Home Cinema 5.1

  Ήχος surround από όλες τις γωνίες, όπως στον κινηματογράφο

  Περισσότερο από το 70% των ατόμων που έλαβαν μέρος στην ακουστική πρόκληση* προτιμούν το 360Sound της Philips. Τα ηχεία 360Sound έχουν σχεδιαστεί με οδηγούς ήχου στο μπροστινό μέρος και στο πλάι, ώστε ο χώρος σας να πλημμυρίζει ομοιόμορφα με ήχο Surround, όπως ακριβώς και στον κινηματογράφο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

 • Ήχος surround από όλες τις γωνίες, όπως στον κινηματογράφο

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ήχος surround από όλες τις γωνίες, όπως στον κινηματογράφο

Πάθος για ήχο

 • Philips Net TV με Wi-Fi για ηλεκτρονικές υπηρεσίες στην τηλεόρασή σας

  Απολαύστε μια πλούσια ποικιλία ηλεκτρονικών υπηρεσιών με το Net TV. Απολαύστε ταινίες, φωτογραφίες, ηλεκτρονική ψυχαγωγία και άλλο ηλεκτρονικό περιεχόμενο απευθείας στην τηλεόρασή σας όποτε θέλετε. Απλά συνδέστε απευθείας το home cinema που διαθέτετε στο δίκτυο του σπιτιού σας μέσω σύνδεσης ethernet, και πραγματοποιήστε πλοήγηση και επιλογή αυτού που θέλετε να δείτε στην τηλεόραση μέσω του τηλεχειριστηρίου. Το μενού της Philips σάς επιτρέπει την πρόσβαση σε δημοφιλείς υπηρεσίες του Net TV προσαρμοσμένες στην τηλεόρασή σας. Επιπλέον, με το δίκτυο PC με πιστοποίηση DLNA μπορείτε να δείτε βίντεο ή να έχετε πρόσβαση σε φωτογραφίες που βρίσκονται αποθηκευμένες στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.

 • To 360Sound πλημμυρίζει το δωμάτιό σας με ήχο από όλες τις γωνίες

  To 360Sound πλημμυρίζει το δωμάτιό σας με ήχο από όλες τις γωνίες

  Το 360Sound διαφέρει σημαντικά από ένα συμβατικό home cinema 5.1, αφού είναι μοναδικά σχεδιασμένο με τρεις οδηγούς σε κάθε ηχείο δορυφόρο, ένα μπροστινό και δύο πλευρικά, τα οποία είναι επικλινή, έτσι ώστε να διαχέουν πλούσιο ήχο γύρω σας. Εκτός από την αρχή των διπόλων, η Philips χρησιμοποιεί έναν αποκλειστικό αλγόριθμο για ήχο που σας αγκαλιάζει και πλημμυρίζει το χώρο. Κατασκευασμένο με κορυφαία εξαρτήματα ακουστικής, όπως τουίτερ μαλακού θόλου, μαγνήτες νεοδυμίου και ψηφιακούς ενισχυτές Class D, το 360Sound αποδίδει εξαιρετικό ήχο από κάθε γωνία, χαρίζοντάς σας πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία στην άνεση του σπιτιού σας.

 • Full HD Blu-ray 3D για πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ταινίας 3D

  Full HD Blu-ray 3D για πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ταινίας 3D

  Αφήστε τις ταινίες 3D να σας συναρπάσουν στο καθιστικό σας με μια τηλεόραση Full HD 3D. Η τεχνολογία active 3D χρησιμοποιεί την τελευταία γενιά οθονών γρήγορης εναλλαγής, για βάθος και ρεαλισμό σε πλήρη ανάλυση 1080x1920 HD. Παρακολουθώντας αυτές τις εικόνες με τα ειδικά γυαλιά που έχουν ρυθμιστεί ώστε να ανοιγοκλείνουν το δεξιό και αριστερό φακό συγχρόνως με τις εναλλασσόμενες εικόνες, δημιουργείται η απόλυτη αίσθηση του Full HD 3D στο home cinema. Οι ταινίες που έχουν γυριστεί με τεχνολογία 3D σε Blu-ray προσφέρουν ευρεία ποικιλία περιεχομένων υψηλής ποιότητας. Επίσης, η τεχνολογία Blu-ray αποδίδει μη συμπιεσμένο ήχο Surround για ανεπανάληπτη εμπειρία ήχου.

 • Dolby TrueHD και DTS-HD για ήχο surroung υψηλής πιστότητας

  Dolby TrueHD και DTS-HD για ήχο surroung υψηλής πιστότητας

  Το Dolby TrueHD και το DTS-HD Master Audio Essential παράγουν εκπληκτικό ήχο από δίσκους Blu-ray. Ο ήχος που αναπαράγεται είναι σχεδόν πανομοιότυπος με τον ήχο του κύριου αντιγράφου του στούντιο για την ποιότητα ακρόασης που προοριζόταν αρχικά. Τo Dolby TrueHD και το DTS-HD Master Audio Essential ολοκληρώνουν την εμπειρία ψυχαγωγίας υψηλής ευκρίνειας.

 • Σύνδεση σε δίκτυο DLNA για να απολαμβάνετε μουσική & βίντεο από τον υπολογιστή σας

  Σύνδεση σε δίκτυο DLNA για να απολαμβάνετε μουσική & βίντεο από τον υπολογιστή σας

  Η σύνδεση σε δίκτυο DLNA προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε προσωπικές φωτογραφίες, μουσική, βίντεο ή ταινίες στον υπολογιστή ή το οικιακό σας δίκτυο. Χρησιμοποιεί τη σύνδεση Ethernet (LAN) με ένα πρωτόκολλο DLNA που εξασφαλίζει ότι πιστοποιημένα προϊόντα βάσει DLNA συνεργάζονται απρόσκοπτα μεταξύ τους. Συνδέοντας την τηλεόραση, το home cinema ή το Blu-ray Disc player στο οικιακό σας δίκτυο, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες από όλες τις πιστοποιημένες βάσει DLNA συσκευές σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον κόσμο της διασκέδασης με το πάτημα ενός κουμπιού, χάρη στο διαισθητικό περιβάλλον χρήστη, που έχει σχεδιαστεί για εύκολη περιήγηση.

 • Κομψά και συμπαγή ηχεία συμπληρώνουν τη διακόσμηση του σπιτιού σας

  Κομψά και συμπαγή ηχεία συμπληρώνουν τη διακόσμηση του σπιτιού σας
 • Εκλεπτυσμένη σχεδίαση με υψηλής ποιότητας φινίρισμα αλουμινίου

  Εκλεπτυσμένη σχεδίαση με υψηλής ποιότητας φινίρισμα αλουμινίου
Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Βάσει δοκιμών ήχων με καταναλωτές, οι οποίες διεξήχθησαν το Νοέμβριο του 2010 στη Γερμανία από την Synovate σε σύγκριση με έναν κορυφαίο ανταγωνιστή. Τα σχετικά δεδομένα περιέχονται στο αντίστοιχο αρχείο.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: