Όραμα χωρίς όρια


  Δώστε ζωή σε εκπληκτικές εικόνες με 
  λύσεις επαγγελματικών οθονών και
  οθονών ψηφιακής σήμανσης Philips.

  Λύσεις ψηφιακής σήμανσης

  Καθηλώστε το κοινό σας και εξασφαλίστε βέλτιστα αποτελέσματα. Αναδείξτε το περιεχόμενό σας με εντυπωσιακά υψηλή φωτεινότητα και απόλυτη ευκρίνεια.

  Επαγγελματικές  τηλεοράσεις

  Αξιοποιήστε τις πιο ευφυείς λειτουργίες, τη μεγαλύτερη ευελιξία και τις καλύτερες δυνατότητες σύνδεσης. Βρεθείτε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό με υπερσύγχρονες καινοτομίες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για κάθε επιχειρηματικό κλάδο.

  verticals

  Βρείτε την κατάλληλη λύση


  Διαθέτοντας εξειδικευμένη σχεδίαση για κάθε επαγγελματικό κλάδο, οι επαγγελματικές οθόνες και οι λύσεις ψηφιακής σήμανσης της Philips σάς προσφέρουν το ανταγωνιστικό προβάδισμα που χρειάζεστε για την επιτυχία

  Μελέτες περιπτώσεων

  Μελέτες  περιπτώσεων

  Έχοντας ως κίνητρο μια πρωτοποριακή προσέγγιση στη σχεδίαση, ανακαλύψτε με ποιον τρόπο οι προσαρμοσμένες εγκαταστάσεις με λύσεις επαγγελματικών οθονών Philips βοηθούν κορυφαίες επωνυμίες σε όλο τον κόσμο να επιτύχουν τους στόχους τους.

  Έχοντας πάντα ως στόχο  την καινοτομία

  Μέγιστα αποτελέσματα και απρόσκοπτη απόδοση. Διατηρήστε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησής σας με τις πιο πρόσφατες καινοτομίες που προσφέρουν οι λύσεις επαγγελματικών οθονών Philips.

  Κερδίστε το ενδιαφέρον του κοινού, προσφέρετε πληροφορίες και αναπτύξτε δημιουργικά έργα με ευκολία. Με το λειτουργικό σύστημα Android έχετε τον απόλυτο έλεγχο στα χέρια σας.

  Οπτικοποιήστε τις δυνατότητες της προσαρμοσμένης εγκατάστασης στον χώρο σας με την εφαρμογή Augmented Reality Configurator.

  Διαχειριστείτε τις οθόνες σας, δημιουργήστε προσαρμοσμένο περιεχόμενο και αναπτύξτε αποτελεσματικά νέες δημοσιεύσεις με το CMND.

  Κέντρο λήψης

  Κέντρο  λήψης

  Δείτε και κατεβάστε τα πιο πρόσφατα φυλλάδια για προϊόντα ψηφιακής σήμανσης και επαγγελματικών τηλεοράσεων, μελέτες περιπτώσεων και καταλόγους για λύσεις επαγγελματικών οθονών Philips.

  Διαθέσιμα προϊόντα

  Διαθέσιμα  προϊόντα

  Philips B-Line προσφέρει αδιάκοπη συνδεσιμότητα με εύκολη κοινοποίηση περιεχομένου από φορητούς ή επιτραπέζιους υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και εταιρικούς διακομιστές.

  Η Philips C-Line προσφέρει προηγμένες δυνατότητες βελτίωσης της λειτουργίας της επιχείρησής σας, οι οποίες βοηθούν την ομάδα σας να αποδίδει τα μέγιστα.

  Η οθόνη Philips T-Line ξυπνά την περιέργεια και δίνει ώθηση στη φαντασία, βοηθώντας σας να διδάξετε μαθητές κάθε επιστημονικής κατεύθυνσης. 

  Σχετικά   με εμάς

  Η ιστορία μας


  Ανακαλύψτε μια ιστορία πλούσια σε καινοτομίες και μάθετε με ποιον τρόπο οι λύσεις επαγγελματικών οθονών Philips στοχεύουν σε έναν θετικό αντίκτυπο αξιοποιώντας τις πιο έξυπνες τεχνολογίες.

  Επικοινωνήστε μαζί μας


  Οι λύσεις επαγγελματικών οθονών Philips εξασφαλίζουν ακόμα περισσότερους τρόπους επικοινωνίας. Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Είμαστε στη διάθεσή σας για βοήθεια. Ανακαλύψτε τις επιλογές που προσφέρουμε και συνομιλήστε μαζί μας.

  Συνδεθείτε μαζί μας

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.