Αξιολογήσεις προϊόντων Philips

 

Μάθετε περισσότερα για τις αξιολογήσεις προϊόντων της Philips που έχουν γράψει οι πελάτες μας, καθώς και γιατί οι απόψεις σας είναι σημαντικές για εμάς και πώς μπορείτε να γίνετε δοκιμαστής προϊόντων της Philips!​

Πώς βεβαιωνόμαστε ότι οι αξιολογήσεις μας είναι αυθεντικές:​​
 

 • Στη φόρμα αξιολόγησης ζητάμε συγκεκριμένα από τους αξιολογητές να επιβεβαιώσουν ότι θα υποβάλουν μόνο περιεχόμενο που σχετίζεται με την αυθεντική αξιολόγηση και χρήση του προϊόντος Philips που διαθέτουν και ότι θα υποδείξουν για πόσο διάστημα χρησιμοποιούν το προϊόν τους.​
 • Το σήμα εμπιστοσύνης αυθεντικών αξιολογήσεων Bazaarvoice στη διαδικτυακή μας τοποθεσία αποτελεί σύμβολο της αφοσίωσής μας στα αυθεντικά σχόλια πελατών. 
 • Το σήμα εμπιστοσύνης δείχνει ότι κάθε αξιολόγηση έχει επαληθευτεί ανεξάρτητα ως γνήσια, αμερόληπτη και πλήρως διαφανής, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε κάθε σχόλιο.
 • Είτε είναι θετική, ουδέτερη ή αρνητική, θα δημοσιεύουμε πάντα την αξιολόγησή σας, εφόσον πληροί τις οδηγίες περί εποπτείας και αυθεντικότητας της Bazaarvoice.​

Εικόνα

Γιατί συλλέγουμε αξιολογήσεις στη Philips;

Αγοράστε με σιγουριά​

Όταν υπάρχουν τόσα πολλά προϊόντα για να επιλέξετε, ίσως είναι δύσκολο να βρείτε το προϊόν που είναι κατάλληλο για εσάς.​

Οι αξιολογήσεις προϊόντων μπορούν να σας βοηθήσουν να λάβετε μια ενημερωμένη απόφαση αγοράς.​

Μάθετε από άλλους πελάτες​

Ζητάμε από τους πελάτες μας να αφήνουν αξιολογήσεις που να εξηγούν με τα δικά τους λόγια τι τους αρέσει (τα υπέρ) και τι δεν τους αρέσει (τα κατά), με συμβουλές και λεπτομέρειες. Αυτό επιτρέπει στους αγοραστές να μάθουν από άλλους πελάτες π.χ. πώς χρησιμοποιούν το προϊόν, πόσο εύκολο είναι να το καθαρίζουν και πολλά άλλα.

Ορισμένες αξιολογήσεις περιέχουν επίσης φωτογραφίες ή βίντεο, ώστε να μπορείτε εύκολα να οπτικοποιήσετε το προϊόν και τον τρόπο χρήσης του στην καθημερινότητα.

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Η γνώμη σας είναι σημαντική για εμάς. Βασιζόμαστε σε εσάς για να μας πείτε αν σας αρέσει το προϊόν, αν η ποιότητα, το χρώμα, το υλικό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Είτε είστε ικανοποιημένοι είτε απογοητευμένοι, το σχόλιό σας έχει σημασία για εμάς.​​

Όλες αυτές οι αξιολογήσεις και οι κριτικές μας βοηθούν να καινοτομούμε και να βελτιώνουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, ώστε να ανταποκριθούμε καλύτερα στις προσδοκίες σας.​​

Πώς συλλέγουμε αξιολογήσεις;

Πελάτες

Από πελάτες
Όταν έχετε κάνει μια αγορά μέσω του καταστήματος Philips ή έχετε δηλώσει το προϊόν σας (το οποίο αγοράσατε από ένα κατάστημα λιανικής πώλησης ή απευθείας από τη Philips), θα σας στείλουμε ένα email με το οποίο θα σας ζητήσουμε να αφήσετε μια ειλικρινή αξιολόγηση για το προϊόν σας.

Εικόνα βαθμολογιών και αξιολογήσεων

Στη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips
Αν θέλετε να μοιραστείτε τη γνώμη σας, μπορείτε πάντα να αφήσετε μια ειλικρινή αξιολόγηση στη σελίδα του προϊόντος, κάνοντας κλικ στο κουμπί "Γράψτε μια αξιολόγηση".

Δοκιμαστής προϊόντων

Από το πρόγραμμα δοκιμαστών προϊόντων Philips
Μπορείτε να εγγραφείτε για να γίνετε δοκιμαστής προϊόντων Philips και να μοιράζεστε μαζί μας τις ειλικρινείς σκέψεις και ιδέες σας. Οι αξιολογήσεις που συλλέγονται μέσω του προγράμματος δοκιμαστών προϊόντων θα φέρουν το σήμα "μέρος προώθησης", καθώς θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς ότι οι δοκιμαστές έλαβαν το προϊόν δωρεάν ή σε εκπτωτική τιμή
Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα δοκιμαστών προϊόντων

Τι είδους κριτικές θα εμφανίζονται στο Philips.com

Προκειμένου να είναι διαφανές από πού προέρχονται οι κριτικές και αν ο κριτικός έλαβε κάποιο πιθανό κίνητρο, χρησιμοποιούμε σήματα διαφόρων τύπων για να το υποδείξουμε.

Promotional Review
Promotional Review
Promotional Review

Το σήμα υποδεικνύει ότι η συγκεκριμένη κριτική είναι μια επαληθευμένη αγορασμένη κριτική. Αυτή η κριτική έχει γραφτεί από έναν καταναλωτή που έχει αγοράσει το προϊόν μέσω του Philips.com ή έχει καταχωρίσει το προϊόν του μέσω του λογαριασμού του MyPhilips.

Το σήμα υποδεικνύει ότι η συγκεκριμένη κριτική είναι κριτική με κίνητρα. Αυτό το σήμα απαιτείται κάθε φορά που ένας καταναλωτής γράφει μια κριτική σε αντάλλαγμα για κάτι αξίας. Τα πιθανά κίνητρα περιλαμβάνουν συμμετοχή σε κληρώσεις, κουπόνια ή εκπτώσεις, πόντους επιβράβευσης πιστότητας και δωρεάν προϊόντα.

Το σήμα υποδεικνύει ότι η συγκεκριμένη κριτική είναι κριτική υπαλλήλου. Αυτή η κριτική έχει γραφτεί από κάποιον που έχει σχέση με τη Philips ή εργάζεται σε αυτήν.

Πώς να γράψετε μια αξιολόγηση

Είτε είναι θετική, ουδέτερη ή αρνητική, θα δημοσιεύουμε πάντα την αξιολόγησή σας, εφόσον πληροί τις οδηγίες περί εποπτείας και αυθεντικότητας της Bazaarvoice​.
 
Έχουμε μερικές συμβουλές για το πώς να γράψετε μια ειλικρινή και χρήσιμη αξιολόγηση:

 

 • Φροντίστε να γράψετε την αξιολόγηση μόνο αφού χρησιμοποιήσετε το προϊόν
 • Επικεντρώστε την αξιολόγησή σας στην εμπειρία σας με το προϊόν.
 • Περιγράψτε με λεπτομέρειες γιατί σας άρεσε ή δεν σας άρεσε το προϊόν.
 • Αναφέρετε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προϊόντος (π.χ. ταχύτητα, διάρκεια ζωής μπαταριών).
 • Αν έχετε λάβει κάποιο κίνητρο για τις αξιολογήσεις σας, πρέπει να το αναφέρετε.
 • Μην επικεντρώνεστε σε θέματα που αφορούν την εξυπηρέτηση πελατών. Αν θέλετε να μοιραστείτε τα σχόλιά σας αναφορικά με την τιμολόγηση, τις παραγγελίες και τις παραδόσεις ή αν έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με την εξυπηρέτηση, επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας.
 • Μην συμπεριλάβετε πληροφορίες που μπορεί να σας ταυτοποιούν προσωπικά (π.χ. ονοματεπώνυμο), στοιχεία επικοινωνίας (π.χ. αριθμό τηλεφώνου) ή άλλες συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με την υγεία σας ή με κάποια ιατρική πάθηση.

Πώς εμφανίζουμε τις αξιολογήσεις;

Πώς εμφανίζουμε τις αξιολογήσεις και διασφαλίζουμε το αυθεντικό περιεχόμενο; 

 

Όλες οι αξιολογήσεις που υποβάλλονται μέσω email στη Philips, μέσω της διαδικτυακής τοποθεσίας της Philips και μέσω του προγράμματος δοκιμαστών προϊόντων, ακολουθούν μια διαδικασία εποπτείας. Η διαδικασία εποπτείας ελέγχεται από ένα τρίτο μέρος, την Bazaarvoice. Η Bazaarvoice εποπτεύει τις αξιολογήσεις αφού τις υποβάλουν οι καταναλωτές, για να διασφαλίσει ότι πληρούν τα πρότυπα αυθεντικότητας, περιέχουν περιεχόμενο της επωνυμίας και δεν παραβιάζουν κανέναν κανόνα (όπως βωμολοχίες ή spam). Είτε είναι θετική, ουδέτερη ή αρνητική, θα δημοσιεύουμε πάντα την αξιολόγησή σας, εφόσον πληροί τις οδηγίες περί εποπτείας και αυθεντικότητας της Bazaarvoice.​

 

Η Πολιτική Αυθεντικότητας της Bazaarvoice έχει τρία βασικά κριτήρια που πρέπει να πληρούνται για τις αξιολογήσεις που εμφανίζονται στις διαδικτυακές τοποθεσίες πελατών της Bazaarvoice:​

 • Δεν περιέχουν απάτες και ανεπιθύμητα μηνύματα: Καταβάλλονται εμπορικά εύλογες προσπάθειες για να αποτραπεί η υποβολή δόλιου περιεχομένου από οποιαδήποτε πηγή υποβολής. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει ενοχλητική συμπεριφορά ή συμπεριφορά τρολαρίσματος (trolling), εμπορικά μηνύματα, αυτοματοποιημένες υποβολές (π.χ. bot και δέσμες ενεργειών), παράνομο ή υποτιμητικό περιεχόμενο από ανταγωνιστή του πελάτη και αυτοπροώθηση.​ .
 • Δεν περιέχουν αλλαγές, ταξινόμηση και μεταβολές: Οι αξιολογήσεις δεν τροποποιούνται με κανέναν τρόπο από οποιονδήποτε άλλο εκτός από τον αρχικό συντάκτη – συμπεριλαμβανομένων διορθώσεων στην ορθογραφία ή στη γραμματική. Οι αξιολογήσεις δεν φιλτράρονται, δεν υποβάλλονται σε επεξεργασία και δεν διαγράφονται απλώς επειδή είναι αρνητικές ή έχουν χαμηλότερη βαθμολογία. 
 • Διαφανείς: Δεν επιτρέπουμε στις εταιρείες να ζητούν άμεσα θετικές αξιολογήσεις. Αν προσφέρονται στους καταναλωτές χρήματα ή διαφημιστικό υλικό (όπως εκπτώσεις ή κουπόνια) ως αντάλλαγμα για την παροχή αμερόληπτης αξιολόγησης, πρέπει να γίνεται σχετική αναφορά στην αξιολόγηση. 

 

Θα δημοσιεύουμε μόνο αξιολογήσεις που μπορούν να επισημανθούν με το σήμα αυθεντικών αξιολογήσεων της Bazaarvoice. Το σήμα αυθεντικών αξιολογήσεων της Bazaarvoice αποτελεί σύμβολο της αφοσίωσης μιας εταιρείας στα αυθεντικά σχόλια των καταναλωτών σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Το σήμα αποτελεί επίσης ένα μήνυμα προς τους καταναλωτές ότι το περιεχόμενο αξιολόγησης που βλέπουν προστατεύεται –από ένα ουδέτερο τρίτο μέρος– με εξελιγμένη τεχνολογία ανίχνευσης απάτης και κορυφαίες στον κλάδο βέλτιστες πρακτικές.​

Σήμα αυθεντικών αξιολογήσεων

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.