1
Επιλογή λαμπτήρα

Επιλέξτε λαμπτήρα
Βρείτε τον κατάλληλο λαμπτήρα
για τις ανάγκες σας

Διασφαλίστε ότι κάνετε πάντα τη σωστή επιλογή 

 

Καλωσορίσατε στη μεγάλη οικογένεια λαμπτήρων της Philips Lighting. Περιλαμβάνει λαμπτήρες LED, αλογόνου και φθορισμού για το σπίτι, το γραφείο και πολλές ακόμα εφαρμογές. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων και λοιπών τεχνικών χαρακτηριστικών. Αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα στους χώρους διαβίωσης σας, να δώσετε ενέργεια στο χώρο εργασίας σας, ή ακόμα να διερευνήσετε τη χρήση του χρώματος στην αλλαγή ατμόσφαιρας, συμπληρώνοντας τη διακόσμηση σας, ή απλά να εξοικομονήσετε ενέργεια, τότε υπάρχει κάτι για σας. Και για να βρείτε τι είναι καλύτερο για σας, αναπτύξαμε το Σύμβουλο λαμπτήρων. Η χρήση του είναι εύκολη και διασκεδαστική και διασφαλίζει ότι θα επιλέγετε πάντα τον κατάλληλο λαμπτήρα για τις ανάγκες σας.

Διερευνήστε τη σειρά λαμπτήρων της Philips Lighting

εμπειρία με μειωμένη ένταση

Ζήστε την εμπειρία του φωτισμού LED της Philips

 

Νιώστε σαν στο σπίτι σας με την πιο πρόσφατη τεχνολογία LED της Philips. Το φως LED της Philips φροντίζει να νιώθετε σαν στο σπίτι σας μόλις ανάψουν τα φώτα. Οι λαμπτήρες LED συνδυάζουν ένα όμορφο θερμό λευκό φως με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής. Οι λαμπτήρες LED παρέχουν άμεση, σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας ενώ ενισχύουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας.

καθιστικό

Δώστε ενέργεια στο σπίτι σας με φως από μικρούς λαμπτήρες φθορισμού

 

Οι μικροί λαμπτήρες φθορισμού (CFL) της Philips προσφέρουν άνετο, απαλό φως για μια φιλική ατμόσφαιρα. Οι λαμπτήρες CFL παρέχουν φως με υψηλή απόδοση, εξοικονόμηση ενέργειας και μεγάλη διάρκεια ζωής. Αυτοί οι λαμπτήρες είναι οι πρώτοι σε πωλήσεις λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας. Οι λαμπτήρες CFL συνδυάζουν την ενέργεια του φωτισμού φθορισμού με την ευκολία και τη δημοφιλία των φωτιστικών πυράκτωσης.

διάδρομος

Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα με λαμπτήρες αλογόνου 

 

Οι λαμπτήρες αλογόνου είναι ο ταχύτερος και ευκολότερος τρόπος για να αντικαταστήσετε τους κλασικούς λαμπτήρες. Δείτε πώς οι λαμπτήρες αλογόνου προσφέρουν μια τεράστια επιλογή δυνατοτήτων φωτισμού, παρέχοντας την ίδια ποιότητα θερμού, λαμπερού φωτός με τους κλασικούς λαμπτήρες.

Σύμβουλος λαμπτήρων

Βρείτε άλλα προϊόντα φωτισμού

εμπειρία εποχής

Το κατάλληλο στυλ φωτός που ολοκληρώνει το παρουσιαστικό 

 

Απολαύστε εμβληματική σχεδίαση που είναι έτοιμη για τη σύγχρονη τεχνολογία LED. Με έναν λαμπτήρα εποχής που ταιριάζει απόλυτα στο προσωπικό σας στυλ.

φαντασία με hue

Απεριόριστες δυνατότητες με Hue

 

Μετατρέψτε τον καθημερινό φωτισμό σας σε μια εκπληκτική εμπειρία. Παίξτε με τα χρώματα ή συγχρονίστε τα έξυπνα φώτα σας με τη μουσική και τις ταινίες σας.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια; Επιλέξτε το σωστό λαμπτήρα

Για να μάθετε περισσότερα για την Philips Lighting παρακολουθείστε τα βίντεό μας ή πατήστε εδώ
Λαμπτήρες LED

Λαμπτήρες LED

 

Οι λαμπτήρες LED μπορούν να σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε οποιονδήποτε χώρο με όμορφο, θερμό λευκό φως. Αυτός ο οδηγός σάς δείχνει πώς οι λαμπτήρες LED μπορούν να σας προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες φωτισμού. Με τους λαμπτήρες LED, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως 90% ενέργεια και χρήματα.

Εφέ φωτισμού

Εφέ φωτισμού

 

Δείτε πώς επηρεάζεται το εφέ φωτισμού ενός λαμπτήρα από την επικάλυψή του και πώς αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το σωστό φωτισμό. Οι γαλακτόχρωμοι λαμπτήρες εκπέμπουν διάχυτο φως. Οι διάφανοι λαμπτήρες παράγουν ένα σπινθηροβόλο, φυσικό θερμό φως.

Λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας

Λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας

 

Οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας, επίσης γνωστοί ως συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού, χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια από τους κλασσικούς λαμπτήρες για να παράγουν την ίδια ποσότητα φωτός. Δείτε πώς οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας μπορούν να δημιουργήσουν το σωστό εφέ φωτισμού και την ατμόσφαιρα που να ταιριάζει με τη διάθεσή σας και να μειώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος.

 

Λαμπτήρες Αλογόνου

Λαμπτήρες αλογόνου 

 

Οι λαμπτήρες αλογόνου είναι ο ταχύτερος και ευκολότερος τρόπος για να αντικαταστήσετε τους κλασσικούς λαμπτήρες. Δείτε πώς οι λαμπτήρες αλογόνου προσφέρουν μια τεράστια επιλογή δυνατοτήτων φωτισμού, παρέχοντας την ίδια ποιότητα θερμού, σπινθηροβόλου φωτός όπως οι κλασσικοί λαμπτήρες. Πώς να επιλέξετε τη σωστή τεχνολογία φωτός.

Στο επίκεντρο

Δείτε τα υπόλοιπα προϊόντα φωτισμού μας