1

Η Philips καινοτομεί και κάνει το φρεσκάρισμα των ρούχων σας πιο εύκολο από ποτέ!


Οι συσκευές ατμού Philips είναι το νέο απαραίτητο στοιχείο στην ντουλάπα σας καθώς σας επιτρέπουν να φρεσκάρετε τα  ρούχα σας στη στιγμή αποφεύγοντας τη χρήση σιδερώστρας και εξοικονομώντας  πολύτιμο χρόνο.

Πώς χρησιμοποιούνται οι συσκευές ατμού Philips;

 

Tο πρωί βιάζεστε να ετοιμαστείτε για τη δουλειά και συχνά χρειάζεται να αφαιρέσετε τις τσακίσεις από ένα καλό πουκάμισο, μια μπλούζα με γιακά, ένα φόρεμα ή ένα παντελόνι. Ανοίγετε τη σιδερώστρα, βάζετε το σίδερο στην πρίζα, περιμένετε να ζεσταθεί, και ξεκινάτε το σιδέρωμα, χάνοντας όμως περισσότερο χρόνο από όσο περιμένατε.
 
Με τη συσκευή ατμού χειρός Philips, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε τη συσκευή σε λειτουργία και να ξεκινήσετε το σιδέρωμα περιμένοντας να ζεσταθεί λιγότερο από 1 λεπτό! Κρεμάστε και τεντώστε το ρούχο σας, ακουμπήστε τη συσκευή ατμού πάνω στο ύφασμα και φρεσκάρετε το στη στιγμή!

Διαβάστε τα παρακάτω βήματα και λάμψτε κάθε μέρα με τα φρεσκοσιδερωμένα ρούχα σας!

#1 - Η συσκευή ατμού πρέπει να ακουμπάει το ύφασμα

 

Για να εξαφανίσετε όλες τις τσακίσεις από τα ρούχα σας, θα πρέπει να ακουμπάτε την πλάκα της συσκευής ατμού στο ρούχο. Είναι πιθανό να σκεφτείτε ότι μπορεί να καεί ή να λεκιαστεί από τα σταγονίδια ατμού. Όμως οι πλάκες των συσκευών ατμού Philips είναι ασφαλείς στη χρήση και προσφέρουν τέλεια αποτελέσματα ακόμα και στα πιο ευαίσθητα ρούχα, όπως λινά, μάλλινα και μεταξωτά.

Garment steamer in use

#2 - Κρατήστε με το ένα χέρι τη συσκευή ατμού και με το άλλο τεντώστε το κρεμασμένο ρούχο

 

Για καλύτερα αποτελέσματα, τεντώνετε τα ρούχα σας κατά τη χρήση της συσκευής ατμού.

 

#3 – Προτιμήστε το οριζόντιο σιδέρωμα για μανίκια και γιακάδες

 

Ο πιο εύκολος τρόπος να εξαφανίσετε τις ενοχλητικές τσακίσεις από τα μανίκια και τους γιακάδες είναι η οριζόντια χρήση της συσκευής ατμού. Τοποθετήστε το ρούχο πάνω σε μια επιφάνεια και φρεσκάρετε το με μεγαλύτερη ευκολία.

Garment steamer in use

#4 – Διατηρήστε σωστή στάση σώματος για να αποφύγετε την καταπόνηση της μέσης

 

Χρησιμοποιείτε τη συσκευή ατμού σε ύψος που σας παρέχει άνεση και δεν καταπονείται η μέση σας.  Αν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή ατμού οριζόντια, βρείτε μια επιφάνεια σε κατάλληλο ύψος έτσι ώστε να σιδερώνετε ή να φρεσκάρετε τα ρούχα σας με άνεση.

Πώς να χρησιμοποιείτε το σύστημα ατμού χειρός σε δύσκολα υφάσματα

 

#1 – Τοποθετήστε τη βούρτσα στη συσκευή ατμού για να φρεσκάρετε τα  πιο χοντρά υφάσματα

 

Αν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή ατμού σε πιο χοντρά υφάσματα όπως παλτά, μπουφάν ή σακάκια προτείνουμε τη χρήση του εξαρτήματος της βούρτσας. Η βούρτσα συμβάλλει στο να εισχωρεί ο ατμός βαθύτερα στις ίνες του ρούχου προσφέροντας άριστα αποτελέσματα. Επίσης με τη χρήση της βούρτσας απομακρύνετε τη σκόνη και τα χνούδια.

Επιπλέον, οι συσκευές ατμού της Philips διαθέτουν συνεχή παροχή ατμού η οποία εξουδετερώνει τα βακτήρια και απομακρύνει τις μυρωδιές. Έτσι αποφεύγετε να πηγαίνετε τα ρούχα σας συχνά στο καθαριστήριο εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.

Τοποθετήστε βούρτσα στη συσκευή ατμού

#2 – Πώς να χρησιμοποιείτε τη συσκευή ατμού σε ευαίσθητα υφάσματα όπως τα μεταξωτά και σε ρούχα με πιέτες, στάμπες και δαντέλα

 

Έχετε ευαίσθητα ρούχα που σας ταλαιπωρούν στο σιδέρωμα;

 

Η συσκευή ατμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε όλα τα ρούχα. Είναι μια εξαιρετική λύση για τα ευαίσθητα υφάσματα, όπως το μετάξι και το κασμίρ. Αρκεί να ακουμπήσετε την πλάκα της συσκευής ατμού πάνω στο ύφασμα που θέλετε να σιδερώσετε και να απολαύσετε τέλεια αποτελέσματα εύκολα και γρήγορα!

Τρόπος χρήσης συσκευής ατμού σε ευαίσθητα ρούχα

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.