Οθόνη LCD 4K Ultra HD

  346E2CUAE/00

  Η οθόνη Philips E Line προσφέρει εκπληκτικά γραφικά και κομψή σχεδίαση για τον χώρο εργασίας σας. Η εξαιρετικά ευκρινής ανάλυση 4K UHD και το Ultra Wide-Color προσφέρουν απόλυτη καθαρότητα και ρεαλιστικές εικόνες. Το MultiView καλύπτει τις ανάγκες σας για χρηστικότητα και παραγωγικότητα.

  Το/τα  αγαπημένο/α μας

  Οθόνες για παιχνίδια στον υπολογιστή

  Οθόνες για παιχνίδια στον υπολογιστή

  Αναπτύχθηκε για την  Ευεξία των ματιών σας

  Οθόνες Philips  κορυφαίες επιλογές

  Βοήθεια, υποστήριξη και ενημερώσεις

  Δηλώστε την Οθόνη σας

  Δημιουργήστε δωρεάν έναν λογαριασμό "My Philips", για να δηλώσετε τη νέα σας οθόνη. Αφού εγγραφείτε, θα σας ειδοποιούμε για τις νέες ενημερώσεις.

  Ενημερώσεις λογισμικού

  Διατηρήστε τη βέλτιστη απόδοση της οθόνης Philips. Αν υπάρχει μια νέα ενημέρωση λογισμικού, θα τη βρείτε εδώ. Επίσης, αν χάσετε τα προγράμματα οδήγησης, μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν από εδώ.

  Πλατφόρμα υποστήριξης

  Ο πιο γρήγορος τρόπος να επιλύσετε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα ή απορία σχετικά με τις ρυθμίσεις είναι να ανατρέξετε στον οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων οθονών Philips. Δείτε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα, για να επαναφέρετε αμέσως την κανονική λειτουργία της οθόνης σας.

  Στοιχεία επικοινωνίας

  Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Είτε χρειάζεστε συμβουλές για την αγορά μιας οθόνης Philips είτε υποστήριξη για να τη ρυθμίσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω email ή online συνομιλίας.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.