Υποστήριξη Philips

Πώς να συναρμολογήσετε το χειροκίνητο θήλαστρο Philips Avent

Δημοσιεύθηκε στις 26 March 2024
Αν θέλετε να μάθετε πώς να συναρμολογείτε το χειροκίνητο θήλαστρο Philips Avent, διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες:

Σημείωση: Φροντίστε πρώτα να καθαρίσετε και να απολυμάνετε τα εξαρτήματα του θήλαστρου που έρχονται σε επαφή με το γάλα.
 

Οδηγίες για τη συναρμολόγηση του χειροκίνητου θήλαστρου Philips Avent

1. Εισαγάγετε τη λευκή βαλβίδα στο σώμα του θήλαστρου από το κάτω μέρος. Σπρώξτε τη βαλβίδα προς τα μέσα όσο το δυνατόν περισσότερο (εικ. 1).
2. Βιδώστε δεξιόστροφα το σώμα του θήλαστρου στο μπιμπερό μέχρι να στερεωθεί καλά (εικ. 2).
3. Τοποθετήστε το στέλεχος μέσα στο διάφραγμα σιλικόνης. Βεβαιωθείτε ότι το στέλεχος έχει πιεστεί μέχρι το τέλος (εικ. 3).
4. Εισαγάγετε το διάφραγμα σιλικόνης στο σώμα του θήλαστρου από πάνω. Βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζει καλά γύρω από το χείλος πιέζοντάς το προς τα κάτω με τα δάχτυλά σας για να σφραγίσει καλά (εικ. 4).
5. Συνδέστε τη λαβή στο διάφραγμα με το στέλεχος, αγκιστρώνοντας την οπή στη λαβή πάνω από το άκρο του στελέχους. Πιέστε προς τα κάτω τη λαβή στο σώμα του θήλαστρου μέχρι να ασφαλίσει στη θέση της (εικ. 5).
6. Τοποθετήστε το μαξιλαράκι στο σώμα του θήλαστρου και βεβαιωθείτε ότι το χείλος καλύπτει το σώμα του θήλαστρου. Πιέστε το εσωτερικό τμήμα του μαξιλαριού μέσα στη χοάνη, έτσι ώστε να εφαρμόσει στη γραμμή που υποδεικνύεται με ένα βέλος και βεβαιωθείτε ότι τα άκρα του μαξιλαριού είναι καλά σφραγισμένα γύρω από το σώμα του θήλαστρου (εικ.6).
 

Οι πληροφορίες σε αυτήν τη σελίδα αφορούν τα εξής μοντέλα: SCF430/10 , SCF430/20 .

Επικοινωνία με τη Philips

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε

Ψάχνετε κάτι άλλο;

Ανακαλύψτε όλες τις επιλογές υποστήριξης της Philips

Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.