Καμπυλωτή τηλεόραση 4K LED με Android TV™

  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus8700_12/65pus8700_12_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Καμπυλωτή τηλεόραση 4K LED με Android TV™

  Καμπυλωτή τηλεόραση 4K LED με Android TV

  Μην θυσιάζετε τίποτα: η καμπυλωτή τηλεόραση UHD της σειράς 8700 διαθέτει Android και συνδυάζει κορυφαία υλικά κατασκευής, πρωτοποριακή τεχνολογία και κομψές γραμμές. Μεταξύ άλλων διαθέτει Ambilight 3 πλευρών, επεξεργαστή Quad Core και τοξωτή βάση από χρώμιο με ορατό sound bar. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

8700 series Καμπυλωτή τηλεόραση 4K LED με Android TV™

164 εκ (65"), Τηλεόραση 4K Ultra HD LED, Τετραπύρηνος, 16GB, επεκτάσιμος, Διπλός δέκτης DVB-T/T2/C/S/S2 65PUS8700/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Καμπυλωτή τηλεόραση 4K LED με Android TV

Με Ambilight 3 πλευρών

 • Το Ambilight αλλάζει για πάντα τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση

  Το σπίτι σας είναι το καταφύγιό σας. Γιατί να μην επιλέξετε και μια τηλεόραση που αποπνέει την ίδια ζεστασιά; Η μοναδική τεχνολογία Ambilight της Philips κάνει την οθόνη να φαίνεται πιο πλατιά και σας προσφέρει μια καθηλωτική οπτική εμπειρία, καθώς εκπέμπει μια λάμψη φωτός που απλώνεται όμορφα από τις τρεις πλευρές της οθόνης προς τον τοίχο. Εικόνες γεμάτες χρώμα, ζωντάνια και συναίσθημα ξεπηδούν από την οθόνη στο σαλόνι σας, για να σας προσφέρουν μια εμπειρία προβολής πέρα από τα συνηθισμένα.

 • 4K Ultra HD: ανάλυση που δεν έχετε δει ποτέ πριν

  Η τηλεόραση Ultra HD έχει 4 φορές καλύτερη ανάλυση από μια συμβατική τηλεόραση Full HD. Με πάνω από 8 εκατομμύρια pixel και τη μοναδική μας τεχνολογία αναβάθμισης Ultra Resolution, προσφέρει καλύτερη εικόνα ανεξάρτητα από το αρχικό περιεχόμενο. Απολαύστε βελτιωμένη ευκρίνεια, μεγαλύτερη αίσθηση βάθους, κορυφαία αντίθεση, ομαλή φυσική κίνηση και άψογες λεπτομέρειες.

 • Micro Dimming Pro για απίστευτη αντίθεση

  Το Micro Dimming Pro βελτιστοποιεί την αντίθεση στην τηλεόρασή σας ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού στο περιβάλλον. Ο αισθητήρας φωτός και το ειδικό λογισμικό αναλύουν την εικόνα σε 6400 διαφορετικές ζώνες, για να απολαμβάνετε απίστευτη αντίθεση και ποιότητα εικόνας για μια πραγματικά ζωντανή οπτική εμπειρία, μέρα ή νύχτα.

 • Pixel Precise Ultra HD: ανακαλύψτε την ολοζώντανη ποιότητα εικόνας UHD

  Η ομορφιά της τηλεόρασης 4K Ultra HD είναι ότι σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε την κάθε λεπτομέρεια. Το σύστημα Pixel Precise Ultra HD της Philips χαρίζει σε οποιαδήποτε εικόνα εντυπωσιακή ανάλυση UHD. Απολαύστε ομαλές αλλά ευκρινείς κινούμενες εικόνες και εκπληκτική αντίθεση. Δείτε πιο έντονα μαύρα, πιο φωτεινά λευκά, ολοζώντανα χρώματα και φυσικούς τόνους δέρματος, κάθε φορά, από οποιαδήποτε πηγή.

 • Απελευθερώστε τη δύναμη του τετραπύρηνου επεξεργαστή και του ενσωματωμένου Android

  Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής της Philips συναντά τη δύναμη του Android προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού. Με το Android στην τηλεόρασή σας μπορείτε να πλοηγείστε, να ανοίγετε εφαρμογές και να βλέπετε βίντεο πολύ γρήγορα, εύκολα και διασκεδαστικά.

 • Αναδείξτε το στυλ σας με μια καμπυλωτή τηλεόραση Philips

  Αναδείξτε το στυλ σας με μια καμπυλωτή τηλεόραση Philips

  Ζείτε τη ζωή όπως θέλετε. Δεν είναι ώρα να αποκτήσετε και μια τηλεόραση που εκφράζει το δικό σας μοναδικό στυλ; Οι καμπυλωτές τηλεοράσεις μας σπάνε τους κανόνες της συμβατικής σχεδίασης αποκτώντας τολμηρή και μοντέρνα εμφάνιση. Σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα εικόνας, σας προσφέρει αυτό που πλέον περιμένετε από μια τηλεόραση Philips.

