Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση Smart LED

  Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση Smart LED

  Υπέροχη από κάθε γωνία

  Σας παρουσιάζουμε τη σειρά Elevation και την πιο καθηλωτική εμπειρία προβολής που ζήσατε ποτέ. Το Ambilight XL 4 πλευρών και η τεχνολογία Prism μάς επέτρεψαν να μικρύνουμε τις διαστάσεις, ενώ δημιουργούν την αίσθηση ότι η τηλεόραση αιωρείται σ' ένα πλαίσιο φωτός. Σχεδιασμένη για να εντυπωσιάζει! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Elevation Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση Smart LED

151 εκ. (60"), Easy 3D, DVB-T/T2/C/S/S2 60PFL8708S/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Υπέροχη από κάθε γωνία

Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση με Ambilight XL 4 πλευρών

 • Φανταστείτε την τηλεόρασή σας να αιωρείται μέσα σε ένα πλαίσιο φωτός

  Φανταστείτε την τηλεόρασή σας να αιωρείται μέσα σε ένα πλαίσιο φωτός

  Φανταστείτε την τηλεόρασή σας να αιωρείται μέσα σε ένα πλαίσιο φωτός. Η τεχνολογία Ambilight κάνει την εμπειρία σας πιο συναρπαστική από ποτέ, προβάλλοντας μια λάμψη φωτός από τις 4 πλευρές της τηλεόρασης σε μια μεγάλη επιφάνεια του τοίχου. Έτσι, η οθόνη φαίνεται πολύ πιο πλατιά, η εμπειρία της θέασης ενισχύεται και η τηλεόραση φαντάζει να αιωρείται. Το χρώμα προσαρμόζεται αυτόματα, έτσι ώστε να ταιριάζει με την εικόνα της τηλεόρασης, ενώ χάρη στη λειτουργία προσαρμογής, η απόχρωση του φωτισμού εναρμονίζεται τέλεια με την εικόνα της τηλεόρασης, ανεξάρτητα από το χρώμα του τοίχου.

 • Smart TV: ένας κόσμος online ψυχαγωγίας

  Smart TV: ένας κόσμος online ψυχαγωγίας

  Ξεφύγετε από τα όρια της παραδοσιακής τηλεόρασης και εξερευνήστε τις απεριόριστες δυνατότητες που σας προσφέρονται. Νοικιάστε και μεταδώστε ταινίες, βίντεο, παιχνίδια και πολλά άλλα, απευθείας στην τηλεόρασή σας από διαδικτυακά βιντεοκλάμπ. Παρακολουθήστε catch-up TV από τα αγαπημένα σας κανάλια και απολαύστε μια πλούσια γκάμα διαδικτυακών εφαρμογών με τη Smart TV. Συνδεθείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας μέσω Skype™ ή μέσω κοινωνικών δικτύων. Ή... απλώς σερφάρετε στο Internet!

 • Τηλεχειριστήριο με πληκτρολόγιο μαζί με δείκτη, για να έχετε περισσότερο έλεγχο από ποτέ

  Τηλεχειριστήριο με πληκτρολόγιο μαζί με δείκτη, για να έχετε περισσότερο έλεγχο από ποτέ

  Το πανέξυπνό μας τηλεχειριστήριο διαθέτει όλα τα συνηθισμένα χαρακτηριστικά, όπως πλήκτρα δρομέα, κουμπιά ελέγχου έντασης του ήχου και κουμπιά συντομεύσεων. Για κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο OK και η πλοήγηση γίνεται παιχνιδάκι. Ο δείκτης λειτουργεί ως ποντίκι και σας επιτρέπει να δείχνετε, να κάνετε κλικ και να περιηγείστε εύκολα στην οθόνη. Αναποδογυρίστε το τηλεχειριστήριο και στην άλλη πλευρά του θα βρείτε ένα πλήρες πληκτρολόγιο για εύκολη εισαγωγή κειμένου! Και το καλύτερο από όλα; Το τηλεχειριστήριο διαθέτει γυροσκοπικούς αισθητήρες ώστε να ξεχωρίζει το πάνω από το κάτω - αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πληκτρολογείτε χωρίς να ανησυχείτε μήπως αλλάξετε κατά λάθος κανάλι.

 • Wi-Fi Miracast™: αντανάκλαση του περιεχομένου των συσκευών σας στην τηλεόραση

  Wi-Fi Miracast™: αντανάκλαση του περιεχομένου των συσκευών σας στην τηλεόραση

  Παρακολουθήστε ό, τι θέλετε, όπου και όποτε θέλετε. Δείτε το περιεχόμενο των συσκευών σας σε αντανάκλαση από τη μεγάλη οθόνη. Μοιραστείτε φωτογραφίες από το smartphone, την οθόνη του φορητού σας υπολογιστή και άλλες συσκευές. Η σύνδεση γίνεται πανεύκολα, ενώ η τεχνολογία είναι συμβατή με πολλές συσκευές.

 • Τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 900 Hz, για εκπληκτική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 900 Hz, για εκπληκτική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Για κίνηση εικόνων που φαίνεται ακριβής, ομαλή και απόλυτα φυσική, η Philips δημιούργησε την τεχνολογία PMR — το πρότυπό μας για να μετράμε την ευκρίνεια των κινούμενων εικόνων. Η τεχνολογία Perfect Motion Rate είναι το αποτέλεσμα συνδυασμού της μοναδικής επεξεργασίας βίντεο, του αριθμού καρέ ανά δευτερόλεπτο και του ρυθμού ανανέωσης για κάθε καρέ, της τελειοποίησης των δυνατοτήτων μείωσης φωτεινότητας και της τεχνολογίας οπίσθιου φωτισμού. Ο υψηλότερος αριθμός PMR έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερη αντίθεση και καλύτερη ευκρίνεια κινούμενων εικόνων, ώστε να απολαμβάνετε ολοζώντανες εικόνες.

 • Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση με Ambilight τεχνολογίας Prism

  Ζήστε τα συναισθήματα, τα χρώματα και τη δύναμη του Ambilight σε μια εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση. Χάρη στην τεχνολογία Prism τα LED του Ambilight τοποθετούνται στο κέντρο του πίσω μέρους της τηλεόρασης. Με τη βοήθεια έξυπνων αλγορίθμων το φως μεταξύ του τοίχου και της τηλεόρασης κατευθύνεται προς τα έξω, σχηματίζοντας το μεγαλύτερο και απαλότερο πλαίσιο φωτός Ambilight που είδατε ποτέ.

 • Μια διάφανη βάση που ανυψώνει την τηλεόραση δημιουργώντας την εντύπωση ότι αιωρείται

  Η πρώτη τηλεόραση της Philips με Ambilight XL 4 πλευρών αξίζει μια βάση που να την ανυψώνει πέρα από τα συνηθισμένα. Γι' αυτό δημιουργήσαμε μια διάφανη βάση που προσαρμόζεται τέλεια στο έπιπλο όπου είναι τοποθετημένη η τηλεόραση κάνοντάς την να φαίνεται σαν να αιωρείται.

 • Ρυθμιζόμενη βάση τοίχου, ειδικά σχεδιασμένη για Ambilight XL 4 πλευρών

  Η Philips σχεδίασε μια βάση τοίχου (που συμπεριλαμβάνεται στην αγορά) ειδικά για τηλεοράσεις με Ambilight XL 4 πλευρών, ώστε να ενισχύεται στο έπακρο η εντύπωση της αιώρησης.

 • Skype™ για εύκολες κλήσεις ήχου και βιντεοκλήσεις στην τηλεόρασή σας

  Δώστε μια νέα διάσταση στις κλήσεις σας και μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας, όπου κι αν βρίσκονται. Πραγματοποιήστε κλήσεις ήχου και βιντεοκλήσεις στην τηλεόρασή σας με το Skype™. Απλώς συνδέστε την κάμερα Philips (που συμπεριλαμβάνεται στην αγορά) στην τηλεόραση και απολαύστε εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου, από την άνεση του καναπέ σας.

 • Εφαρμογή MyRemote: ελέγξτε την τηλεόρασή σας με το τηλέφωνο ή το tablet

  Ελέγξτε την τηλεόρασή σας και εγγράψτε εν κινήσει τα προγράμματα που επιθυμείτε χωρίς τηλεχειριστήριο, με μια εύκολη εφαρμογή. Μετατρέψτε το tablet ή το smartphone σε τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης με όλες τις επιλογές του αρχικού σας τηλεχειριστηρίου και ακόμη περισσότερες, όπως την εισαγωγή κειμένου. Η λειτουργία SimplyShare μεταδίδει περιεχόμενο στην τηλεόρασή σας. Προωθήστε ψηφιακές τηλεοπτικές εκπομπές στις συσκευές σας με τη λειτουργία Wi-Fi Smart Screen. Παραμείνετε ενημερωμένοι, εγγράφοντας τα αγαπημένα σας προγράμματα εν κινήσει με την εφαρμογή MyRemote - περιηγηθείτε στο περιεχόμενο του οδηγού για να επιλέξετε τις εκπομπές που θα εγγράψετε και δείτε τις αργότερα. Σε μια έξυπνη τηλεόραση όπως η Smart TV, αξίζει μια πραγματικά έξυπνη εφαρμογή.

 • Perfect Pixel HD: το βραβευμένο μας σύστημα ποιότητας εικόνας

  Οι πλέον προηγμένες εικόνες χωρίς τρεμόπαιγμα, με απαράμιλλη ευκρίνεια και καθαρότητα. Κάθε pixel της εικόνας ενισχύεται ώστε να ταιριάζει καλύτερα με τα pixel που το περιβάλλουν. Το αποτέλεσμα είναι ένας μοναδικός συνδυασμός ευκρίνειας, φυσικής λεπτομέρειας, ζωντανών χρωμάτων, εκπληκτικής αντίθεσης και ομαλής φυσικής κίνησης.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Eco Passport - μια επισκόπηση των περιβαλλοντικών προδιαγραφών των προϊόντων μας

Η Philips νοιάζεται για το περιβάλλον και την κοινωνία, και υποστηρίζει ενεργά την οικολογική σχεδίαση των προϊόντων.

 • Οι γονείς πρέπει να παρακολουθούν τα παιδιά τους ενώ βλέπουν τηλεόραση σε λειτουργία 3D, και να βεβαιώνονται ότι δεν παρουσιάζουν καμία από τις παραπάνω ενοχλήσεις. Η παρακολούθηση 3D δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 6 ετών, καθώς το οπτικό τους σύστημα δεν είναι πλήρως ανεπτυγμένο.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Η διαθεσιμότητα του EPG και η κάλυψη των προγραμμάτων (έως και 8 ημερών) εξαρτάται από τη χώρα και τον πάροχο.
 • Η εφαρμογή MyRemote και οι σχετικές λειτουργίες διαφέρουν ανά μοντέλο τηλεόρασης και χώρα, καθώς επίσης και ανά μοντέλο έξυπνης συσκευής και λειτουργικό σύστημα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.philips.com/TV.
 • Για την εφαρμογή smart TV, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/TV για να ανακαλύψετε τις υπηρεσίες που παρέχονται στη χώρα σας.
 • Εγγραφή USB μόνο για ψηφιακά κανάλια. Η δυνατότητα εγγραφής ενδέχεται να περιορίζεται από προστασία κατά της αντιγραφής προγραμμάτων (CI+). Ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί ανάλογα με τη χώρα και το κανάλι.
 • Η συμβατότητα εξαρτάται από την πιστοποίηση Wi-Fi Miracast των συσκευών με Android 4.2 ή μεταγενέστερη έκδοση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση της συσκευής σας.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: