1
Πιπίλες

Άνεση σε κάθε στάδιο

Πιπίλες

Η νούμερο 1 επωνυμία που συνιστούν οι μαμάδες

Oι πιπίλες μας με μια ματιά

Orthodontic for healthy oral development

Ορθοδοντικές για φυσιολογική ανάπτυξη της στοματικής κοιλότητας  

High teat acceptance icon

Βοηθούν σημαντικά το μωρό να δεχτεί τη θηλή

Philips Avent Pacifier BPA Free

Χωρίς
BPA

Λούτρινα ζωάκια

Ο πρώτος φίλος του μωρού σας
Γνωρίστε το λούτρινο ζωάκι με πιπίλα ultra soft της Philips Avent. Είναι μαλακό και ελαφρύ ώστε να κρατάει την πιπίλα του μωρού σας κοντά του και να του προσφέρει ασφάλεια. Η πιπίλα αφαιρείται πολύ εύκολα για να μπορείτε να την καθαρίσετε και το λούτρινο ζωάκι πλένεται στο πλυντήριο.

Η πιο απαλή πιπίλα για την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού σας***

ultra soft

Μεγέθη από 0 έως 18 μηνών
Η εξαιρετικά μαλακή και εύκαμπτη ασπίδα ακολουθεί το σχήμα του προσώπου του μωρού σας, μειώνοντας τα σημάδια και τους ερεθισμούς της επιδερμίδας**. Χάρη στη θήκη μεταφοράς, μπορείτε να αποστειρώνετε την πιπίλα του μωρού σας στο φούρνο μικροκυμάτων και να την αποθηκεύετε, κατά τις μετακινήσεις σας.

Soothie

Μεγέθη από 0 έως 18 μηνών
  • Στο μπροστινό άνοιγμα μπορείτε να τοποθετείτε το δάχτυλό ώστε το μωρό σας να απολαμβάνει ταυτόχρονα τη φυσική αίσθηση του δαχτύλου σας.

Classic

Μεγέθη από 0 έως 18 μηνών
  • Μια εξαιρετική πιπίλα για κάθε περίσταση που καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες του μωρού σας. Με σχέδια που λάμπουν στο σκοτάδι, είναι πάντα εύκολο να βρείτε την πιπίλα τη νύχτα.

ultra air

Μεγέθη από 0 έως 18 μηνών
  • Με 4 εξαιρετικά μεγάλες οπές αέρα η ελαφριά ασπίδα έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπει τη μέγιστη ροή αέρα, για να παραμένει πιο στεγνή η ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού σας όταν φοράει την πιπίλα. Διαθέτει θήκη μεταφοράς για αποστείρωση στο φούρνο μικροκυμάτων.

Freeflow

Μεγέθη από 18 έως 36 μηνών
  • Ορισμένες επιδερμίδες είναι πιο ευαίσθητες από άλλες. Αυτή η πιπίλα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μεγαλύτερη κυκλοφορία του αέρα και να μειώνει τους ερεθισμούς της επιδερμίδας. Διαθέτει θηλή ανθεκτική στο δάγκωμα και υποστηρίζει την ανάπτυξη του μωρού σας.

Συμβουλές από εμάς για να γίνει η επιλογή σας πιο εύκολη

Επειδή η άνεση είναι το παν, σχεδιάσαμε την πιπίλα Όλο Σιλικόνη για να βοηθήσουμε το μωρό σας να χαλαρώσει γρήγορα και εύκολα. Μια πιπίλα που σας επιτρέπει να προσφέρετε στο μωρό σας τη φυσική αίσθηση του δαχτύλου σας.

Η σχεδιαστική ομάδα της Philips
Η νούμερο 1 επωνυμία που συνιστούν οι μαμάδες

Πιπίλες


Ακόμα και λίγη περισσότερη άνεση είναι πολύ σημαντική όταν το μωρό σας αρχίζει να γνωρίζει τον κόσμο. Η σειρά μας από ορθοδοντικές πιπίλες έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στο μωρό σας φυσική αίσθηση χαλάρωσης σε κάθε του βήμα. Επειδή όμως η άνεση είναι υποκειμενική, σας προσφέρουμε διαφορετικές πιπίλες που ταιριάζουν στις μοναδικές ανάγκες του μικρού σας. Από πιπίλες για νεογέννητα έως νήπια, μέχρι πιπίλες που λάμπουν στο σκοτάδι ή μειώνουν τα σημάδια από ερεθισμούς, σε συνδυασμό με πολλά χαριτωμένα σχέδια. Η Philips Avent προσφέρει περισσότερη άνεση στις καθημερινές ανάγκες του μωρού σας. 

 

1 Βασισμένο σε online έρευνα ικανοποίησης της GemSeek που διεξάχθηκε τον Δεκέμβριο του 2015 σε περισσότερες από 9.000 γυναίκες, χρήστες παιδικών επωνυμιών και προϊόντων.

*** Το 85% των μαμάδων που συμμετείχαν στην έρευνα αισθάνεται ότι αυτή η πιπίλα είναι πιο απαλή σε σχέση με οκτώ συγκρίσιμα μοντέλα άλλων κορυφαίων επωνυμιών (ανεξάρτητη έρευνα, Η.Π.Α., Φεβρουάριος 2017).

** Σύμφωνα με δοκιμή καταναλωτών στις Η.Π.Α. το 2016 με 112 μαμάδες.

Εικονίδιο συχνών ερωτήσεων, εγχειριδίου και βοήθειας

Έχετε απορίες;
Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε

Εικονίδιο επαγγελματία υγείας

Είστε επαγγελματίας υγείας;

Δήλωση

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο