1

Ακουστικά (67)

0 φίλτρων

φίλτρων

0 φίλτρων
Τύπος προϊόντος
Λειτουργίες
Έννοιες
Fidelio

Ακρίβεια ήχου υψηλής πιστότητας. Υλικά και κατασκευή κορυφαίας ποιότητας, για απόλυτη άνεση. Ασύρματα μοντέλα και μοντέλα ακύρωσης θορύβου για κάθε τρόπο ζωής.

ActionFit

Ανθεκτικά στον ιδρώτα και με μικρό βάρος, μπορούν να φορεθούν με ασφάλεια με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Τα ακουστικά για σπορ ActionFit έχουν βελτιστοποιηθεί, ώστε να σας δίνουν ακόμα περισσότερη ενέργεια όσο γυμνάζεστε.

Flite

Κομψά, λεπτά, εξαιρετικά ελαφριά ακουστικά. Η σχεδίασή τους αψηφά τους νόμους της βαρύτητας. Τόσο μικρά σε μέγεθος που χωράνε άνετα σε μια τσάντα και γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας. 

Performance

Ήχος υψηλής απόδοσης και Hi-Res Audio για απόλυτη άνεση. Διατίθενται μοντέλα με ασύρματα χαρακτηριστικά, ενεργή ακύρωση θορύβου και στοιχεία ελέγχου αφής.

Bass+

Δυνατά μπάσα και εντυπωσιακή φορητότητα. Τα ακουστικά Bass+ είναι η ιδανική επιλογή για δυνατές συγκινήσεις εν κινήσει. Με δυνατότητα συμπαγούς δίπλωσης, εξαιρετικά μικρό βάρος και σε ποικιλία χρωμάτων.

Upbeat

Υπέροχη εμφάνιση. Υπέροχος ήχος. Τα ακουστικά UpBeat διαθέτουν έντονα χρώματα και γυαλιστερό φινίρισμα που κλέβουν την παράσταση.

Ιδανικά για
Χρώμα
Designed_for

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Δείτε όλα τα προϊόντα

Πρόσφατες προβολές

  • -{discount-percentage}%