Ψήστε την κολοκύθα για 30 λεπτά στους 180°C (350°F) με ελαιόλαδο, μπαχαρικά και δεντρολίβανο. Καρυκεύστε τη, λιώστε τη και αφήστε τη στην άκρη.
Αναμίξτε τα συστατικά για το μίγμα με τη ρικότα.
Ενώστε 3 φύλλα ζυμαρικών με ασπράδι αυγών και απλώστε τα. Απλώστε το μίγμα με την κολοκύθα, αφήνοντας περιθώριο 3-4 cm (1½ in) σε κάθε άκρη, εκτός από μία. Προσθέστε μια στρώση με το μίγμα με ρικότα.
Αλείψτε τις άκρες με ασπράδι αυγού και τυλίξτε τα φύλλα. Σφραγίστε το ρολό με το μέρος που έχει το αυγό.
Μεταφέρετε το ρολό στην πετσέτα και δέστε το σφιχτά με το σχοινί.
Βράστε σε μία κατσαρόλα αλατισμένο νερό. Προσθέστε το ρολό και μαγειρέψτε το για 30 λεπτά, μέχρι να είναι σκληρό στην αφή.
Κόψτε σε φέτες 1-2 cm (¾ in) και σερβίρετε με την επικάλυψη.
Κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο, θα φύγετε από τον επίσημο ιστότοπο της Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Τυχόν σύνδεσμοι προς ιστότοπους τρίτων που ενδέχεται να εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχονται μόνο για τη διευκόλυνσή σας και σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν οποιαδήποτε σχέση ή έγκριση των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτούς τους συνδεδεμένους ιστότοπους. Η Philips δεν προβαίνει σε δηλώσεις ή εγγυήσεις κανενός είδους σχετικά με ιστότοπους τρίτων ή τις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτούς.