες φωτογράφους όσο για τους έμπειρους στα e-shop, για τους φανατικούς σινεφίλ αλλά και για τους λάτρεις του gaming, για τις οικογένειες που θέλουν να περάσουν ποιοτικά το χρόνο τους μαζί, αλλά και για τους ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να παντρέψουν δουλειά και διασκέδαση.

  Τι χρειάζεστε; Θα σας βοηθήσουμε.

  Βοήθεια, υποστήριξη και ενημερώσεις

  Δηλώστε την Οθόνη σας

  Δημιουργήστε δωρεάν έναν λογαριασμό "My Philips", για να δηλώσετε τη νέα σας οθόνη. Αφού εγγραφείτε, θα σας ειδοποιούμε για τις νέες ενημερώσεις.

  Ενημερώσεις λογισμικού

  Διατηρήστε τη βέλτιστη απόδοση της οθόνης Philips. Αν υπάρχει μια νέα ενημέρωση λογισμικού, θα τη βρείτε εδώ. Επίσης, αν χάσετε τα προγράμματα οδήγησης, μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν από εδώ.

  Πλατφόρμα υποστήριξης

  Ο πιο γρήγορος τρόπος να επιλύσετε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα ή απορία σχετικά με τις ρυθμίσεις είναι να ανατρέξετε στον οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων οθονών Philips. Δείτε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα, για να επαναφέρετε αμέσως την κανονική λειτουργία της οθόνης σας.

  Στοιχεία επικοινωνίας

  Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Είτε χρειάζεστε συμβουλές για την αγορά μιας οθόνης Philips είτε υποστήριξη για να τη ρυθμίσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω email ή online συνομιλίας.

  Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.