 • Google Play Store και συλλογή εφαρμογών Philips: ένας κόσμος έξω από την τηλεόραση

  Google Play Store και συλλογή εφαρμογών Philips: ένας κόσμος έξω από την τηλεόραση

  Το Google Play Store και η συλλογή εφαρμογών Philips αναβαθμίζουν την ψυχαγωγία σας με μια μεγάλη ηλεκτρονική συλλογή από ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, μουσική, εφαρμογές και παιχνίδια. Με 16 GB επεκτάσιμης μνήμης, θα έχετε άφθονο χώρο για να αποθηκεύσετε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο και να εγκαταστήσετε περισσότερες εφαρμογές.

 • Πανέξυπνη διάδραση με πληκτρολόγηση, φωνή ή κίνηση

  Πανέξυπνη διάδραση με πληκτρολόγηση, φωνή ή κίνηση

  Τα νέα μας τηλεχειριστήρια είναι εξίσου διασκεδαστικά με τις τηλεοράσεις Android που εξυπηρετούν. Εισαγάγετε κείμενο με το Google Voice* ή με το πλήρες πληκτρολόγιο Qwerty. Πείτε "Open YouTube" για να ανοίξετε την αντίστοιχη εφαρμογή. Δείτε τις οικογενειακές φωτογραφίες με την επιφάνεια αφής ή απλά χρησιμοποιήστε το ως κλασικό τηλεχειριστήριο.

 • Η ψηφιακή μείωση θορύβου βελτιστοποιεί τις εικόνες από οποιαδήποτε πηγή

  Η τηλεόρασή σας έχει απίστευτες δυνατότητας, αλλά η πηγή του περιεχομένου που παρακολουθείτε μπορεί να μην είναι πάντα η καλύτερη. Η προηγμένη ψηφιακή μείωση θορύβου αναλύει το περιεχόμενο για να εντοπίσει τις ατέλειές του και χειρίζεται την εικόνα εισόδου με δύο τρόπους. Οι εικόνες από πηγή καλής ποιότητας βελτιστοποιούνται, ώστε να έχουν την υψηλότερη ευκρίνεια και λεπτομέρεια που μπορείτε να φανταστείτε. Οι εικόνες από πηγή κακής ποιότητας καθαρίζονται από τις ατέλειές τους και ενισχύονται όπως οι εικόνες από πηγή καλής ποιότητας.

 • Πέντε ηχεία προσφέρουν ήχο 50 W που θα σας μαγέψει

  Βυθιστείτε στη μαγεία του ήχου. Η νέα σειρά 8700 συνδυάζει την ισχύ των τριών ηχείων στο πίσω μέρος της τηλεόρασης με δύο μπροστινά τουίτερ, για να προσφέρει ένα ευρύ και πλούσιο φάσμα ήχου. Τα υπογούφερ είναι κατασκευασμένα από νεοδύμιο, ένα κορυφαίο υλικό που προσφέρει μεγαλύτερη ένταση ήχου, καλύτερη απόκριση μπάσων και καθαρή, ισορροπημένη ποιότητα ήχου.

 • Ακούστε κάθε λεπτομέρεια με κορυφαίο ήχο DTS Premium

  Τα κορυφαία ηχεία τηλεόρασης χρειάζονται μια πανίσχυρη μηχανή επεξεργασίας που να διατηρεί την καθαρότητα του αρχικού ηχητικού περιεχομένου. Το σύστημα DTS Premium έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει την εμπειρία που έχετε μάθει να περιμένετε από την υψηλής τεχνολογίας επεξεργασία ήχου: εντυπωσιακό Surround με βαθιά, πλούσια μπάσα και πεντακάθαροι διάλογοι που αποδίδονται στη μέγιστη ένταση και χωρίς διακυμάνσεις ή παραμόρφωση.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Οι γονείς πρέπει να παρακολουθούν τα παιδιά τους ενώ παρακολουθούν τηλεόραση σε 3D, και να βεβαιώνονται ότι δεν παρουσιάζουν καμία από τις παραπάνω ενοχλήσεις. Η παρακολούθηση σε 3D δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 6 ετών, καθώς το οπτικό τους σύστημα δεν είναι πλήρως ανεπτυγμένο.
 • Η διαθεσιμότητα του EPG και η κάλυψη των προγραμμάτων (έως και 8 ημερών) εξαρτάται από τη χώρα και τον πάροχο.
 • Οι διάθεση των εφαρμογών Android διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε Google Play Store της χώρας σας.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • (Philips) συμβατό μόνο με συγκεκριμένη συσκευή αναπαραγωγής Philips.
 • Η λειτουργία του Google Cast εξαρτάται από τις εφαρμογές και τις συσκευές Google Cast Ready. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε τη σελίδα προϊόντος του Google Cast.
 • Η εφαρμογή Philips TV Remote και οι σχετικές λειτουργίες διαφέρουν ανά μοντέλο τηλεόρασης, πάροχο και χώρα, καθώς και ανά μοντέλο έξυπνης συσκευής και ανά λειτουργικό σύστημα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Οι παροχές της εφαρμογής Smart TV διαφέρουν ανά μοντέλο τηλεόρασης και χώρα. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/smarttv.
 • Εγγραφή USB μόνο για ψηφιακά κανάλια. Η δυνατότητα εγγραφής ενδέχεται να περιορίζεται από προστασία κατά της αντιγραφής προγραμμάτων (CI+). Ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί ανάλογα με τη χώρα και το κανάλι.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: