Υποστήριξη Philips

Το χειροκίνητο θήλαστρο Philips Avent έχει υπερβολικά μεγάλη αναρρόφηση

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2024
Αν η αναρρόφηση του θήλαστρου Philips Avent δεν σας ικανοποιεί, ίσως υπάρχει ένας απλός τρόπος για να την προσαρμόσετε. Απλώς χρησιμοποιήστε τις εύκολες συμβουλές και τις προτάσεις μας.
 

Ιδέες και συμβουλές για να μειώσετε την αναρρόφηση:

  • Φροντίστε να χρησιμοποιείτε μόνο τα εξαρτήματα που ανήκουν σε αυτόν τον τύπο θήλαστρου – μην τα αναμειγνύετε με άλλα εξαρτήματα από τα θήλαστρα της Philips. Ακόμα και αν μοιάζουν πολύ, δεν είναι όλα τα ίδια και η ανάμειξή τους μπορεί να προκαλέσει τη μη λειτουργία του θήλαστρου όπως έχει σχεδιαστεί.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε συναρμολογήσει το θήλαστρο με το μαλακό, προσαρμόσιμο μαξιλαράκι. Η μη χρήση του μαξιλαριού μπορεί να προκαλέσει υπερβολική αναρρόφηση.
  • Όταν χρησιμοποιείτε το θήλαστρο για πρώτη φορά, μπορεί στην αρχή το επίπεδο απορρόφησης να είναι πολύ υψηλό. Η εξάσκηση μπορεί να βοηθήσει.
  • Δοκιμάστε να πιέσετε τη λαβή μόνο μέχρι τη μέση κατά την άντληση. Δεν χρειάζεται να πιέσετε τη λαβή εντελώς προς τα κάτω για να πετύχετε αναρρόφηση. Μπορείτε να ρυθμίσετε την αναρρόφηση που παρέχει το θήλαστρο, πιέζοντας τη λαβή περισσότερο ή λιγότερο, ώστε να έχετε πλήρη έλεγχο της αναρρόφησης που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Αν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη χρήση του θήλαστρου, επικοινωνήστε με τον σύμβουλο θηλασμού σας.

Οι πληροφορίες σε αυτήν τη σελίδα αφορούν τα εξής μοντέλα: SCF430/10 , SCF430/20 .

Επικοινωνία με τη Philips

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε

Ψάχνετε κάτι άλλο;

Ανακαλύψτε όλες τις επιλογές υποστήριξης της Philips

Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.