1
  Αξεσουάρ υπολογιστή

  Αξεσουάρ
  για το σπίτι και το γραφείο

  Ξεκλειδώστε την παραγωγικότητά σας

  Βρείτε τα αξεσουάρ που σας ταιριάζουν

  Εικόνα lifestyle: πληκτρολόγιο και ποντίκι

  Συνδυασμοί (πληκτρολόγιο + ποντίκι)

  Μινιμαλιστικά. Εργονομικά. Για κάθε χρήση.

  Η εργονομία και η άνεση αποτελούν κορυφαία μας προτεραιότητα, ενώ η μινιμαλιστική σχεδίαση καλύπτει κάθε σας ανάγκη. Εσείς πρέπει απλά να επιλέξετε ανάμεσα στους ενσύρματους ή τους ασύρματους συνδυασμούς, κι εμείς θα σας εξασφαλίσουμε υψηλή ποιότητα και κορυφαία εμπειρία χρήστη – όπως πάντα.

  Τα καλύτερα προϊόντα

  Βοήθεια, υποστήριξη και ενημερώσεις

  Δηλώστε τα αξεσουάρ σας

  Δημιουργήστε δωρεάν έναν λογαριασμό "My Philips" για να δηλώσετε τα νέα σας αξεσουάρ. Αφού εγγραφείτε, θα σας ειδοποιούμε για τις νέες ενημερώσεις.

  Ενημερώσεις λογισμικού

  Διατηρήστε τη βέλτιστη απόδοση των αξεσουάρ Philips. Αν υπάρχει μια νέα ενημέρωση λογισμικού, θα τη βρείτε εδώ. Επίσης, αν χάσετε τα προγράμματα οδήγησης, μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν από εδώ.

  Πλατφόρμα υποστήριξης

  Ο πιο γρήγορος τρόπος να επιλύσετε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα ή απορία σχετικά με τις ρυθμίσεις είναι να ανατρέξετε στον οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων για τα αξεσουάρ της Philips. Δείτε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για να επαναφέρετε αμέσως την κανονική λειτουργία της οθόνης σας.

  Στοιχεία επικοινωνίας

  Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Είτε χρειάζεστε συμβουλές για την αγορά των αξεσουάρ Philips είτε υποστήριξη για να τα ρυθμίσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω email ή online συνομιλίας.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit the Philips USA website.

  Καταλαβαίνω

  Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.