Ανακαλύψτε τον καφέ φίλτρου με τη Philips


Για πολλούς λάτρεις του καφέ ο κλασικός καφές φίλτρου είναι ακόμα ο αγαπημένος. Μια κούπα φρέσκου καφέ φίλτρου, η απαλή του γεύση και η μυρωδιά που διαχέεται στο χώρο συνθέτουν την απόλυτη γευστική εμπειρία.

Στη Philips αναπτύσσουμε συνεχώς προϊόντα με τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία μεγιστοποιούν την απόλαυση μιας κούπας καφέ φίλτρου. Υπάρχουν όλα τα σχήματα και τα μεγέθη, με ή χωρίς κανάτα-θερμός, με ή χωρίς χρονοδιακόπτη, για αλεσμένο καφέ ή κόκκους. Όλα αυτά, σε προϊόντα που χαρακτηρίζονται από μοντέρνο σχεδιασμό.

Ανακαλύψτε τη μοναδική τεχνολογία των μηχανών καφέ φίλτρου Philips

Het populairste merk koffiemachines van West-Europa

Η πιο δημοφιλής εταιρεία μηχανών καφέ στη Δυτική Ευρώπη


Η Philips είναι η πιο δημοφιλής εταιρεία μηχανών καφέ της Δυτικής Ευρώπης, σύμφωνα με ανάλυση της αγοράς που πραγματοποιήθηκε το 2015 από τη μεγάλη ερευνητική εταιρία Euromonitor International στο Λονδίνο.

Philips AromaSwirl

Aroma Swirl


Με τη λειτουργία Aroma Swirl ο καφές διοχετεύεται στο κάτω μέρος της κανάτας και αναδεύεται ελαφρώς. Με αυτό τον τρόπο το άρωμα διαχέεται σε ολόκληρη την κανάτα έτσι ώστε το τελευταίο φλιτζάνι να είναι εξίσου ισχυρό με το πρώτο. Εξαιρετική γεύση μέχρι την τελευταία σταγόνα.

Philips AromaVents

Άρωμα καφέ


Δεν υπάρχει τίποτα που να συγκρίνεται με τη μυρωδιά του φρέσκου καφέ. Οι καφετιέρες φίλτρου Philips διαθέτουν μεγάλες διόδους για το άρωμα του καφέ και έτσι χαρίζουν την απόλυτη εμπειρία καφέ.

Philips AromaLock

Έξυπνο κλείδωμα στην κανάτα-θερμός


Η κανάτα-θερμός διαθέτει εύχρηστο έξυπνο κλείδωμα, το οποίο εξασφαλίζει ότι το άρωμα και η θερμοκρασία διατηρούνται αναλλοίωτα όταν βγάζετε την κανάτα από την καφετιέρα.

Philips IntenseBrew

Έξυπνη ένδειξη στάθμης νερού

 

Αυτή η έξυπνη ένδειξη στάθμης νερού είναι ενσωματωμένη μέσα στο δοχείο νερού, για να μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα πόσα φλιτζάνια γεμίζετε.

Ανακαλύψτε τις υπόλοιπες μηχανές καφέ Philips

Μηχανές Εσπρέσο Philips

Full Αυτόματες μηχανές εσπρέσο Philips

Μηχανές Εσπρέσο Saeco

Full Αυτόματες μηχανές εσπρέσο Saeco

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.