1
Πιπίλες

Άνεση σε κάθε στάδιο

Πιπίλες

Η νούμερο 1 επωνυμία που συνιστούν οι μαμάδες

Oι πιπίλες μας με μια ματιά

Πιπίλες Philips Avent για φυσική ανάπτυξη

Υποστήριξη της ορθοδοντικής ανάπτυξης

Ορθοδοντική και ανθεκτική πιπίλα Philips Avent

Ορθοδοντική και ανθεκτική

Πιπίλα Philips Avent χωρίς BPA

Χωρίς
BPA

Η πιο απαλή πιπίλα για την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού σας2

Εξαιρετικά Απαλή

Aπό 0 έως 18 μηνών
Philips Avent Εξαιρετικά Απαλή για 0 έως 18 μηνών
Η εξαιρετικά μαλακή και εύκαμπτη ασπίδα της ακολουθεί το σχήμα του προσώπου του μωρού σας, μειώνοντας τα σημάδια και τους ερεθισμούς στην επιδερμίδα του.

Όλο Σιλικόνη

Από 0 έως 18 μηνών
  • Στο μπροστινό άνοιγμα μπορείτε να τοποθετείτε το δάχτυλό ώστε το μωρό σας να απολαμβάνει ταυτόχρονα τη φυσική αίσθηση του δαχτύλου σας.

Κλασσική

Από 0 έως 18 μηνών
  • Μια εξαιρετική πιπίλα για κάθε περίσταση που καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες του μωρού σας. Με σχέδια που λάμπουν στο σκοτάδι, είναι πάντα εύκολο να βρείτε την Κλασσική πιπίλα τη νύχτα.

Ελεύθερης Ροής

Από 0 έως 36 μηνών
  • Ορισμένες επιδερμίδες είναι πιο ευαίσθητες από άλλες. Η πιπίλα Ελεύθερης Ροής έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μεγαλύτερη κυκλοφορία του αέρα και να μειώνει τους ερεθισμούς της επιδερμίδας.
Πιπίλες Philips Avent με σχέδια

Ανακαλύψτε όλες τις πιπίλες ›

Συμβουλές από εμάς για να γίνει η επιλογή σας πιο εύκολη

Επειδή η άνεση είναι το παν, σχεδιάσαμε την πιπίλα Όλο Σιλικόνη για να βοηθήσουμε το μωρό σας να χαλαρώσει γρήγορα και εύκολα. Μια πιπίλα που σας επιτρέπει να προσφέρετε στο μωρό σας τη φυσική αίσθηση του δαχτύλου σας.

Η σχεδιαστική ομάδα της Philips
Η νούμερο 1 επωνυμία που συνιστούν οι μαμάδες

Πιπίλες


Ακόμα και λίγη περισσότερη άνεση είναι πολύ σημαντική όταν το μωρό σας αρχίζει να γνωρίζει τον κόσμο. Η σειρά μας από ορθοδοντικές πιπίλες έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στο μωρό σας φυσική αίσθηση χαλάρωσης σε κάθε του βήμα. Επειδή όμως η άνεση είναι υποκειμενική, σας προσφέρουμε διαφορετικές πιπίλες που ταιριάζουν στις μοναδικές ανάγκες του μικρού σας. Από πιπίλες για νεογέννητα έως νήπια, μέχρι πιπίλες που λάμπουν στο σκοτάδι ή μειώνουν τα σημάδια από ερεθισμούς, σε συνδυασμό με πολλά χαριτωμένα σχέδια. Η Philips Avent προσφέρει περισσότερη άνεση στις καθημερινές ανάγκες του μωρού σας. 

 

1 Βασισμένο σε online έρευνα ικανοποίησης της GemSeek που διεξάχθηκε τον Δεκέμβριο του 2015 σε περισσότερες από 9.000 γυναίκες, χρήστες παιδικών επωνυμιών και προϊόντων.

2 Το 85% των μαμάδων που συμμετείχαν στην έρευνα αισθάνεται ότι αυτή η πιπίλα είναι πιο απαλή σε σχέση με μοντέλα κορυφαίων ανταγωνιστών (ανεξάρτητη έρευνα, Η.Π.Α., Φεβρουάριος 2017).

Εικονίδιο συχνών ερωτήσεων, εγχειριδίου και βοήθειας

Έχετε απορίες;
Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε

Εικονίδιο επαγγελματία υγείας

Είστε επαγγελματίας υγείας;