LCD TV

  Απολαύστε μια εξαιρετική βραδιά τηλεόρασης - εγγυημένα

  Η Philips σας επιτρέπει να απολαμβάνετε εκπληκτική απόδοση τηλεόρασης στη σωστή τιμή, σήμερα και στο μέλλον. Αυτή η τηλεόραση LCD 37PFL4606 της σειράς 4000 προσφέρει εικόνες Full HD, εύχρηστες ψηφιακές υποδοχές τηλεόρασης και λιτή σχεδίαση. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

4000 series LCD TV

94 εκ. (37"), Full HD 1080p, Ψηφιακή τηλεόραση 37PFL4606H/58 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Απολαύστε μια εξαιρετική βραδιά τηλεόρασης - εγγυημένα

Full HD TV σε μοντέρνα σχεδίαση

 • Άψογη συνδεσιμότητα με 3 εισόδους HDMI και Easylink

  Άψογη συνδεσιμότητα με 3 εισόδους HDMI και Easylink

  Το HDMI είναι ένα καλώδιο που μεταφέρει σήματα εικόνας και ήχου από τις συσκευές σας στην τηλεόραση, καταργώντας την ακαταστασία που προκαλεί η χρήση καλωδίων. Μεταφέρει μη συμπιεσμένα σήματα, διασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα από την πηγή στην οθόνη. Σε συνδυασμό με το Philips Easylink, χρειάζεστε μόνο ένα τηλεχειριστήριο για να εκτελείτε τις περισσότερες λειτουργίες στην τηλεόραση, στη συσκευή αναπαραγωγής DVD ή BluRay, στον αποκωδικοποιητή ή στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου.

 • USB για εκπληκτική αναπαραγωγή πολυμέσων

  USB για εκπληκτική αναπαραγωγή πολυμέσων

  Η υποδοχή σύνδεσης USB επιτρέπει πρόσβαση σε φωτογραφίες jpeg, μουσική mp3 και αρχεία βίντεο των περισσότερων USB-sticks (συσκευή μνήμης USB). Συνδέστε το USB στην υποδοχή στο πλάι της τηλεόρασης και αποκτήστε πρόσβαση στο περιεχόμενο πολυμέσων χρησιμοποιώντας το εύκολο πρόγραμμα περιήγησης περιεχομένου στην οθόνη. Μπορείτε να προβάλετε και να μοιραστείτε εύκολα βίντεο, φωτογραφίες και μουσική.

 • Εύκολη εγκατάσταση με βοηθητικό οδηγό ρυθμίσεων

  Εύκολη εγκατάσταση με βοηθητικό οδηγό ρυθμίσεων

  Η εγκατάσταση αυτής της τηλεόρασης είναι εύκολη, χάρη στη βοήθεια βήμα προς βήμα. O οδηγός εμφανίζει μερικές οθόνες με επιλογές για να ορίσετε εύκολα τις βασικές ρυθμίσεις. Η απόδοση της τηλεόρασης ρυθμίζεται με βάση τις προτιμήσεις σας, χωρίς δύσκολους όρους ή επιλογές, και όλα αυτά πολύ γρήγορα.

 • Τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 400Hz για εκπληκτική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 400Hz για εκπληκτική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Η τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 400Hz δημιουργεί ολοζώντανες κινούμενες εικόνες εξαιρετικής ευκρίνειας, ακόμα και σε ταινίες με καταιγιστική δράση. Το νέο πρότυπο PMR της Philips παράγει οπτικό αποτέλεσμα που συνδυάζει τον ταχύτερο ρυθμό ανανέωσης οθόνης, την τεχνολογία Natural Motion HD και μια μοναδική φόρμουλα επεξεργασίας, για κινούμενες εικόνες πρωτόγνωρης ευκρίνειας.

 • Εύκολα προσβάσιμα στοιχεία ελέγχου αφής

  Τα στοιχεία ελέγχου αφής είναι έξυπνα κουμπιά ευαίσθητα στην αφή, τα οποία αντικαθιστούν τα κουμπιά που προεξέχουν. Ανταποκρινόμενα και στο πιο απαλό άγγιγμα, τα στοιχεία ελέγχου αφής σάς επιτρέπουν να ενεργοποιείτε την τηλεόρασή σας, να αλλάζετε κανάλια και να προσαρμόζετε την ένταση του ήχου. Τα στοιχεία ελέγχου αφής διατίθενται με κουμπί Home, το οποίο σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε το αρχικό μενού.

 • Τηλεόραση Full HD με Pixel Plus HD για περισσότερη λεπτομέρεια και ευκρίνεια

  Η τεχνολογία Pixel Plus HD προσφέρει το μοναδικό συνδυασμό απόλυτης ευκρίνειας, φυσικής λεπτομέρειας, ζωντανών χρωμάτων και φυσικής, ομαλής κίνησης. Τα είδωλα και ο θόρυβος που περιέχονται σε όλα τα είδη σήματος, από τα πολυμέσα έως το τυπικό τηλεοπτικό σήμα αλλά και στο συμπιεσμένο περιεχόμενο πολυμέσων HD, εντοπίζονται και ελαχιστοποιούνται, για να απολαμβάνετε ευκρινή και πεντακάθαρη εικόνα.

 • Νιώστε την ατμόσφαιρα με το 20 W RMS και το Incredible Surround

  Νιώστε την ατμόσφαιρα των ταινιών και τη δύναμη του ρυθμού της μουσικής. Οι πανίσχυροι ενισχυτές 20W RMS (2x10W RMS) δημιουργούν ένα ρεαλιστικό πεδίο ήχου. Το Incredible Surround σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε την απόλυτη εμπειρία Surround με μεγαλύτερο βάθος και πλάτος ήχου, που συμπληρώνει την πλούσια εμπειρία τηλεθέασης.

 • Ενσωματωμένος δέκτης MPEG-4 για λήψη HD χωρίς set top box

  Ο ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης σάς επιτρέπει να λαμβάνετε ψηφιακά καλωδιακά και επίγεια σήματα τηλεόρασης χωρίς πρόσθετο set top box. Απολαύστε ποιοτική τηλεόραση χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων (EPG) 8 ημερών, η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Αυτή η τηλεόραση περιέχει μόλυβδο μόνο σε ορισμένα μέρη ή εξαρτήματα, όπου δεν υπάρχουν άλλες τεχνολογικές εναλλακτικές, σύμφωνα με τις υπάρχουσες ρήτρες εξαίρεσης στο πλαίσιο της Οδηγίες RoHS.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: