Aurea

Τηλεόραση Flat TV

  Aurea

  Τηλεόραση Flat TV

  Αποπλάνηση με φως

  Αφήστε την ομορφιά του φωτισμού να μεταμορφώσει την οπτική σας εμπειρία με την Aurea Flat TV. Το Ambilight Spectra με active frame ενσωματώνεται στον εκπληκτικό σχεδιασμό. Με Perfect Pixel HD Engine και Full HD 1080p, η προβολή της οθόνης LCD γίνεται ρεαλιστική. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Αποπλάνηση με φως

 • Perfect Pixel HD Engine για ασυναγώνιστη ευκρίνεια

  Βιώστε απαράμιλλη ευκρίνεια με το Perfect Pixel HD Engine. Κάθε pixel της εικόνας βελτιώνεται ώστε να ταιριάζει καλύτερα με τα περιβάλλοντα pixel έχοντας ως αποτέλεσμα πιο φυσική εικόνα. Το αποτέλεσμα είναι ένας μοναδικός συνδυασμός ευκρίνειας, φυσικής λεπτομέρειας, ζωηρών χρωμάτων, εξαιρετικής αντίθεσης και ομαλής φυσικής κίνησης σε οτιδήποτε και αν παρακολουθείτε. Οι καθαρές και εξαιρετικής ευκρίνειας εικόνες είναι αποτέλεσμα των οπτικών ειδώλων και του εντοπισμού και μείωσης του θορύβου σε όλες τις πηγές περιεχομένου - από πολυμέσα έως απλές τηλεοράσεις.

 • Οθόνη LCD Full HD, με ανάλυση 1920x1080p

  Οθόνη LCD Full HD, με ανάλυση 1920x1080p

  Η οθόνη Full HD έχει ανάλυση ευρείας οθόνης 1920 x 1080p που είναι η βέλτιστη ανάλυση πηγών HD για την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας. Υποστηρίζει σήματα 1080p από όλες τις πηγές, συμπεριλαμβάνονται κονσόλες παιχνιδιών Blu-ray και προηγμένο HD. Η επεξεργασία σήματος έχει αναβαθμιστεί για να υποστηρίζει αυτήν την πολύ υψηλότερη ποιότητα σήματος και ανάλυση. Παρέχει εξαιρετικές εικόνες προοδευτικής σάρωσης, χωρίς τρεμόπαιγμα, με εξαιρετική φωτεινότητα και χρώματα.

 • Clear LCD 100Hz για εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων (3ms)

  Clear LCD 100Hz για εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων (3ms)

  Η τεχνολογία Clear LCD 100Hz δημιουργεί εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων για καθαρές και ζωντανές εικόνες ακόμα και με γρήγορη κίνηση. Η εισαγωγή διπλού ρυθμού καρέ λειτουργεί με υψηλό ρυθμό ανανέωσης 100Hz αυξάνοντας την ευκρίνεια της αναπαραγωγής της κίνησης πάνω από το διπλάσιο σε σχέση με τις συνηθισμένες LCD, για χρόνο απόκρισης 3 millisecond (μέτρηση στο PBEW). Αυτή η τεχνολογία της Philips φέρνει την ευκρίνεια των κινούμενων εικόνων στις οθόνες LCD σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

 • Ambilight Spectra με Active Frame και sensorial halo

  Ambilight Spectra με Active Frame και sensorial halo

  Το sensorial halo του Ambilight Spectra προσθέτει μια μαγική διάσταση στην οπτική εμπειρία. Το Active Frame επεκτείνει το φωτισμό και την ατμόσφαιρα της εικόνας εκτός της οθόνης σε ένα απαλό καλειδοσκόπιο χρωμάτων. Αισθάνεστε ότι έχετε βυθιστεί απόλυτα στις εικόνες, ενώ η προβολή γίνεται η πιο έντονη εμπειρία που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Η τεχνολογία συμπαγών LED επιτρέπει σε ένα σύνολο 126 LED να τοποθετηθούν γύρω από την οθόνη. Η τεχνολογία αυτή δημιουργεί πλήθος μερών που συγχωνεύονται σε ένα απαλό περιβάλλον φωτισμού στο Active Frame, τυλίγοντας την οθόνη και εισρέοντας σε ένα απαλό εφέ φωτοστέφανου στον τοίχο.

 • HD Natural Motion για εξαιρετικά ομαλή αναπαραγωγή της κίνησης σε ταινίες Full HD

  HD Natural Motion για εξαιρετικά ομαλή αναπαραγωγή της κίνησης σε ταινίες Full HD

  Η Philips εφηύρε την τεχνολογία HD Natural Motion για ελαχιστοποίηση του τρεμοπαίγματος της εικόνας. Ο βραβευμένος αλγόριθμος υπολογίζει την κίνηση της εικόνας και διορθώνει το τρεμόπαιγμα σε μεταδιδόμενο και εγγεγραμμένο υλικό (όπως δίσκους DVD και Blu-ray). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ομαλή αναπαραγωγή της κίνησης και άψογη ευκρίνεια, γεγονός που φέρνει την οπτική εμπειρία σε υψηλότερα επίπεδα.

 • Δυναμικός ήχος από μοναδικά αόρατα ηχεία

  Δυναμικός ήχος από μοναδικά αόρατα ηχεία

  Αόρατο σύστημα ήχου που ταιριάζει απόλυτα με το σχεδιασμό της Aurea. Αν και αόρατο στο εξωτερικό και ιδιαίτερα συμπαγές στο εσωτερικό μέρος, δεν κάνει συμβιβασμούς ως προς την απόδοση του ήχου. Η νέα επαναστατική διάταξη micro ηχείων χρησιμοποιεί 12 ηχεία ανά πλευρά για εκπομπή του ήχου μέσω μιας αόρατης λεπτής υποδοχής στο μπροστινό μέρος της τηλεόρασης. Παρέχει καθαρό και ευρύ πεδίο ήχου συμπληρωματικά με την πλούσια οπτική εμπειρία. Οι συχνότητες των μπάσων δημιουργούνται από 2 δυναμικά υπογούφερ που είναι ενσωματωμένα στο πίσω μέρος της τηλεόρασης.

 • Επεξεργασία 4 τρισεκατομμυρίων χρωμάτων για ζωντανές και φωτεινές εικόνες

  Ζωντανές και καθαρές εικόνες από την πιο εξελιγμένη επεξεργασία χρωμάτων. Τα 3 κανάλια χρώματος (RGB) βελτιστοποιούνται μέσω της ανάλυσης 14 bit. Συνολική ισχύς επεξεργασίας 4 τρισεκατομμυρίων χρωμάτων. Ζωηρά χρώματα αλλά και τέλεια ευκρίνεια. Οι εξελιγμένοι αλγόριθμοι εντοπίζουν τις λεπτές αποχρώσεις και τόνους δέρματος και μέσω της επεξεργασίας τους εξασφαλίζουν τα πιο φυσικά χρώματα.

 • Καθοδηγήστε την εμπειρία σας μέσω του τηλεχειριστηρίου Aurea Navigator

  Το κομψό και πολυτελές τηλεχειριστήριο προσφέρει 3 αποκλειστικά πλήκτρα ambilight για εύκολη προσαρμογή των ρυθμίσεών σας. Το κεντρικό στοιχείο αναδεικνύεται από ειδικά υλικά, σχεδίαση, και οπίσθιο φωτισμό που ενεργοποιείται με την αφή. Το πλήκτρο Aurea ελέγχει την ποσότητα της βύθισης. Το κουμπί ‘MODE’ εναλλάσσει τη δυναμική σε 3 επίπεδα από χαλαρό σε δυναμικό. Το κουμπί ‘Ambilight’ θέτει το Ambilight σε ‘on’ ή ‘off’, τόσο απλά όσο ένας διακόπτης τοίχου. Το μενού της τηλεόρασης παρέχει πρόσβαση σε πρόσθετες ρυθμίσεις

 • Βοηθός ρυθμίσεων για εύκολα προσαρμοσμένες ρυθμίσεις τηλεόρασης

  Βοηθός ρυθμίσεων για εύκολα προσαρμοσμένες ρυθμίσεις τηλεόρασης. Ο νέος οδηγός προσαρμογής ρυθμίσεων σάς καθοδηγεί στις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις με ασύγκριτη ευκολία. Δεν περιλαμβάνει μόνο εικόνα αλλά και την απόλυτη οπτική εμπειρία, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων ήχου και Ambilight. Ο οδηγός εμφανίζει μερικές οθόνες με εύκολες επιλογές για επιλογή των βασικών ρυθμίσεων. Η απόδοση της τηλεόρασης ρυθμίζεται με βάση της προτιμήσεις σας, χωρίς δύσκολους όρους και ρυθμίσεις, και όλα αυτά πολύ γρήγορα.

 • 3 είσοδοι HDMI για πλήρη ψηφιακή σύνδεση HD σε ένα καλώδιο

  Το HDMI πραγματοποιεί μη συμπιεσμένη ψηφιακή σύνδεση RGB από την πηγή στην οθόνη. Ελαχιστοποιώντας τη μετατροπή σε αναλογικό σήμα, παρέχει άψογη εικόνα. Το σήμα που δεν υποβαθμίζεται μειώνει το τρεμόπαιγμα και έχει ως αποτέλεσμα μια πιο καθαρή εικόνα. Το HDMI στέλνει έξυπνα τη μεγαλύτερη ανάλυση εξόδου στη συσκευή πηγής. Είναι πλήρως συμβατό με προηγούμενες εκδόσεις πηγών DVI ωστόσο περιλαμβάνει και ψηφιακό ήχο. Χρησιμοποιεί προστασία αντιγραφής HDCP. Με 3 εισόδους HDMI μπορείτε να συνδέσετε πολλές πηγές HD, για παράδειγμα ένα HD settop box και μια συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray. Η τηλεόρασή σας υποστηρίζει πλήρως το HD του μέλλοντος.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • DVB-T, υποστηρίζεται μόνο σε επιλεγμένες χώρες

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: