1
  Αξεσουάρ υπολογιστή

  Αξεσουάρ
  για το σπίτι και το γραφείο

  Ξεκλειδώστε την παραγωγικότητά σας

  Αξεσουάρ
  για το σπίτι και το γραφείο

  Εικόνα lifestyle: ακουστικά

  Ακουστικά Η/Υ

  Άνεση. Ποιότητα ήχου. Μικρό βάρος.

  Για τη δουλειά ή την ψυχαγωγία, τα ακουστικά της Philips είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την άνεση του χρήστη, προσφέροντας πάντα καλή ποιότητα ήχου για καθημερινή, βασική ή πολύωρη χρήση και συνομιλίες.

  Εικόνα lifestyle: ηχεία

  Ηχεία Η/Υ

  Ανοίξτε τον ήχο!

  Για μουσική, ψυχαγωγία ή δουλειά, τα ηχεία Η/Υ της Philips εξασφαλίζουν μια υπέροχη εμπειρία ακρόασης και ζωντανεύουν τον ήχο σας με πλούσια μπάσα.

  Εικόνα lifestyle: ποντίκια

  Ποντίκια

  Εργονομία. Υψηλή απόκριση. Αξιοπιστία.

  Για χρήση στο σπίτι ή στη δουλειά, τα ποντίκια της Philips καλύπτουν κάθε σας ανάγκη. Ενσύρματα ή ασύρματα, είναι ένας εργονομικός, άψογος σύντροφος για τις ώρες που ξοδεύετε μπροστά στον υπολογιστή σας.

  Εικόνα lifestyle: πληκτρολόγιο και ποντίκι

  Συνδυασμοί (πληκτρολόγιο + ποντίκι)

  Μινιμαλιστικά. Εργονομικά. Για κάθε χρήση.

  Η εργονομία και η άνεση αποτελούν κορυφαία μας προτεραιότητα, ενώ η μινιμαλιστική σχεδίαση καλύπτει κάθε σας ανάγκη. Εσείς πρέπει απλά να επιλέξετε ανάμεσα στους ενσύρματους ή τους ασύρματους συνδυασμούς, κι εμείς θα σας εξασφαλίσουμε υψηλή ποιότητα και κορυφαία εμπειρία χρήστη – όπως πάντα.

  Τα καλύτερα προϊόντα

  Βοήθεια, υποστήριξη και ενημερώσεις

  Δηλώστε τα αξεσουάρ σας

  Δημιουργήστε δωρεάν έναν λογαριασμό "My Philips" για να δηλώσετε τα νέα σας αξεσουάρ. Αφού εγγραφείτε, θα σας ειδοποιούμε για τις νέες ενημερώσεις.

  Ενημερώσεις λογισμικού

  Διατηρήστε τη βέλτιστη απόδοση των αξεσουάρ Philips. Αν υπάρχει μια νέα ενημέρωση λογισμικού, θα τη βρείτε εδώ. Επίσης, αν χάσετε τα προγράμματα οδήγησης, μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν από εδώ.

  Πλατφόρμα υποστήριξης

  Ο πιο γρήγορος τρόπος να επιλύσετε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα ή απορία σχετικά με τις ρυθμίσεις είναι να ανατρέξετε στον οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων για τα αξεσουάρ της Philips. Δείτε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για να επαναφέρετε αμέσως την κανονική λειτουργία της οθόνης σας.

  Στοιχεία επικοινωνίας

  Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Είτε χρειάζεστε συμβουλές για την αγορά των αξεσουάρ Philips είτε υποστήριξη για να τα ρυθμίσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω email ή online συνομιλίας.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.