LCD TV

  Διεγείρει τις αισθήσεις

  Βυθιστείτε στη σαγηνευτική εμπειρία Ambilight. Με Perfect Pixel HD Engine, αυτή η τηλεόραση συνδυάζει άψογη ευκρίνεια κίνησης, άψογα χρώματα και άψογη αντίθεση με Ambilight Spectra 3 και αναβαθμίζει την οπτική σας εμπειρία Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Διεγείρει τις αισθήσεις

 • Ambilight Spectra 3 για μοναδική οπτική εμπειρία

  Προσθέστε μια νέα διάσταση στην εμπειρία προβολής με Ambilight Spectra 3. Αυτή η κατοχυρωμένη τεχνολογία της Philips μεγεθύνει ακόμα περισσότερο την οθόνη προβάλλοντας μια λάμψη φωτός από το πίσω μέρος της οθόνης στον περιβάλλοντα τοίχο. Το Ambilight προσαρμόζει αυτόματα το χρώμα και την ένταση του φωτισμού που περιβάλλει την τηλεόραση έτσι ώστε να ταιριάζει με την εικόνα, δημιουργώντας μια καθηλωτική εμπειρία προβολής. Με το Ambilight Spectra 3 οι ταινίες ζωντανεύουν πραγματικά!

 • Perfect Pixel HD Engine για ασυναγώνιστη ευκρίνεια

  Βιώστε απαράμιλλη ευκρίνεια με το Perfect Pixel HD Engine. Κάθε pixel της εικόνας βελτιώνεται ώστε να ταιριάζει καλύτερα με τα περιβάλλοντα pixel έχοντας ως αποτέλεσμα πιο φυσική εικόνα. Το αποτέλεσμα είναι ένας μοναδικός συνδυασμός ευκρίνειας, φυσικής λεπτομέρειας, ζωηρών χρωμάτων, εξαιρετικής αντίθεσης και ομαλής φυσικής κίνησης σε οτιδήποτε και αν παρακολουθείτε. Οι καθαρές και εξαιρετικής ευκρίνειας εικόνες είναι αποτέλεσμα των οπτικών ειδώλων και του εντοπισμού και μείωσης του θορύβου σε όλες τις πηγές περιεχομένου - από πολυμέσα έως απλές τηλεοράσεις.

 • Τεχνολογία Perfect Natural Motion για εξαιρετικά ομαλή προβολή ταινιών Full HD

  Απολαύστε δράση χωρίς τρεμόπαιγμα. Η τεχνολογία Perfect Natural Motion υπολογίζει την κίνηση της εικόνας και διορθώνει το τρεμόπαιγμα σε μεταδιδόμενο και εγγεγραμμένο υλικό (συμπεριλαμβανομένων ταινιών 1080p και 24p True Cinema σε Blu-Ray και DVD). Το αποτέλεσμα είναι πιο ομαλή προβολή εικόνων εξαιρετικής ευκρίνειας χωρίς θόρυβο. Απολαύστε απόδοση εικόνας που ξεπερνά την ποιότητα του κινηματογράφου!

 • Clear LCD 100Hz , απόδοση 2ms για έξοχη ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Clear LCD 100Hz , απόδοση 2ms για έξοχη ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Η τεχνολογία Clear LCD 100Hz δημιουργεί εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων. Η εισαγωγή διπλού ρυθμού καρέ αυξάνει την ευκρίνεια της αναπαραγωγής της κίνησης πάνω από το διπλάσιο σε σχέση με τις συνηθισμένες LCD, με χρόνο απόκρισης στα 2 millisecond. Πλέον, μπορείτε να απολαμβάνετε καθαρές εικόνες, ακόμα και με γρήγορη κίνηση στην οθόνη.

 • HD ready 1080p για βέλτιστη ποιότητα προβολής εικόνων Full HD

  Απολαύστε την εξαιρετική ποιότητα εικόνας του τηλεοπτικού σήματος Full High Definition από πηγές HD όπως μεταδόσεις HDTV ή Blu-ray DVD. Το HD ready 1080p είναι μια προστατευμένη προδιαγραφή που παρέχει ποιότητα εικόνας σαφώς ανώτερη από τη συνηθισμένη HD Ready. Συμμορφώνεται με τα αυστηρά πρότυπα της EICTA και παρέχει οθόνη Full HD με ανάλυση και ποιότητα εικόνας τηλεοπτικού σήματος υψηλής ευκρίνειας Full HD 1920x1080p. Διαθέτει υποδοχή γενικής χρήσης για αναλογική σύνδεση YPbPr και μη συμπιεσμένη ψηφιακή σύνδεση DVI ή HDMI, και υποστήριξη HDCP. Προβάλλει προοδευτικά σήματα 1080p στα 24, 50 και 60Hz.

