Ένα νέο επίπεδο καθαρισμού.
Philips Sonicare.
 

Μάθετε πως η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Philips Sonicare λειτουργεί για να σας προσφέρει μία νέα εμπειρία καθαρισμού. Η κίνηση sonic δημιουργεί μικροφυσαλίδες για εξαιρετικό καθαρισμό και αίσθηση φρεσκάδας.

0,00
δευτερόλεπτα

Πατήστε το κουμπί, ανακαλύψτε πως λειτουργεί η Philips Sonicare και ακούστε τη διαφορά. Ακριβείς, υψηλής συχνότητας δονήσεις sonic δημιουργούν μία δυναμική καθαριστική δράση για την καλύτερη στοματική υγιεινή που είχατε ποτέ.

0.15 sec

0,15
δευτερόλεπτα

Ο καθαρισμός ξεκινάει από την κεφαλή. Οι 62.000 κινήσεις ανά λεπτό των τριχών της κεφαλής αφαιρούν προσεκτικά την πλάκα, χάρη στις μικροφυσαλίδες που σας χαρίζουν έναν βαθύ αλλά ήπιο καθαρισμό.

1.25 sec

1,25 δευτερόλεπτα

Νιώστε ένα κύμα φρεσκάδας. Οι λεπτές μικροφυσαλίδες οδηγούν τα υγρά του στόματος βαθιά ανάμεσα στα δόντια σας. Με αυτόν τον τρόπο, η Philips Sonicare αφαιρεί έως και 7 φορές περισσότερη πλάκα σε σχέση με τις συμβατικές οδοντόβουρτσες,

3.00 sec

3,00
δευτερόλεπτα

Το υπερβολικό βούρτσισμα ανήκει στο παρελθόν. Οι μικροφυσαλίδες μετακινούνται απαλά ανάμεσα στα δόντια και τη γραμμή των ούλων, αφαιρώντας 7 φορές περισσότερη πλάκα.

2 min

2 λεπτά

Συγχαρητήρια! Μόλις ολοκληρώσατε τον χρόνο βουρτσίσματος των 2 λεπτών που συνιστούν οι οδοντίατροι. Νιώστε τα δόντια σας λεία και λαμπερά, τα ούλα σας πιο υγιή και το στόμα σας απίστευτα καθαρό.

1 εβδομάδα

Δείτε τη διαφορά. Η Philips Sonicare αφαιρεί απαλά τους λεκέδες και είναι αποδεδειγμένο ότι λευκαίνει φυσικά τα δόντια σας για ένα πιο λαμπερό χαμόγελο.

1 settimana

Senti la differenza. Philips Sonicare rimuove delicatamente le macchie per riscoprire il bianco naturale dei tuoi denti

2 εβδομάδες

Καταπλήξτε τον οδοντίατρό σας. Με την πάροδο του χρόνου, η Philips Sonicare αποτρέπει τις φλεγμονές των ούλων και σας βοηθάει να αποκτήσετε το πιο υγιές χαμόγελο που είχατε ποτέ!

Solo Philips Sonicare

Il movimento di spazzolamento di Philips Sonicare crea un'azione pulente fluido dinamica che produce sottili microbolle che agiscono negli spazi interdentali e lungo il bordo gengivale, donandoti così una sensazione di pulizia incredibilmente profonda.

 

Ecco perché Philips Sonicare è il marchio di spazzolini sonici più raccomandato dai dentisti di tutto il mondo. Prova l'esperienza di pulizia Philips Sonicare. E' come lavarsi i denti per la prima volta.

Μόνο η Philips Sonicare

Η τεχνολογία sonic δημιουργεί μία δυναμική καθαριστική δράση από μικροφυσαλίδες που εισέρχονται βαθιά αλλά ήπια ανάμεσα στα δόντια και τη γραμμή των ούλων, χαρίζοντάς σας μία απίστευτη αίσθηση εξαιρετικού καθαρισμού και φρεσκάδας.

 

Ζήστε την εμπειρία του βουρτσίσματος με μία Philips Sonicare. Είναι σαν να πλένετε τα δόντια σας για πρώτη φορά.

Sonicare

Σε σύγκριση με μία συμβατική οδοντόβουρτσα. Μελέτη που διεξήχθη από ανεξάρτητο εργαστήριο σε 148 άτομα στις ΗΠΑ, που χρησιμοποιήσαν το προϊόν δύο φορές την ημέρα για τέσσερις ημέρες
Σε σύγκριση με μία συμβατική οδοντόβουρτσα. Μελέτη που διεξήχθη από ανεξάρτητο εργαστήριο σε 142 άτομα στις ΗΠΑ το 2011, που χρησιμοποιήσαν το προϊόν δύο φορές την ημέρα για δύο εβδομάδες

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Εγγραφείτε για να απολαύσετε:

Έγκαιρη πρόσβαση σε προσφορές

Αποκλειστικές ημέρες και προσφορές για μέλη

Νέα σχετικά με την κυκλοφορία προϊόντων και συμβουλές για υγιεινό τρόπο ζωής.

*

Θα ήθελα να λαμβάνω διαφημιστικές επικοινωνίες με βάση τις προτιμήσεις και τη συμπεριφορά μου, σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις εκδηλώσεις και τις προσφορές της Philips. Μπορώ να διαγραφώ εύκολα ανά πάσα στιγμή!

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.