Λύσεις συσκευών εγγραφής φωνής

Εργαστείτε πιο έξυπνα

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

pocket-memo

Υπαγόρευση εν κινήσει

 

Η συσκευή εγγραφής φωνής PocketMemo της Philips δίνει νέα διάσταση στην υπαγόρευση, καθώς συνδυάζει κορυφαίο σχεδιασμό, εργονομία και χρήσιμα χαρακτηριστικά όπως μικρόφωνο 3D και αισθητήρα κίνησης. Αυτή η απόλυτα φορητή συσκευή εγγραφής φωνής ξεπερνά κάθε προσδοκία και προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου. Το PocketMemo, που συχνά αναφέρεται εσφαλμένα ως "συσκευή υπαγόρευσης", αποτελεί ιδανική επιλογή για τους επαγγελματίες που θέλουν να εργάζονται αποτελεσματικά εν κινήσει.

 

Εξερευνήστε τη σειρά PocketMemo της Philips

desktop

Υπαγόρευση στο γραφείο

 

Το SpeechMike της Philips είναι αναμφισβήτητα το νούμερο 1 επιτραπέζιο μικρόφωνο υπαγόρευσης. Το ολοκαίνουργιο SpeechMike Premium διαθέτει μικρόφωνο αιωρούμενης σχεδίασης, ενώ είναι η πρώτη σταθερή ψηφιακή συσκευή υπαγόρευσης με αισθητήρα κίνησης. Έχει πρωτοποριακά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν ήχο επαγγελματικής ποιότητας και είναι ιδανικό για αναγνώριση φωνής.

 

Εξερευνήστε τη σειρά SpeechMike της Philips

audio-recorder

Συσκευή εγγραφής ήχου

 

Οι συσκευές VoiceTracer της Philips είναι εύχρηστες και προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα ηχογράφησης της κατηγορίας τους σε κάθε περίσταση. Οι συσκευές εγγραφής ήχου είναι ιδανικές για να κρατάτε γρήγορα σημειώσεις σε ομιλίες, αλλά και για να εγγράφετε συζητήσεις, διαλέξεις, συνεντεύξεις, μουσική ή συναντήσεις. Για κάθε περίσταση υπάρχει μια ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες σας.

 

Εξερευνήστε τη σειρά VoiceTracer της Philips

transcription-sets

Απομαγνητοφώνηση

 

Τα σετ απομαγνητοφώνησης της Philips είναι ειδικά σχεδιασμένα για να κάνουν την απομαγνητοφώνηση εύκολη και απλή, καθώς μετατρέπουν την ομιλία σε κείμενο πιο εύκολα από ποτέ. Τα αρχεία που δημιουργείτε με συσκευές εγγραφής ή με την εφαρμογή υπαγόρευσης μετατρέπονται σε κείμενο σε χρόνο μηδέν.

 

Εξερευνήστε τα σετ απομαγνητοφώνησης

speechlive

Λύσεις ροής εργασιών

 

Οι λύσεις που προσφέρει η Philips για τη διαχείριση της ροής εργασιών υπαγόρευσης, όπως το SpeechExec και η λύση λογισμικού cloud Philips SpeechLive, σας επιτρέπουν να κάνετε όλες τις εργασίες πιο αποτελεσματικές. Διαχειριστείτε τη ροή εργασιών κεντρικά και φέρτε εύκολα σε επικοινωνία τους συντάκτες με τους δακτυλογράφους. Είτε χρησιμοποιείτε συσκευή εγγραφής φωνής είτε εφαρμογή υπαγόρευσης, οι λύσεις ροής εργασιών της Philips μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα.

 

Εξερευνήστε τις λύσεις ροής εργασιών

Μαρτυρίες πελατών

 

     

 

 

Σας είμαι πραγματικά ευγνώμων. Η τεχνογνωσία σας και η ικανότητά σας να εντοπίζετε και να καλύπτετε τις ανάγκες μου με έχουν καταπλήξει."

 

Karen Vasquez
Executive & Personal Assistant

Congress Point Financial, Florida

 

Δείτε περιπτωσιακές μελέτες

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.