Miso ramen

Miso ramen

Υλικά

  • ~ 300 g (10.5 oz) ramen
  • 800 ml (3 1/3 c) νερό
  • 2 κουταλάκια του γλυκού κόκκους dashi
  • 3-4 κουταλιές της σούπας λευκή πάστα miso Ελαφριά σάλτσα σόγιας
  • Προαιρετικά: 2 κουταλάκια του γλυκού λάδι τσίλι
  • 1 σκληρό βραστό αυγό
  • 100 g (3 ½ oz) καλαμποκόσπορους, κονσέρβα
  • 1 narutomaki (ιαπωνικό κέικ ψαριού)
  • 1 στικ φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
  • Ψητά φύκια, κομμένα σε λωρίδες

Οδηγίες

  • Βράστε σε μία κατσαρόλα αλατισμένο νερό.
  • Εν τω μεταξύ, βράστε τα 800 ml νερού σε άλλη κατσαρόλα, προσθέστε τους κόκκους dashi και σιγοβράστε για λίγα λεπτά. Ανακατέψτε την πάστα miso. Προσθέστε τη σάλτσα σόγιας και εάν επιθυμείτε το λάδι τσίλι.
  • Βράστε τα ramen noodles. Κρυώστε τα noodles κάτω από κρύο νερό για να σταματήσει ο βρασμός, στραγγίστε και μοιράστε σε μερίδες σε μπολ.
  • Γαρνίρετε με το βραστό αυγό, το narutomaki, το καλαμπόκι και το ψιλικομμένο κρεμμυδάκι. Ρίξτε τη σούπα miso στο μπολ και προσθέστε τα ψητά φύκια. Σερβίρετε αμέσως.
Miso ramen | Philips

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.