Κοτόπουλο με τη γλύκα του μήλου

Προσφέρουμε συμβουλές απογαλακτισμού σε συνδυασμό με νόστιμες συνταγές για φρεσκομαγειρεμένα, ευφάνταστα γεύματα που θα σας βοηθήσουν να προσφέρετε στο μωρό σας ένα υγιεινό ξεκίνημα στη ζωή.

Mερίδες Περίπου 3 μερίδες, συνολικά 350 ml (125 γρ./μερίδα), Χρόνος μαγειρέματος Περίπου 20 λεπτά
0-30 λεπτά

Υλικά

  • 1/2 φιλέτο στήθος κοτόπουλου (περίπου 80 γρ.)
  • 2 μικρές γλυκοπατάτες (περίπου 225 γρ.)
  • 1/2 μικρό μήλο (ώριμο) (περίπου 70 γρ.)

Οδηγίες

    1
  • Πλύνετε το μήλο, ξεφλουδίστε το και αφαιρέστε τον πυρήνα. Ξεφλουδίστε και πλύνετε τη γλυκοπατάτα. Αφαιρέστε την πέτσα και το λίπος από το στήθος κοτόπουλου. Κόψτε όλα τα υλικά σε κυβάκια περίπου 1 εκατοστού.
  • 2
  • Βγάλτε το καπάκι της κανάτας και τοποθετήστε όλα τα υλικά. Τοποθετήστε ξανά το καπάκι και ασφαλίστε το στη σωστή θέση.
  • 3
  • Βγάλτε το καπάκι του δοχείου νερού και προσθέστε νερό μέχρι το επίπεδο "20 min".
  • 4
  • Τοποθετήστε ξανά το καπάκι και ασφαλίστε το στη σωστή θέση. Πιέστε ώστε η κανάτα να ασφαλίσει στη θέση μαγειρέματος.
  • 5
  • Ρυθμίστε το χρόνο μαγειρέματος στα 20 λεπτά. Το μαγείρεμα θα ξεκινήσει και θα σταματήσει αυτόματα μετά από 20 λεπτά.
  • 6
  • Γυρίστε ξανά το κουμπί ατμού στη θέση "OFF".
  • 7
  • Αναποδογυρίστε την κανάτα.
  • 8
  • Τοποθετήστε την κανάτα στην κύρια μονάδα, περιστρέψτε την προς τα δεξιά και ασφαλίστε τη στη θέση ανάμειξης.
  • 9
  • Αναμείξτε 3 με 5 φορές για 15 δευτερόλεπτα τη φορά, μέχρι να πετύχετε την υφή που θέλετε.
  • 10
  • Βάλτε 1 μερίδα σε ένα μπολ και αφήστε τη να κρυώσει πριν τη σερβίρετε.
  • Συμβουλή: Ένα θέλετε να το αποθηκεύσετε, να γνωρίζετε ότι είναι κατάλληλο για κατάψυξη
Βήμα 1

Βήμα 1

Βήμα 2

Βήμα 2

Βήμα 3

Βήμα 3

Βήμα 4

Βήμα 4

Βήμα 5

Βήμα 5

Βήμα 6

Βήμα 6

Βήμα 7

Βήμα 7

Βήμα 8

Βήμα 8

Βήμα 9

Βήμα 9

Βήμα 10

Βήμα 10

Κοτόπουλο με τη γλύκα του μήλου

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.