Ανθεκτικότητα στους κραδασμούς

  Θα αγαπήσετε το CD player AX2301 για την εύχρηστη προσέγγισή του στη φορητή μουσική. Προσφέρει ευέλικτη αναπαραγωγή CD, μουσική χωρίς διακοπές και όλα όσα χρειάζεστε για να απολαμβάνετε μουσική εν κινήσει από μια συσκευή με ελκυστικό ασημί μεταλλικό σχεδιασμό σε σχήμα δάκρυ.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ανθεκτικότητα στους κραδασμούς

 • Ψηφιακή δυναμική ενίσχυση μπάσων για βελτιωμένα μπάσα σε οποιαδήποτε ένταση

  Ψηφιακή δυναμική ενίσχυση μπάσων για βελτιωμένα μπάσα σε οποιαδήποτε ένταση

  Η δυναμική ενίσχυση μπάσων είναι μια έξυπνη λειτουργία μπάσων που εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ενίσχυση των μπάσων σε υψηλή ένταση χωρίς παραμόρφωση του ήχου και σε χαμηλή ένταση χωρίς συμβιβασμούς στις τελικές συχνότητες μπάσων. Τεχνολογικά εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχουν τα επίπεδα έντασης και μπάσων, και εκτελούν ακριβή βαθμονόμηση προκειμένου να αποτρέψουν την παραμόρφωση του ήχου και να παράγουν βελτιωμένο ήχο μπάσων. Η ψηφιακή δυναμική ενίσχυση μπάσων εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση μπάσων, ανεξάρτητα από το εκάστοτε επιλεγμένο επίπεδο έντασης.

 • ESP για μουσική χωρίς αναπηδήσεις εν κινήσει

  Η λειτουργία ηλεκτρονικής προστασίας κατά της αναπήδησης διασφαλίζει μουσική χωρίς αναπηδήσεις, ακόμα και όταν τρέχετε ή μετακινήστε και το CD player τραντάζεται και ταρακουνιέται. Καθώς πραγματοποιείται αναπαραγωγή του CD, η μουσική μεταφέρεται σε σταθερή βάση στην προσωρινή μνήμη της συσκευής όπου και αποθηκεύεται προσωρινά. Όταν η συσκευή τραντάζεται - κατά λάθος ή κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων - εξακολουθείτε να απολαμβάνετε ήχο χωρίς διακοπές από τη μουσική που έχει αποθηκευτεί στην προσωρινή μνήμη, ενώ το λέιζερ επανεστιάζει στο σημείο στο οποίο προέκυψε η αναπήδηση και ξεκινά εκ νέου την αναπαραγωγή έτσι ώστε να τροφοδοτήσει ξανά την προσωρινή μνήμη.

 • Αναπαραγωγή δίσκων CD, CD-R και CD-RW

  Η Philips είναι γνωστό ότι κατασκευάζει προϊόντα, τα οποία είναι συμβατά με πολλούς δίσκους που είναι διαθέσιμοι στην αγορά. Το ηχοσύστημα σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε μουσική από CD,CD-R και CD-RW. Ένα μόνο CD μπορεί να αποθηκεύσει έως και 10 ώρες μουσικής. Συσκευή συμβατή με CD-RW σημαίνει ότι το ηχοσύστημα μπορεί να αναπαράγει και εγγράψιμους δίσκους CD-Recordable (CD-R) και επανεγγράψιμους δίσκους CD-Rewritable (CD-RW). Οι δίσκοι CD-R μπορούν να εγγραφούν μόνο μία φορά και να αναπαραχθούν σε οποιοδήποτε CD player, ενώ οι δίσκοι CD-RW μπορούν να εγγραφούν πολλές φορές και να αναπαραχθούν μόνο σε συμβατά CD player.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: