Ανακαλύψτε τις μηχανές καφέ Philips

  Μάθετε τα πάντα για τις μηχανές καφέ Philips


  Κάθε λάτρης του καφέ είναι διαφορετικός. Ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας οι προτιμήσεις σας μπορεί να αλλάξουν. Το πρωί, μπορεί να επιλέξετε μία μεγάλη κούπα καφέ φίλτρου, και το απόγευμα, έναν απολαυστικό εσπρέσο από φρεσκοκομμένους κόκκους καφέ. Μπορεί να ξεκινάτε την ημέρα σας με έναν καφέ latte ή καπουτσίνο και τις απογευματινές ώρες να απολαμβάνετε έναν εσπρέσο. Ίσως βέβαια, να προτιμάτε πάντα ένα συγκεκριμένο τύπο ροφήματος, όπως ακριβώς σας αρέσει.


  Όταν επιλέγετε την τέλεια μηχανή καφέ, οι προτιμήσεις σας στα ροφήματα καφέ παίζουν σημαντικό ρόλο. Επίσης, η ευκολία χρήσης της συσκευής είναι ένα σημαντικό κριτήριο για την επιλογή. Οι μηχανές καφέ Philips συνδυάζουν πάντα τέλεια ποιότητα καφέ και μέγιστη ευκολία χρήσης προσφέροντάς σας την τέλεια εμπειρία καφέ. Σε αυτό το site θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κατάλληλη μηχανή καφέ που ταιριάζει πλήρως στις ανάγκες σας.

  Saeco volautomatische espressomachines

  Full Αυτόματες μηχανές εσπρέσο​ Saeco

  Με αυτές τις τεχνικά προηγμένες αυτόματες μηχανές εσπρέσο​ μπορείτε εύκολα να απολαύσετε καφέ από φρέσκους κόκκους με το πάτημα ενός κουμπιού. Από έναν πλούσιο σε γεύση εσπρέσο​ μέχρι έναν γευστικό καπουτσίνο ή latte macchiato με φρέσκο αφρόγαλα. Οι αυθεντικές ιταλικές μηχανές απευθύνονται σε λάτρεις του καφέ που δεν συμβιβάζονται εύκολα!

  Philips volautomatische espressomachines

  Full Αυτόματες μηχανές εσπρέσο​ Philips

  Με τις αυτόματες μηχανές εσπρέσο​ της Philips μπορείτε εύκολα να απολαύσετε έναν πλούσιο εσπρέσο​ με το πάτημα ενός κουμπιού. Η καράφα LatteGo για αφρόγαλα είναι ιδανική για να φτιάχνετε καπουτσίνο ή latte macchiato οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμείτε.

  Philips-filterkoffiezetapparaten

  Καφετιέρες φίλτρου Philips

  Οι καφετιέρες φίλτρου της Philips είναι ιδανικές για όσους αναζητούν εξαιρετική ποιότητα, τόσο στο άρωμα όσο και στη γεύση. Με συνεχή εξέλιξη στην τεχνολογία των μηχανών μας, προσπαθούμε να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία καφέ φίλτρου στους λάτρεις του είδους.

  Απολαύστε έως και
  12 ροφήματα καφέ

  Ανακαλύψτε την Full Αυτόματη
  Μηχανή εσπρέσο Saeco

  Εάν είστε ήδη ένας περήφανος ιδιοκτήτης μια μηχανής καφέ Philips εγγραφείτε εδώ! 

   

  Κάνοντας εγγραφή της μηχανής σας, μπορείτε να επωφεληθείτε από:

   

  + Τα τελευταία μας νέα.

  + Συμβουλές για τη συντήρηση της συσκευής σας.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.