 • Οθόνη LCD Wide Color Gamut για λαμπερά χρώματα

  Το x.v.Color εξασφαλίζει ρεαλιστική αναπαραγωγή χρωμάτων, αποτυπώνοντας με ακρίβεια κάθε απόχρωση, χρωματικό τόνο και βάθος ώστε να προσφέρει ένα ευρύ χρωματικό φάσμα που περιέχει περίπου τα διπλάσια χρώματα σε σχέση με το χρωματικό φάσμα RGB. Το x.v.Color παράγει χρωματικές παραλλαγές που είναι πολύ κοντά σε αυτές που αναγνωρίζει το ανθρώπινο μάτι - ακόμη ενισχύει/βελτιώνει την ποιότητα υλικού βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Οι τηλεοράσεις που είναι συμβατές με x.v.Color θα αναπαράγουν τις εικόνες με σχεδόν την ίδια ποιότητα με αυτή που είχαν τη στιγμή της εγγραφής.

 • Επεξεργασία 2250 τρισεκατομμυρίων χρωμάτων

  Ζωηρές και φυσικές εικόνες με την πιο προηγμένη επεξεργασία χρώματος. Ο ενισχυτής χρώματος 17 bit βελτιστοποιεί καθένα από τα 3 κανάλια χρωμάτων (RGB) με συνολική δυνατότητα επεξεργασίας 2250 τρισεκ. χρωμάτων. Παράγει πιο ζωηρά χρώματα ενώ διατηρεί εξαιρετική ευκρίνεια. Οι προηγμένοι αλγόριθμοι ανιχνεύουν τον τόνο του δέρματος και τις αναπαίσθητες διαφορές αποχρώσεων και τις επεξεργάζονται ώστε να αποδίδουν πιο φυσικά χρώματα.

 • Δυναμική αντίθεση 30000:1 για απίστευτα πλούσια απόδοση μαύρου

  Θέλετε την επίπεδη οθόνη LCD με την υψηλότερη αντίθεση και τις πιο ζωηρές εικόνες. Η εξελιγμένη επεξεργασία βίντεο της Philips σε συνδυασμό με τη μοναδική τεχνολογία αχνού φωτισμού και ενίσχυσης του οπισθοφωτισμού έχουν ως αποτέλεσμα ζωηρές εικόνες. Η δυναμική αντίθεση αυξάνει την αντίθεση αποδίδοντας εξαιρετικό επίπεδο μαύρου και ακριβή απόδοση των σκιών και των χρωμάτων. Παρέχει φωτεινές ζωντανές εικόνες με υψηλή αντίθεση και έντονα χρώματα.

 • Ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης για λήψη DVB-T

  Ο ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης DVB-T σας επιτρέπει να λαμβάνετε ψηφιακά επίγεια σήματα τηλεόρασης χωρίς πρόσθετο set-top box. Απολαύστε ποιοτική τηλεόραση χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

 • Σύνδεση σε δίκτυο PC DLNA για αναζήτηση περιεχομένου δικτύου PC και οικιακού δικτύου

  Η σύνδεση σε δίκτυο PC παρέχει εύκολη πρόσβαση σε προσωπικό περιεχόμενο φωτογραφιών και μουσικής στο PC ή το οικιακό σας δίκτυο. Χρησιμοποιεί σύνδεση Ethernet (LAN) με πρωτόκολλο DLNA που εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα με πιστοποίηση βάσει DLNA συνεργάζονται αρμονικά. Συνδέοντας την τηλεόραση στο οικιακό σας δίκτυο αποκτάτε πρόσβαση σε πληροφορίες από όλες της συσκευές με πιστοποίηση βάσει DLNA. Χάρη στην έξυπνη διασύνδεση χρήστη της τηλεόρασης, μπορείτε να πραγματοποιήστε αναζήτηση στη συλλογή ψηφιακών φωτογραφιών και τα μουσικά αρχεία του PC σας μέσω του οικιακού δικτύου LAN με το πάτημα ενός κουμπιού.

 • 4 είσοδοι HDMI με EasyLink για σύνδεση Full HD

  Το EasyLink χρησιμοποιεί το τυπικό βιομηχανικό πρότυπο HDMI CEC για διαμοιρασμό λειτουργιών μεταξύ της τηλεόρασης και συνδεδεμένων συσκευών. Με το Easylink απαιτείται μόνο ένα τηλεχειριστήριο για το χειρισμό των βασικών λειτουργιών της τηλεόρασης και των συνδεδεμένων συσκευών. Το HDMI δημιουργεί μη συμπιεσμένη ψηφιακή σύνδεση RGB από την πηγή στην οθόνη για ύψιστη ποιότητα εικόνας. Επίσης, χρησιμοποιεί προστασία από αντιγραφή HDCP. Με 3 εισόδους HDMI στην πίσω πλευρά και 1 HDMI στο πλάι της τηλεόρασης μπορείτε να συνδέσετε πολλές πηγές HD, για παράδειγμα ένα HD settop box, ένα Blu-ray player και κονσόλα παιχνιδιών ή ψηφιακή βιντεοκάμερα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: