Τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

  TV all

  Τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

  Συμπαγές χειριστήριο για οικιακό κινηματογράφο

  Εάν διαθέτετε τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ειδικό κέντρο οικιακής ψυχαγωγίας, αυτό το τηλεχειριστήριο κομψού σχεδιασμού slider προσθέτει την τελική πινελιά! Το κομψό τηλεχειριστήριο παρέχει όλες τις βασικές λειτουργίες του εξοπλισμού οικιακής ψυχαγωγίας σε ένα συναρπαστικό πακέτο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Συμπαγές χειριστήριο για οικιακό κινηματογράφο

Συμβατό με περισσότερες από 1.200 μάρκες

 • Eύκολη εκμάθηση του IR από οποιαδήποτε συσκευή

  Η λειτουργία εκμάθησης αναφέρεται στη διαδικασία μέσω της οποίας ένα τηλεχειριστήριο λαμβάνει και αποθηκεύει σήματα υπερύθρων από άλλα τηλεχειριστήρια για μεταγενέστερη χρήση. Όταν στην ενσωματωμένη βάση δεδομένων δεν περιλαμβάνονται οι κωδικοί της συσκευής, μπορείτε να τους βρείτε από το αρχικό τηλεχειριστήριο, απλώς στρέφοντας το δικό σας προς αυτό.

 • Τηλεχειριστήριο 4 σε 1 για TV, STB, DVD και δέκτη

  Αντικαταστήστε όλα τα τηλεχειριστήρια με ένα που θα χειρίζεται την TV, το VCR, το δορυφορικό δέκτη σας, τo DVD, CD και τον ενισχυτή/δέκτη (AMP), ανεξάρτητα από τη μάρκα ή το μοντέλο.

 • Συμπαγές τηλεχειριστήριο "slider" που ανοίγει σε χειριστήριο πλήρους μεγέθους

  Το τηλεχειριστήριο σχεδιασμού slider είναι ένας κομψός, διασκεδαστικός και πρακτικός τρόπος ελέγχου του εξοπλισμού οικιακής ψυχαγωγίας.

 • Έτοιμοι για χρήση με εξοπλισμό Philips

  Αν έχετε εξοπλισμό Philips, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριό γενικής χρήσης, χωρίς να το προγραμματίσετε, επειδή όλα τα πλήκτρα είναι προρυθμισμένα για Philips.

 • Άμεση πρόσβαση σε βασικά πλήκτρα, κρυφή πρόσθετη λειτουργικότητα

  Τηλεχειριστήριο σχεδιασμού slider παρέχει λειτουργικότητα στο πάνω μέρος των τηλεχειριστηρίου καθώς και στο εσωτερικό, όταν είναι ανοιχτό. Το πάνω μέρος του τηλεχειριστήριο περιέχει τις πιο συχνές λειτουργίες. Πρόσθετη λειτουργικότητα διατίθεται όταν το τηλεχειριστήριο είναι ανοιχτό.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: