Ζυμαρικά Girelle με κολοκύθα

Ζυμαρικά Girelle με κολοκύθα

Υλικά

  • ~ 300 g (10.5 oz) λαζάνια
  • 1 kg (2 lb) κολοκύθα, χοντροκομμένη
  • 1 κτσ σπόρους κόλιανδρου
  • 1 κτσ σπόρους μάραθου
  • 1 κτσ δεντρολίβανο
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • Αλάτι, ελαιόλαδο
  • 250 g (1 c) ρικότα
  • 100 g (4 oz) πεκορίνο (ή παρμεζάνα)
  • 2 κτσ φρέσκο εστραγκόν
  • Προαιρετικά: 100 g (4 oz) ζεματισμένο
  • σπανάκι, ψιλοκομμένο
  • Ξύσμα λεμονιού
  • Φρέσκο φασκόμηλο
  • Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Οδηγίες

  • Ψήστε την κολοκύθα για 30 λεπτά στους 180°C (350°F) με ελαιόλαδο, μπαχαρικά και δεντρολίβανο. Καρυκεύστε τη, λιώστε τη και αφήστε τη στην άκρη.
  • Αναμίξτε τα συστατικά για το μίγμα με τη ρικότα.
  • Ενώστε 3 φύλλα ζυμαρικών με ασπράδι αυγών και απλώστε τα. Απλώστε το μίγμα με την κολοκύθα, αφήνοντας περιθώριο 3-4 cm (1½ in) σε κάθε άκρη, εκτός από μία. Προσθέστε μια στρώση με το μίγμα με ρικότα.
  • Αλείψτε τις άκρες με ασπράδι αυγού και τυλίξτε τα φύλλα. Σφραγίστε το ρολό με το μέρος που έχει το αυγό.
  • Μεταφέρετε το ρολό στην πετσέτα και δέστε το σφιχτά με το σχοινί.
  • Βράστε σε μία κατσαρόλα αλατισμένο νερό. Προσθέστε το ρολό και μαγειρέψτε το για 30 λεπτά, μέχρι να είναι σκληρό στην αφή.
  • Κόψτε σε φέτες 1-2 cm (¾ in) και σερβίρετε με την επικάλυψη.
Ζυμαρικά Girelle με κολοκύθα | Philips

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.