Σπαγγέτι με σάλτσα ντομάτας | Philips
Σπαγγέτι με σάλτσα ντομάτας
Υλικά
- ~ 300 g (10.5 oz) σπαγγέτι σκληρού σίτου
- Ελαιόλαδο
- 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 στικ σέλερι, ψιλοκομμένα
- 1 καρότο (100 g/ 3 ½ oz), ψιλοκομμένο
- 2 κλαδάκια δεντρολίβανο, ψιλικομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 30 g (1 κτσ + 1 κτγ) ντοματοπελτέ
- 2 κτσ ξύδι βαλσάμικο
- Προαιρετικά: 100 ml (3 ½ oz) κόκκινο κρασί
- 250 ml (1 c) σάλτσα ντομάτας περασμένη
- από κόσκινο
- ½ κτγ ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών σε
- σκόνη
- Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Προβολή συνταγής