Τηλεόραση LED

  Τηλεόραση LED

  Βραβευμένη απόδοση

  Μαγευτείτε από την καθηλωτική εμπειρία του Ambilight σε μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης 81 εκ. (32"). Η τηλεόραση LED 32PFL9705 της σειράς 9000 της Philips διαθέτει τις εκπληκτικές τεχνολογίες Perfect Pixel HD Engine και LED Pro. Οι ταινίες ζωντανεύουν στο σαλόνι σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Βραβευμένη απόδοση

με Ambilight και την καλύτερη ποιότητα εικόνας

 • Clear LCD* 200 Hz, απόδοση 1 ms για αξεπέραστη ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Απολαύστε εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων. Η Clear LCD 200Hz της Philips μειώνει το χρόνο απόκρισης της τηλεόρασης LCD σε μόλις 1ms, ώστε ακόμη και στην πιο γρήγορη σκηνή καταδίωξης να παρασύρεστε από τη δράση και να μην ακολουθείτε το αυτοκίνητο στην άκρη της οθόνης.

 • Τεχνολογία Perfect Natural Motion για εξαιρετικά ομαλή προβολή ταινιών Full HD

  Απολαύστε δράση χωρίς τρεμόπαιγμα. Η τεχνολογία Perfect Natural Motion υπολογίζει την κίνηση της εικόνας και διορθώνει το τρεμόπαιγμα σε μεταδιδόμενο και εγγεγραμμένο υλικό (συμπεριλαμβανομένων ταινιών 1080p και 24p True Cinema σε Blu-Ray και DVD). Το αποτέλεσμα είναι πιο ομαλή προβολή εικόνων εξαιρετικής ευκρίνειας χωρίς θόρυβο. Απολαύστε απόδοση εικόνας που ξεπερνά την ποιότητα του κινηματογράφου!

 • Philips Net TV με Wi-Fi για ηλεκτρονικές υπηρεσίες στην τηλεόρασή σας

  Απολαύστε μια πλούσια ποικιλία ηλεκτρονικών υπηρεσιών με το Net TV. Απολαύστε ταινίες, φωτογραφίες, ηλεκτρονική ψυχαγωγία και άλλο ηλεκτρονικό περιεχόμενο απευθείας στην τηλεόρασή σας όποτε θέλετε. Απλά συνδέστε απευθείας το home cinema που διαθέτετε στο δίκτυο του σπιτιού σας μέσω σύνδεσης ethernet, και πραγματοποιήστε πλοήγηση και επιλογή αυτού που θέλετε να δείτε στην τηλεόραση μέσω του τηλεχειριστηρίου. Το μενού της Philips σάς επιτρέπει την πρόσβαση σε δημοφιλείς υπηρεσίες του Net TV προσαρμοσμένες στην τηλεόρασή σας. Επιπλέον, με το δίκτυο PC με πιστοποίηση DLNA μπορείτε να δείτε βίντεο ή να έχετε πρόσβαση σε φωτογραφίες που βρίσκονται αποθηκευμένες στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.

 • Το Ambilight Spectra 3 αναβαθμίζει την οπτική σας εμπειρία

  Το Ambilight Spectra 3 αναβαθμίζει την οπτική σας εμπειρία

  Προσθέστε μια νέα διάσταση στην εμπειρία θέασης με το Ambilight Spectra 3. Αυτή η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία της Philips μεγαλώνει την οθόνη προβάλλοντας ένα φως, στις 3 πλευρές της τηλεόρασης, από το πίσω μέρος της οθόνης στον περιβάλλοντα τοίχο. Το Ambilight προσαρμόζει αυτόματα το χρώμα και την ένταση του φωτισμού για να ταιριάζει με την εικόνα, δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης. Η λειτουργία προσαρμογής στον τοίχο εξασφαλίζει ότι το χρώμα του φωτισμού ταιριάζει πάντοτε με την εικόνα, ανεξάρτητα από το χρώμα του τοίχου. Με το Ambilight απολαμβάνετε εντυπωσιακή εικόνα σε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.

 • LED Pro για ιδανική αντίθεση και φωτεινότητα

  LED Pro για ιδανική αντίθεση και φωτεινότητα

  Απολαύστε εικόνες που κόβουν την ανάσα και καταναλώστε έως και 50% λιγότερη ενέργεια με τη βραβευμένη λειτουργία LED Pro της Philips! Πάνω από 1000 LED λειτουργούν επιλεκτικά σε πλέγμα ως οπίσθιος φωτισμός για την οθόνη. Παράγουν λαμπερό φως σε φωτεινές περιοχές εικόνας, και περιορίζουν εντελώς την ένταση σε σκοτεινές περιοχές, εξοικονομώντας ενέργεια. Σε συνδυασμό με το Perfect Pixel HD Engine, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακή εικόνα με εξαιρετική αντίθεση, ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα. Με τη λειτουργία LED Pro, το μαύρο είναι μαύρο και το λευκό φωτεινό.

 • Wi-Fi MediaConnect για προβολή των αρχείων πολυμέσων του υπολογιστή σας στην τηλεόραση

  Wi-Fi MediaConnect για προβολή των αρχείων πολυμέσων του υπολογιστή σας στην τηλεόραση

  Μοιραστείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας από το φορητό υπολογιστή στην τηλεόραση ασύρματα. Μόλις το εγκαταστήσετε στο φορητό σας υπολογιστή, η λειτουργία του είναι εξαιρετικά εύκολη. Με ένα κλικ του ποντικιού σας προβάλλετε την οθόνη του φορητού υπολογιστή σας στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης. Για τη δική σας ψυχαγωγία και την απίστευτη χαρά του να μοιράζεστε με άλλους.

 • Full HD με Perfect Pixel HD Engine για ασυναγώνιστη ευκρίνεια

  Βιώστε απαράμιλλη ευκρίνεια με το Perfect Pixel HD Engine. Κάθε pixel της εικόνας βελτιώνεται ώστε να ταιριάζει καλύτερα με τα περιβάλλοντα pixel έχοντας ως αποτέλεσμα πιο φυσική εικόνα. Το αποτέλεσμα είναι ένας μοναδικός συνδυασμός ευκρίνειας, φυσικής λεπτομέρειας, ζωηρών χρωμάτων, εξαιρετικής αντίθεσης και ομαλής φυσικής κίνησης σε οτιδήποτε και αν παρακολουθείτε. Οι καθαρές και εξαιρετικής ευκρίνειας εικόνες είναι αποτέλεσμα των οπτικών ειδώλων και του εντοπισμού και μείωσης του θορύβου σε όλες τις πηγές περιεχομένου - από πολυμέσα έως απλές τηλεοράσεις. Η οθόνη Full HD με 1920 x 1080p pixel προσφέρει εξαιρετική εικόνα προοδευτικής σάρωσης χωρίς τρεμόπαιγμα, με εκπληκτική φωτεινότητα.

 • Νιώστε την ατμόσφαιρα με το 20 W RMS και το Incredible Surround

  Νιώστε την ατμόσφαιρα των ταινιών και τη δύναμη του ρυθμού της μουσικής. Οι πανίσχυροι ενισχυτές 20W RMS (2x10W RMS) δημιουργούν ένα ρεαλιστικό πεδίο ήχου. Το Incredible Surround σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε την απόλυτη εμπειρία Surround με μεγαλύτερο βάθος και πλάτος ήχου, που συμπληρώνει την πλούσια εμπειρία τηλεθέασης.

 • Κορυφαία ηλεκτρονικά βιντεοκλάμπ και τηλεοπτικές εκπομπές κατ' απαίτηση

  Απολαύστε κορυφαίες ταινίες απευθείας από την τηλεόρασή σας από ηλεκτρονικά βιντεοκλάμπ. Εκεί μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες ρομαντικές κλασικές ή γρήγορης δράσης ταινίες με το πάτημα ενός κουμπιού από την άνεση του καναπέ σας. Το βιντεοκλάμπ διαθέτει μια ασυναγώνιστη συλλογή ταινιών και σειρών, από εκπληκτικές νέες κυκλοφορίες μέχρι ανεκτίμητες κλασικές ταινίες. Ελευθερωθείτε από τις προγραμματισμένες ώρες μετάδοσης και παρακολουθήστε ό,τι θέλετε, όποτε θέλετε. Δεν πρόκειται να ξαναχάσετε ποτέ το αγαπημένο σας πρόγραμμα! Η λειτουργία Catch up TV παρέχει επαναλήψεις τηλεοπτικών σειρών ή προγραμμάτων. Οι συνθήκες και οι προσφορές διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα ή τον πάροχο.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η τεχνολογία Clear LCD 200Hz εμφανίζει 200 καρέ ανά δευτερόλεπτο συνδυάζοντας προηγμένη τεχνολογία 100Hz με σάρωση οπίσθιου φωτισμού με κύκλο λειτουργίας 50%.
 • Ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων (EPG) 8 ημερών, η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες
 • Net TV: Επισκεφθείτε το www.philips.com/smarttv για να ανακαλύψετε τις υπηρεσίες που παρέχονται στη χώρα σας.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Wi-Fi Media connect: Η αναπαραγωγή βίντεο μπορεί να επηρεαστεί από την ταχύτητα του υπολογιστή σας και το εύρος ζώνης του Wi-Fi. Για τις ελάχιστες και συνιστώμενες απαιτήσεις συστήματος, ανατρέξτε στο www.philips.com/wifimediaconnect. Εμφανίζει περιεχόμενα με καθυστέρηση μερικών δευτερολέπτων. Ενδέχεται να σημειωθούν μικρές διαφορές στην εικόνα και τον ήχο.
 • Τυπική κατανάλωση ρεύματος σε λειτουργία που μετράται σύμφωνα με το πρότυπο IEC62087 Ed 2.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Αυτή η τηλεόραση περιέχει μόλυβδο μόνο σε ορισμένα μέρη ή εξαρτήματα, όπου δεν υπάρχουν άλλες τεχνολογικές εναλλακτικές, σύμφωνα με τις υπάρχουσες ρήτρες εξαίρεσης στο πλαίσιο της Οδηγίες RoHS.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: