Smart LED TV

  Συμμετέχετε στη δράση!

  Ζήστε την εμπειρία του περιεχομένου με μια τηλεόραση 42PFL6907 3D Smart LED της Philips. Απολαύστε εικόνες σε πανίσχυρη οθόνη LED Full HD και τις άπειρες δυνατότητες της Smart TV Premium με καθηλωτικό Ambilight. Γίνετε μέρος της δράσης με την πιο άνετη εμπειρία 3D! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Συμμετέχετε στη δράση!

Απολαύστε 3D και Smart TV με Ambilight

 • Ενσωματωμένο Wi-Fi για ασύρματη Smart TV

  Χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi στην τηλεόραση Philips, μπορείτε να απολαμβάνετε ασύρματα στο σπίτι έναν κόσμο περιεχομένου με Smart TV.

 • Το Ambilight Spectra 2 πλευρών εντείνει την εμπειρία προβολής

  Προσθέστε μια νέα διάσταση στην εμπειρία προβολής, με το Ambilight Spectra 2. Αυτή η κατοχυρωμένη τεχνολογία της Philips μεγεθύνει ακόμα περισσότερο την οθόνη, προβάλλοντας μια λάμψη φωτός από τις 2 πίσω πλευρές στον τοίχο. Το Ambilight προσαρμόζει αυτόματα το χρώμα και την ένταση του φωτισμού, έτσι ώστε να ταιριάζει με την εικόνα της τηλεόρασης. Χάρη στη λειτουργία προσαρμογής, η απόχρωση του φωτισμού είναι πάντοτε τέλεια, ανεξάρτητα από το χρώμα του τοίχου.

 • Τεράστια γκάμα διαδικτυακών εφαρμογών, βίντεο προς ενοικίαση και λειτουργία catch-up TV

  Τεράστια γκάμα διαδικτυακών εφαρμογών, βίντεο προς ενοικίαση και λειτουργία catch-up TV

  Νοικιάστε ταινίες απευθείας στην τηλεόρασή σας από ηλεκτρονικά βιντεοκλάμπ, παρακολουθήστε catch-up TV από τα αγαπημένα σας κανάλια και απολαύστε μια πλούσια γκάμα διαδικτυακών εφαρμογών με το Net TV. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο.

 • Ελέγξτε την τηλεόραση με το smartphone, το tablet ή το πληκτρολόγιό σας

  Ελέγξτε την τηλεόραση με το smartphone, το tablet ή το πληκτρολόγιό σας

  Ελέγξτε την τηλεόρασή σας με τον πιο εύκολο και βολικό τρόπο. Απλώς συνδέστε ένα ασύρματο πληκτρολόγιο ή χρησιμοποιήστε το smartphone ή το tablet σας για τον έλεγχο της Smart TV.

 • Εύρεση, προγραμματισμός, εγγραφή* και προσωρινή διακοπή προγραμμάτων

  Εύρεση, προγραμματισμός, εγγραφή* και προσωρινή διακοπή προγραμμάτων

  Εγγράψτε ζωντανά τηλεοπτικά προγράμματα ψηφιακής τηλεόρασης σε μια συσκευή USB συνδεδεμένη στην τηλεόραση Philips ή διακόψτε προσωρινά ένα ζωντανό πρόγραμμα για να κάνετε διάλειμμα και συνεχίστε την παρακολούθηση όποτε θέλετε. Χρησιμοποιήστε τον Ηλεκτρονικό οδηγό προγραμμάτων για να βρείτε τα αγαπημένα σας προγράμματα και να προγραμματίσετε εύκολα τις εγγραφές σας. Τώρα πια είναι εύκολο να προσαρμόζετε στην καθημερινότητά σας τον τρόπο που παρακολουθείτε τηλεόραση.

 • Παρακολουθήστε τηλεόραση σε όποιο σημείο του σπιτιού θέλετε, με τη λειτουργία Wi-Fi Smart Screen*

  Παρακολουθήστε τηλεόραση σε όποιο σημείο του σπιτιού θέλετε, με τη λειτουργία Wi-Fi Smart Screen*

  Με τη Wi-Fi Smart Screen* μπορείτε πλέον να σηκώνεστε από τον καναπέ και να παρακολουθείτε όλες τις ψηφιακές τηλεοπτικές εκπομπές από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού. Κατεβάστε την εφαρμογή MyRemote της Philips, προωθήστε την εκπομπή από την τηλεόραση στο iPad σας και συνεχίστε να την παρακολουθείτε. Μπορείτε επίσης να προωθήσετε φωτογραφίες, βίντεο και μουσική από τις έξυπνες συσκευές σας στη μεγάλη οθόνη. Η απόλυτη ελευθερία στις προβολές σας!

 • Easy 3D Clarity 700, για άνετη προβολή ταινιών 3D

  Easy 3D Clarity 700, για άνετη προβολή ταινιών 3D

  Το Easy 3D Clarity 700 είναι ο πιο άνετος τρόπος παρακολούθησης 3D. Με την τεχνολογία παθητικού 3D, μπορείτε να απολαμβάνετε στην τηλεόραση Philips άνετες, πολύωρες προβολές 3D, χωρίς τρεμόπαιγμα και διπλά είδωλα στις εικόνες. Τα γυαλιά 3D είναι κομψά και ελαφριά, ενώ δεν χρειάζονται μπαταρίες. Επιπλέον, μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε περιεχόμενο 2D σε ζωντανό και άψογο 3D. Τώρα αποκτήστε κι εσείς τις νέες δυνατότητες 3D!

 • Απολαύστε οποιοδήποτε περιεχόμενο 2D σε άψογο 3D, με το πάτημα ενός κουμπιού

  Απολαύστε οποιοδήποτε περιεχόμενο 2D σε άψογο 3D, με το πάτημα ενός κουμπιού

  Δείτε όλη σας τη συλλογή σε ζωντανό και άψογο 3D – ακόμα και τις παλιές, ασπρόμαυρες κλασικές ταινίες. Η Philips σάς προσφέρει τη δυνατότητα να μετατρέψετε οποιοδήποτε περιεχόμενο 2D σε πραγματικό χρόνο και με υψηλή ποιότητα, με το πάτημα ενός κουμπιού. Οι υπότιτλοι εμφανίζονται σε σταθερό βάθος και δεν υπάρχουν σφάλματα, όπως η προβολή του φόντου στο προσκήνιο.

 • Μοναδική προσαρμογή βάθους 3D για να παρακολουθείτε 3D με τον τρόπο που θέλετε

  Μοναδική προσαρμογή βάθους 3D για να παρακολουθείτε 3D με τον τρόπο που θέλετε

  Ο καθένας μας αντιλαμβάνεται διαφορετικά το 3D. Αυτός είναι και ο λόγος που η Philips σάς παρέχει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το επίπεδο του βάθους 3D ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Η μοναδική προσαρμογή βάθους 3D σάς επιτρέπει να επιλέξετε το βάθος εικόνας που ταιριάζει περισσότερο με το περιεχόμενο που παρακολουθείτε αλλά και τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Έτσι, το περιεχόμενο γίνεται λιγότερο κουραστικό για τα μάτια σας. Πλέον, μπορείτε να απολαμβάνετε πλήρως την εμπειρία 3D.

 • Μοναδική λειτουργία παιχνιδιού σε πλήρη οθόνη για δύο παίκτες, για παιχνίδια 2D

  Μοναδική λειτουργία παιχνιδιού σε πλήρη οθόνη για δύο παίκτες, για παιχνίδια 2D

  Με τα γυαλιά 3D της Philips, η τηλεόρασή σας μπορεί να σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού για δύο παίκτες σε πλήρη οθόνη. Στα παιχνίδια 2D για δύο παίκτες, ο κάθε παίκτης βλέπει συνήθως το δικό του παιχνίδι στη μισή οθόνη. Με την τεχνολογία 3D, όλοι οι παίκτες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν ταυτόχρονα το παιχνίδι 2D σε πλήρη οθόνη, πατώντας απλώς ένα κουμπί στα γυαλιά.

 • Τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 600 Hz για εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 600 Hz για εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Η τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 600 Hz δημιουργεί ολοζώντανες κινούμενες εικόνες εξαιρετικής ευκρίνειας, ακόμα και σε ταινίες με καταιγιστική δράση. Το νέο πρότυπο PMR της Philips παράγει οπτικό αποτέλεσμα που συνδυάζει τον ταχύτερο ρυθμό ανανέωσης οθόνης, την τεχνολογία Perfect Natural Motion και μια μοναδική φόρμουλα επεξεργασίας, για κινούμενες εικόνες πρωτόγνωρης ευκρίνειας.

 • Κλήσεις ήχου και βιντεοκλήσεις μέσω Skype™ στην τηλεόρασή σας

  Κλήσεις ήχου και βιντεοκλήσεις μέσω Skype™ στην τηλεόρασή σας

  Δώστε μια νέα διάσταση στις κλήσεις σας και μοιραστείτε εμπειρίες με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας, όπου κι αν βρίσκονται. Πραγματοποιήστε κλήσεις ήχου και βιντεοκλήσεις στην τηλεόρασή σας με το Skype™: απλώς συνδέστε την προαιρετική κάμερα Philips (PTA317/00) στην τηλεόραση και απολαύστε εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου, από την άνεση του καναπέ σας.

 • Τηλεόραση Full HD με Pixel Precise HD για λεπτομέρειες στη δράση

  Το Pixel Precise HD έχει βασιστεί στη βραβευμένη τεχνολογία Pixel Plus. Μεταφέρει την ποιότητα εικόνας υψηλής ευκρίνειας στο επόμενο επίπεδο, με 4 τρισεκατομμύρια χρώματα. Με την τεχνολογία Super Resolution, το Pixel Precise HD σάς παρέχει τώρα την καλύτερη ποιότητα εικόνας HD, είτε παρακολουθείτε βίντεο από το Διαδίκτυο, είτε ταινίες Blu-ray καλής ποιότητας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Net TV: Επισκεφθείτε το www.philips.com/smarttv για να ανακαλύψετε τις υπηρεσίες που παρέχονται στη χώρα σας.
 • Εγγραφή USB μόνο για ψηφιακά κανάλια τα οποία καλύπτονται από τον βασισμένο στο IPTV Ηλεκτρονικό οδηγό προγραμμάτων (ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί για κάθε χώρα και κανάλι). Ενδέχεται να έχετε περιορισμένο δικαίωμα εγγραφής λόγω προστασίας κατά της αντιγραφής προγραμμάτων (CI+). Απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο.
 • Η λειτουργία Wi-Fi Smart Screen θα είναι διαθέσιμη μέσω ενημέρωσης λογισμικού το φθινόπωρο του 2012
 • Η κάμερα Skype διατίθεται ξεχωριστά
 • Οι γονείς πρέπει να παρακολουθούν τα παιδιά τους ενώ βλέπουν τηλεόραση σε λειτουργία 3D, και να βεβαιώνονται ότι δεν παρουσιάζουν καμία από τις παραπάνω ενοχλήσεις. Η παρακολούθηση 3D δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 6 ετών, καθώς το οπτικό τους σύστημα δεν είναι πλήρως ανεπτυγμένο.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Λειτουργία απομακρυσμένης εγγραφής από το φθινόπωρο 2012
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων (EPG) 8 ημερών, η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: