Η πρώτη ξυριστική μηχανή στον κόσμο με εξατομικευμένο πρόγραμμα ξυρίσματος για το ευαίσθητο δέρμα 

Η πρώτη ξυριστική μηχανή στον κόσμο με εξατομικευμένο πρόγραμμα ξυρίσματος για το ευαίσθητο δέρμα 

Εικ. Το ξύρισμα που σου ταιριάζει

Ξύρισμα, μοναδικό όσο το δέρμα σας!

 
Ξυριστείτε όπως επιθυμείτε ανακαλύπτοντας όλα τα χαρακτηριστικά της ξυριστικής μηχανής S7000, αποκτήστε πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο και δείτε πώς μπορείτε να επιτύχετε το καλύτερο ξύρισμα. Περιηγηθείτε στη σελίδα και βρείτε εξατομικευμένες συμβουλές ξυρίσματος ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας.

Εικ. Το ξύρισμα που σου ταιριάζει

Δημιουργήστε το προσωπικό σας πρόγραμμα ξυρίσματος

 
Λάβετε ατομικές συμβουλές ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του δέρματός σας και αποφύγετε κοκκινίλες, ερεθισμούς ή τρίχες που αναπτύσσονται μέσα στο δέρμα. Βρείτε και κατεβάστε την εφαρμογή GroomTribe (συμβατή με iOS και Android).

Λήψη. Συγχρονισμός. Ξύρισμα.

 
Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Κατεβάστε την εφαρμογή GroomTribe από το app store.

Θέστε σε λειτουργία τη ξυριστική μηχανή και ενεργοποιήστε το Bluetooth στο smartphone σας, ανοίξτε την εφαρμογή και ακολουθήστε τις οδηγίες για να ξεκινήσετε τον συγχρονισμό των συσκευών.  Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, η ξυριστική σας μηχανή και η εφαρμογή GroomTribe θα συνδέονται αυτόματα κάθε φορά που ανοίγετε την εφαρμογή.

Έχετε το τηλέφωνο και την ξυριστική μηχανή σε κοντινή απόσταση, ώστε να συγχρονίζονται και να παραμένουν συνδεδεμένα. Αφού επιλέξετε τη ρύθμιση ξυρίσματος για ευαίσθητο δέρμα, είστε έτοιμοι για ξύρισμα!

Εικ. λήψη-σύζευξη-ξύρισμα

Ξύρισμα προσαρμοσμένο στα μέτρα σας

 

Η ξυριστική μηχανή Series 7000 είναι η πρώτη εξατομικευμένη λύση ξυρίσματος παγκοσμίως για το ευαίσθητο δέρμα. Επειδή κάθε δέρμα είναι διαφορετικό, η ξυριστική μηχανή σε συνδυασμό με την εφαρμογή GroomTribe θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε το προσωπικό σας πρόγραμμα ξυρίσματος.

Η οθόνη

 

Αξιοποιήστε στο έπακρο την ξυριστική μηχανή με τις έξυπνες ενδείξεις χάρη στις ειδοποιήσεις που εμφανίζονται εντός της εφαρμογής, όπως η στάθμη της μπαταρίας, οι υπενθυμίσεις καθαρισμού και πολλά άλλα.

Εικ. Επιτύχετε το τέλειο βαθύ ξύρισμα σε τρία βήματα

Επιτύχετε το τέλειο βαθύ ξύρισμα σε 3 βήματα

 

Το βαθύ ξύρισμα έχει δυσκολίες, ειδικά για τους άντρες που έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα με τάση για κοκκινίλες, ερεθισμούς ή και τρίχες που αναπτύσσονται προς τα μέσα. Ένα βαθύ ξύρισμα όμως με την Series 7000, δεν επιβαρύνει το δέρμα σας.

 


 

Τι σημαίνει βαθύ ξύρισμα;
Βαθύ ξύρισμα σημαίνει αντίο στα γένια και το μούσι: απαλό, καλοξυρισμένο δέρμα που αναδεικνύει τη γοητεία σας. Έτοιμοι; Δείτε πώς γίνεται το βαθύ ξύρισμα σε λίγα μόλις λεπτά.

Υγρό ή στεγνό ξύρισμα;

Με την ξυριστική μηχανή, το στεγνό ξύρισμα είναι πιο φιλικό προς το δέρμα, και είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσει κοψίματα και ερεθισμούς. Το υγρό ξύρισμα σε συνδυασμό με τη χρήση αφρού ξυρίσματος είναι αναζωογονητικό και αφήνει το δέρμα σας απαλό. Στην αρχή, μπορεί να δυσκολευτείτε να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο, ιδίως αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, αλλά ευτυχώς τώρα μπορείτε να συμβουλευτείτε το GroomTribe.

Συμβουλές ξυρίσματος

Το προσωπικό πρόγραμμα ξυρίσματος της εφαρμογής GroomTribe περιέχει εξατομικευμένες συμβουλές για το τέλειο ξύρισμα. Οι οδηγίες ξυρίσματος βελτιώνουν την τεχνική σας σε πραγματικό χρόνο, και παράλληλα ο συγχρονισμός των πληροφοριών που συλλέγει η εφαρμογή σε συνδυασμό με τα δεδομένα από παλαιότερα ξυρίσματά σας διαμορφώνει τις κατάλληλες συμβουλές για εσάς.
 

Βήμα 1. Καθαρίστε καλά το πρόσωπό σας

Πλύνετε σχολαστικά το πρόσωπό σας, ώστε να είναι πραγματικά καθαρό πριν χρησιμοποιήσετε την ξυριστική μηχανή. Ωστόσο, αποφύγετε το ζεστό ντους πριν το ξύρισμα, ειδάλλως το δέρμα σας θα είναι ευερέθιστο και μπορεί να ιδρώσει. Βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας είναι στεγνό πριν περάσετε στο επόμενο βήμα καθότι ο ιδρώτας δυσκολεύει το ξύρισμα.
 

Βήμα 2. Κάνετε σταθερές και αποφασιστικές κινήσεις

Η ξυριστική μηχανή Series 7000 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γένια έως τριών ημερών. Αν τα γένια σας είναι περισσότερων ημερών, τριμάρετέ τα πρώτα. Για υγρό βαθύ ξύρισμα (ή ξύρισμα στο ντους), απλώστε λίγο αφρό ή τζελ ξυρίσματος και αρχίστε να ξυρίζεστε με κυκλικές κινήσεις.

Στο πρώτο πέρασμα, ξυρίστε κατά τη φορά ανάπτυξης των τριχών και έπειτα συνεχίστε προς την αντίθετη φορά, για πιο βαθύ ξύρισμα. Αν το δέρμα σας είναι εξαιρετικά ευαίσθητο, μην ξυριστείτε αντίθετα προς τη φορά ανάπτυξης των τριχών.

Χρησιμοποιήστε το ελεύθερο χέρι σας για να τεντώσετε απαλά το δέρμα σας και να διευκολύνετε το ξύρισμα. Δεν χρειάζεται να ασκήσετε μεγάλη πίεση για να επιτύχετε βαθύ ξύρισμα, επομένως προσπαθήστε να μην πιέζετε την ξυριστική μηχανή πολύ δυνατά πάνω στο δέρμα σας.

Η ξυριστική μηχανή σας βοηθάει, καθώς ανιχνεύει την πυκνότητα των γενιών σας και προσαρμόζει αυτόματα την ισχύ της μηχανής για πιο αποτελεσματικό ξύρισμα περιοχών με πυκνή τριχοφυΐα. Δεν χρειάζεται να περνάτε πολλές φορές την ξυριστική μηχανή από το ίδιο σημείο, επομένως μειώνεται η πιθανότητα ερεθισμού του δέρματος.

Αν κάνετε υγρό ξύρισμα, ξεπλένετε την κεφαλή της ξυριστικής μηχανής κάθε 10 με 15 δευτερόλεπτα για να απομακρύνετε τα υπολείμματα αφρού ή τζελ και τυχόν νεκρά κύτταρα, τρίχες και ρύπους.


Βήμα 3. Περιποιηθείτε το δέρμα σας

Έφτασε η ώρα να περιποιηθείτε το δέρμα σας μετά το ξύρισμα. Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό, σκουπίστε το απαλά για να στεγνώσει και εφαρμόστε aftershave ή ενυδατική. Ξεπλύνετε την ξυριστική κεφαλή ξυρίσματος και αφήστε την να στεγνώσει.
 

Τόσο απλό! Ακολουθήστε αυτά τα βήματα και θα έχετε το βαθύ ξύρισμα που ονειρεύεστε.
 

Δεν έχετε διαμορφώσει ακόμα το προσωπικό σας πρόγραμμα ξυρίσματος;

Λάβετε εξατομικευμένες συμβουλές για τυχόν θέματα που αντιμετωπίζετε με το δέρμα σας, όπως ερεθισμούς, κοκκινίλες ή τρίχες που αναπτύσσονται μέσα στο δέρμα. Έπειτα από κάθε ξύρισμα, η εφαρμογή GroomTribe η οποία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με δερματολόγους, παρακολουθεί την τεχνική ξυρίσματος και την πρόοδο του δέρματός σας.

Κατεβάστε και συγχρονίστε την εφαρμογή GroomTribe για iOS και Android και ξεκινήστε!

Λήψη από το Apple App Store
Αποκτήστε την στο Google Play

1. Υγρό ή στεγνό ξύρισμα;

Με την ξυριστική μηχανή, το στεγνό ξύρισμα είναι πιο φιλικό προς το δέρμα, και λιγότερο πιθανό να προκαλέσει κοψίματα και εκδορές. Το υγρό ξύρισμα είναι αναζωογονητικό και αφήνει το δέρμα σας λείο, εφόσον βέβαια θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε αφρό ξυρίσματος. Στην αρχή, μπορεί να δυσκολευτείτε να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο, ιδίως αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, αλλά ευτυχώς, υπάρχει βοήθεια.

Δείτε περισσότεραΔείτε λιγότερα

Εικ. Υγρό ή στεγνό ξύρισμα

Υγρό ή στεγνό ξύρισμα;

 

Ένα προσωπικό πρόγραμμα ξυρίσματος είναι ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε αν το ξύρισμα με αφρό ή το στεγνό ξύρισμα είναι καλύτερο για τις ανάγκες του δέρματός σας. Όποιος τρόπος και αν είναι καλύτερος για εσάς, δείτε τις συμβουλές μας για βαθύ ξύρισμα, υγρό ή στεγνό, και διατηρείστε το δέρμα σας απαλό και υγιές.

 1. Προκαταρκτικό τριμάρισμα

Με την ξυριστική μηχανή, το στεγνό ξύρισμα είναι πιο φιλικό προς το δέρμα, και λιγότερο πιθανό να προκαλέσει ερεθισμούς. Το υγρό ξύρισμα είναι αναζωογονητικό και αφήνει το δέρμα σας λείο και απαλό, εφόσον βέβαια συνδυαστεί με τη χρήση αφρού ξυρίσματος ή τζελ. Στην αρχή, μπορεί να δυσκολευτείτε να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο, ιδίως αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, αλλά ευτυχώς τώρα μπορείτε να συμβουλευτείτε το GroomTribe.
 

2. Προετοιμασία του δέρματός σας

Αν προτιμάτε στεγνό ξύρισμα είναι σημαντικό το δέρμα σας να είναι εντελώς στεγνό πριν ξεκινήσετε, επειδή το υγρό δέρμα μπορεί να εμποδίσει την ομαλή κίνηση της ξυριστικής μηχανής στο πρόσωπό σας. Αν κάνετε ντους ή πλύνετε το πρόσωπό σας, περιμένετε τουλάχιστον 5 λεπτά για να στεγνώσει εντελώς το δέρμα σας.
 

Αν προτιμάτε το υγρό ξύρισμα, καθαρίστε πρώτα το δέρμα σας, ωστόσο αποφύγετε το ζεστό ντους πριν το ξύρισμα καθώς το δέρμα σας θα είναι ευερέθιστο και μπορεί να ιδρώσει γεγονός που δυσκολεύει το ξύρισμα. Απλώς απλώστε λίγο αφρό ή τζελ ξυρίσματος πριν ξεκινήσετε το ξύρισμα.
 

3. Άνετο ξύρισμα

Είτε κάνετε υγρό ή στεγνό ξύρισμα, ο αισθητήρας BeardAdapt της ξυριστικής μηχανής Series 7000 θα ανιχνεύσει την πυκνότητα των γενιών σας και θα επιλέξει αυτόματα την κατάλληλη ισχύ για τις ανάγκες σας. Μπορείτε να επιλέξετε χειροκίνητα μια ρύθμιση, αν προτιμάτε, ωστόσο η ξυριστική μηχανή σας και η εφαρμογή GroomTribe είναι σχεδιασμένες ακριβώς για αυτόν το σκοπό.

 

4. Ξύρισμα με κυκλικές κινήσεις

Ασκώντας ελαφριά πίεση (η υπερβολική πίεση θα δημιουργήσει εντονότερη τριβή, με αποτέλεσμα περισσότερους ερεθισμούς), ξυριστείτε με μικρές, κυκλικές κινήσεις. Επιβραδύνετε και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα ευαίσθητα σημεία.

5. Τελικό πέρασμα
Αφού κάνετε ένα πρώτο πέρασμα, ασκείστε λίγο περισσότερη πίεση και κατευθύνετε τη μηχανή αντίθετα προς τη φορά ανάπτυξης των τριχών, για να επιτύχετε βαθύτερο ξύρισμα.

6. Δύσκολες τρίχες

Το ξύρισμα χωρίς κρέμα ξυρίσματος διευκολύνει τον εντοπισμό μεμονωμένων τριχών που ξέφυγαν από την ξυριστική μηχανή. Αν ωστόσο χρησιμοποιείτε κρέμα, μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτές τις επίμονες τρίχες και τις δύσκολες περιοχές.Τραβήξτε απαλά το δέρμα σας για να ανασηκωθούν οι τρίχες.


7. Φαβορίτες
Εσείς αποφασίζετε για το μήκος και το στυλ που θέλετε να δώσετε στις φαβορίτες σας, ωστόσο τώρα μπορείτε να τις περιποιηθείτε με το εξάρτημα τρίμερ της ξυριστικής μηχανής σας Series 7000.

 

8. AfterShave

Έφτασε η ώρα να περιποιηθείτε το δέρμα σας μετά το ξύρισμα. Νιώστε δροσεροί ολοκληρώνοντας τη διαδικασία με λίγο aftershave, και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη μέρα σας.

Να θυμάστε: Το τακτικό καθημερινό ξύρισμα εξοικειώνει το δέρμα σας με τη χρήση της ηλεκτρικής ξυριστικής μηχανής και εξασφαλίζει καλύτερα αποτελέσματα. Μην ξεχνάτε το πρόγραμμα υγιεινής μετά το ξύρισμα: ξεπλύνετε την ξυριστική κεφαλή με άφθονο χλιαρό νερό, τινάξτε την και αφήστε την να στεγνώσει.


Δεν έχετε διαμορφώσει ακόμα το προσωπικό σας πρόγραμμα ξυρίσματος;

Λάβετε εξατομικευμένες συμβουλές για τυχόν θέματα που αντιμετωπίζετε με το δέρμα σας, όπως ερεθισμούς, κοκκινίλες ή τρίχες που αναπτύσσονται μέσα στο δέρμα. Έπειτα από κάθε ξύρισμα, η εφαρμογή GroomTribe η οποία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με δερματολόγους, παρακολουθεί την τεχνική ξυρίσματος και την πρόοδο του δέρματός σας.
 

Κατεβάστε και συγχρονίστε την εφαρμογή GroomTribe για iOS και Android και ξεκινήστε!

Λήψη από το Apple App Store
Αποκτήστε την στο Google Play

Δείτε περισσότεραΔείτε λιγότερα

Περισσότερα από μια ξυριστική μηχανή

 
Μετατρέψτε εύκολα την ξυριστική μηχανή σας σε κοπτική συσκευή για τα γένια ή τρίμερ ακριβείας SmartClick.

Διατηρήστε την ξυριστική σας μηχανή σαν καινούργια

 
Φροντίζετε την ξυριστική μηχανή και τα αξεσουάρ της, διατηρώντας την πάντα σαν καινούργια.

Εικ. καθαρισμού της ξυριστικής μηχανής

Καθαρισμός της ξυριστικής μηχανής

Καθαρίζετε την ξυριστική μηχανή μετά τη χρήση για βέλτιστη απόδοση και υγιεινή.
 

  1. Θέστε σε λειτουργία την ξυριστική μηχανή και ξεπλύνετε την με ζεστό νερό.
  2. Απενεργοποιήστε την, ανοίξτε την ξυριστική κεφαλή και ξεπλύνετε το εσωτερικό της με άφθονο νερό βρύσης.
  3. Τινάξτε προσεκτικά την περίσσεια νερού και αφήστε την ξυριστική κεφαλή να στεγνώσει πριν την  επανασυνδέσετε στην μηχανή.

Εικ. αντικατάστασης της ξυριστικής κεφαλής

Αντικατάσταση της ξυριστικής κεφαλής

Για μέγιστη απόδοση αντικαθιστάτε τις ξυριστικές κεφαλές κάθε δύο χρόνια. 

 

  1. Απενεργοποιήστε την ξυριστική μηχανή. Αποσυνδέστε την ξυριστική κεφαλή από τη λαβή.
  2. Απορρίψτε την παλιά κουμπωτή ξυριστική κεφαλή και συνδέστε τη νέα στη λαβή. (‘click’).
  3. Μετά την αντικατάσταση της ξυριστικής κεφαλής, μπορείτε να ρυθμίσετε εκ νέου την υπενθύμιση αντικατάστασης κεφαλών στην εφαρμογή.

Συχνές ερωτήσεις

Πρέπει πάντα να μεταφέρω το τηλέφωνο στο μπάνιο;

Όχι. Κάτι τέτοιο είναι χρήσιμο στην αρχή, ώστε να λαμβάνετε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με το πώς να ξυρίζεστε με τον πιο φιλικό προς το δέρμα τρόπο. Αφού εξοικειωθείτε με τη διαδικασία, μπορείτε απλά να συγχρονίσετε τις πληροφορίες ξυρίσματος με την εφαρμογή και να λαμβάνετε προσωπικά σχόλια και καθοδήγηση. Η ξυριστική μηχανή και η εφαρμογή θα συγχρονίζονται αυτόματα όποτε βρίσκονται σε μικρή απόσταση μεταξύ τους.

Η ξυριστική μηχανή μπορεί να αποθηκεύσει έως και 20 ξυρίσματα, γι' αυτό φροντίστε να τη συγχρονίζετε με το GroomTribe τουλάχιστον μία φορά κάθε 2-3 εβδομάδες μέσω σύνδεσης Bluetooth. Για να συγχρονίσετε τα ξυρίσματά σας,
1) Ανοίξτε την εφαρμογή και βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε κοντά στην ξυριστική μηχανή, 

2) Η εφαρμογή θα συνδεθεί αυτόματα και θα συγχρονίσει τα τελευταία σας ξυρίσματα.

Πώς μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή;

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή GroomTribe μέσω του App Store ή του Play Store ή σαρώνοντας τον κωδικό QR στη συσκευασία της ξυριστικής μηχανής σας.

Με ποια τηλέφωνα είναι συμβατή η εφαρμογή;

Συμβατότητα με iPhone:

· Έκδοση iPhone 6S και νεότερη

· Έκδοση iOS 11 και νεότερη

Συμβατότητα Android:

· Μόνο τηλέφωνα μεγέθους άνω των 4,5 ιντσών

· Έκδοση λειτουργικού συστήματος 6.0 ή νεότερη, έκδοση BLE 4.1 ή νεότερη

Πώς μπορώ να συνδέσω την εφαρμογή Philips GroomTribe με το τηλέφωνο;

· Κατεβάστε την εφαρμογή GroomTribe από το App Store.

· Βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία Bluetooth στο smartphone είναι ενεργοποιημένη.

· Ανοίξτε την εφαρμογή στο smartphone.

· Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή για να πραγματοποιήσετε τη σύνδεση.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλή σύνδεση Bluetooth και Internet, ώστε να επωφεληθείτε πλήρως από την εφαρμογή.

Τι πρέπει να κάνω όταν αντιμετωπίζω προβλήματα σύνδεσης;

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να συνδέσετε το τηλέφωνό σας με την ξυριστική μηχανή Philips Series 7000. Ακολουθούν μερικές από τις πιο συνηθισμένες αιτίες και οι λύσεις τους.

 

· Χρήση λανθασμένης έκδοσης Bluetooth
Η ξυριστική μηχανή Philips Series 7000 χρησιμοποιεί την έκδοση Bluetooth 4.1 ή νεότερη. Βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας υποστηρίζει αυτήν την έκδοση (ή νεότερη) για να συνδεθείτε με την ξυριστική μηχανή σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία Bluetooth στο τηλέφωνό σας πριν τον συγχρονισμό με την ξυριστική μηχανή σας.

 

Το τηλέφωνο δεν είναι συμβατό
Βεβαιωθείτε ότι το κινητό σας τηλέφωνο είναι συμβατό με την εφαρμογή GroomTribe πριν από τη λήψη. Η εφαρμογή λειτουργεί μόνο σε iPhone 5S (ή νεότερη έκδοση) με χρήση του λογισμικού iOS10 ή νεότερη έκδοση.

Αν χρησιμοποιείτε Android, η εφαρμογή λειτουργεί μόνο με την έκδοση Android 6 (Marshmallow) ή νεότερη, και μόνο με συσκευές μεγέθους άνω των 4,5 ιντσών.

 

Το τηλέφωνο είναι πολύ μακριά από ξυριστική μηχανή
Το τηλέφωνό σας πρέπει να είναι σε κοντινή απόσταση για να ζευγοποιηθεί με την ξυριστική μηχανή Philips Series 7000. Βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας δεν απέχει περισσότερα από 3 μέτρα από την ξυριστική μηχανή.

· Επαναφορά της σύνδεσης της ξυριστικής μηχανής με την εφαρμογή
Εάν ακολουθήσατε τις παραπάνω συμβουλές, αλλά εξακολουθείτε να μην μπορείτε να συνδέσετε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας, δοκιμάστε να εκτελέσετε επαναφορά της σύνδεσης ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: 1. Καταργήστε τη ζευγοποίηση της ξυριστικής μηχανής: πατήστε παρατεταμένα το κουμπί ON/OFF στην ξυριστική μηχανή για 10 δευτερόλεπτα για να την αποσυνδέσετε από την εφαρμογή. Το σύμβολο ειδοποίησης στην οθόνη της ξυριστικής αρχίζει να αναβοσβήνει αργά. 2. Καταργήστε τη ζευγοποίηση του τηλεφώνου: Μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις" στο τηλέφωνό σας και επιλέξτε Bluetooth. Στη συνέχεια, επιλέξτε την ξυριστική μηχανή S79XX και πατήστε "Διαγραφή" ή "Κατάργηση ζευγοποίησης".

Σημείωση: Αυτές οι οδηγίες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το smartphone. Ελέγξτε το εγχειρίδιο χρήσης του τηλεφώνου για περισσότερες πληροφορίες. Αν έχετε δοκιμάσει τις παραπάνω συμβουλές, αλλά εξακολουθείτε να μην μπορείτε να επιλύσετε το αυτό πρόβλημα, επικοινωνήστε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Καταναλωτών στη χώρα σας για περαιτέρω υποστήριξη.

Το σύμβολο ειδοποίησης στην ξυριστική μηχανή Philips Series 7000 αναβοσβήνει. Τι πρέπει να κάνω;

Όταν αναβοσβήνει το σύμβολο ειδοποίησης στη λαβή της ξυριστικής μηχανής, ανοίξτε την εφαρμογή, καθώς υπάρχει μια ενημέρωση/ειδοποίηση για εσάς.

Μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις για ξύρισμα ευαίσθητου δέρματος χωρίς την εφαρμογή;

Όχι, οι ρυθμίσεις για ξύρισμα ευαίσθητου δέρματος είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, οι οποίες προσδιορίζονται από την εφαρμογή. Η προεπιλεγμένη ρύθμιση της ξυριστικής μηχανής είναι η S.

Τι σημαίνουν τα σύμβολα στην οθόνη της ξυριστικής;

Τα σύμβολα στην οθόνη της ξυριστικής μηχανής είναι τα εξής:

· Σύμβολο ειδοποίησης

· Ρύθμιση ξυρίσματος για πολύ ευαίσθητο δέρμα - XS

· Ρύθμιση ξυρίσματος για ευαίσθητο δέρμα - S

Υπενθύμιση καθαρισμού

Σύμβολο κλειδώματος ταξιδίου

Υπενθύμιση αποσύνδεσης για χρήση

Φωτεινή ένδειξη φόρτισης μπαταρίας

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την πρώτη φόρτιση;

Συνιστάται να φορτίσετε πλήρως την ξυριστική μηχανή πριν από την πρώτη χρήση. Η φόρτιση θα διαρκέσει περίπου μία ώρα και θα εξασφαλίσει χρόνο ξυρίσματος έως 50 λεπτά.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής ξυριστικής μηχανής;

Η ηλεκτρική ξυριστική μηχανή προσφέρει ταυτόχρονα βαθύ ξύρισμα και άνεση για το δέρμα. Επίσης, είναι πρακτική στη χρήση: πολλές ξυριστικές μηχανές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για υγρό ή στεγνό ξύρισμα, καθώς και μέσα στο ντους.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των περιστροφικών κεφαλών;

Οι περιστροφικές ξυριστικές κεφαλές εξασφαλίζουν μεγάλη ευελιξία, με αποτέλεσμα να απολαμβάνετε απαλό ξύρισμα ακόμα και στα δύσκολα σημεία. Μπορείτε να ολοκληρώσετε το ξύρισμά σας με λιγότερα περάσματα και ασκώντας λιγότερη πίεση, εξασφαλίζοντας βαθύ ξύρισμα και απίστευτη αίσθηση στο δέρμα.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την ξυριστική μηχανή στο ντους;

Οι ξυριστικές μηχανές Series 7000 είναι αδιάβροχες. Μπορείτε να αποφασίσετε τι είδους ξύρισμα θέλετε: στεγνό, με αφρό ή τζελ, ακόμα και μέσα στο ντους.

Υποστήριξη

* Η επωνυμία Apple, το λογότυπο Apple, καθώς και τα σήματα iPad και iPhone είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατοχυρωμένα στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Το App Store είναι σήμα υπηρεσιών της Apple Inc.

* Το Android είναι εμπορικό σήμα της Google Inc.

* Το Google Play και το λογότυπο Google Play είναι εμπορικά σήματα της Google Inc.

Το λεκτικό σήμα και τα λογότυπα Bluetooth® αποτελούν σήματα κατατεθέντα που ανήκουν στην Bluetooth SIG, Inc., και οποιαδήποτε χρήση τους από την Koninklijke Philips N.V. γίνεται κατόπιν αδείας.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Εγγραφείτε για να απολαύσετε:

Έγκαιρη πρόσβαση σε προσφορές

Αποκλειστικές ημέρες και προσφορές για μέλη

Νέα σχετικά με την κυκλοφορία προϊόντων και συμβουλές για υγιεινό τρόπο ζωής.

*

Θα ήθελα να λαμβάνω διαφημιστικές επικοινωνίες με βάση τις προτιμήσεις και τη συμπεριφορά μου, σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις εκδηλώσεις και τις προσφορές της Philips. Μπορώ να διαγραφώ εύκολα ανά πάσα στιγμή!

Εικ. εγγραφής προϊόντος

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.