Υποστήριξη Philips

Πώς μπορώ να αποθηκεύσω το μητρικό γάλα που αντλώ με το θήλαστρο Philips Avent;

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2024
Αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε το πολύτιμο μητρικό γάλα μετά την άντληση, διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες.
 

Οδηγίες για την αποθήκευση του μητρικού γάλακτος.

1. Για να αποθηκεύσετε το μητρικό γάλα: Κλείστε το μπιμπερό με τον δίσκο σφράγισης και τον βιδωτό δακτύλιο.
2. Για να προετοιμάσετε το μπιμπερό για το τάισμα του μωρού σας: τοποθετήστε μια θηλή σε έναν βιδωτό δακτύλιο και βιδώστε τον συναρμολογημένο βιδωτό δακτύλιο στο μπιμπερό. Καλύψτε τη θηλή με το καπάκι του μπιμπερό.
3. Αποσυναρμολογήστε και καθαρίστε όλα τα μέρη που έχουν έρθει σε επαφή με το μητρικό γάλα το συντομότερο δυνατό μετά την άντληση.

Σημείωση: Για την ασφαλή χρήση των μπιμπερό, διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης (παρέχεται ξεχωριστά).
Προειδοποίηση: Να τοποθετείτε αμέσως το αντλημένο γάλα στο ψυγείο ή στην κατάψυξη, κολλώντας μια ετικέτα με την ημερομηνία και την ώρα, ή να το διατηρείτε σε θερμοκρασία δωματίου έως 25 °C το πολύ για 4 ώρες μέχρι να ταΐσετε το μωρό σας.

Οδηγίες αποθήκευσης του μητρικού γάλακτος:
  1. Γράψτε την ημερομηνία στο δοχείο αποθήκευσης. Συμπεριλάβετε το όνομα του παιδιού σας αν δίνετε το γάλα σε φροντιστή πολλών παιδιών.
  2. Ανακινήστε απαλά το δοχείο για να αναμίξετε το λιπαρό μέρος του μητρικού γάλακτος που μπορεί να έχει βγει στην επιφάνεια με το υπόλοιπο γάλα. Μην ανακινείτε δυνατά το γάλα. Η απότομη κίνηση μπορεί να διασπάσει τα πολύτιμα συστατικά του γάλακτος.
  3. Αν είναι δυνατόν, τοποθετήστε το γάλα στο ψυγείο ή στην κατάψυξη αμέσως μετά την άντληση. Μπορείτε να το τοποθετήσετε στο ψυγείο, σε ισοθερμική τσάντα ή στην κατάψυξη σε μικρές παρτίδες (60 έως 120 ml) για να ταΐσετε το μωρό σας αργότερα.
  4. Το αντλημένο γάλα αντέχει σε θερμοκρασία δωματίου χωρίς ψύξη για έως 4 ώρες μετά την άντληση. Παρακάτω θα βρείτε οδηγίες για την αποθήκευση του μητρικού γάλακτος.

Οι πληροφορίες σε αυτήν τη σελίδα αφορούν τα εξής μοντέλα: SCF430/10 , SCF430/20 .

Επικοινωνία με τη Philips

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε

Ψάχνετε κάτι άλλο;

Ανακαλύψτε όλες τις επιλογές υποστήριξης της Philips

Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.