Ισχυρότερος ήχος για ανώτερη εμπειρία HD TV

  Ζωντανέψτε τα τηλεοπτικά σας προγράμματα με έξοχο ήχο. Με ισχύ ήχου 150w και ηχεία Dolby Virtual, μπορείτε να απολαμβάνετε ρεαλιστική εμπειρία τηλεόρασης με εξαιρετικό ήχο και ποιότητα εικόνας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ισχυρότερος ήχος για ανώτερη εμπειρία HD TV

 • Ηχείο Dolby Virtual για ρεαλιστικό surround sound

  Ηχείο Dolby Virtual για ρεαλιστικό surround sound

  Η τεχνολογία Dolby Virtual Speaker αποτελεί εξελιγμένη τεχνολογία ήχου, η οποία παράγει πλούσιο και εντυπωσιακό surround ήχο από ένα σύστημα δύο ηχείων. Ιδιαίτερα εξελιγμένοι αλγόριθμοι χώρου δημιουργούν πιστά αντίγραφα των ηχητικών χαρακτηριστικών που ισχύουν σε ένα ιδανικό περιβάλλον 5.1 καναλιών. Η αναπαραγωγή DVD ενισχύεται επεκτείνοντας το περιβάλλον 2 καναλιών. Σε συνδυασμό με επεξεργασία Dolby Pro Logic II, μετατρέπει οποιαδήποτε στερεοφωνική πηγή υψηλής ποιότητας σε ρεαλιστικό, πολυκαναλικό surround ήχο. Δεν χρειάζεται να προμηθευτείτε επιπλέον ηχεία, καλώδια ή βάσεις ηχείων για να απολαύσετε ήχο που γεμίζει το δωμάτιο.

 • EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  To EasyLink σάς επιτρέπει να ελέγχετε πολλαπλές συσκευές, όπως συσκευές DVD, συσκευές Blu-ray, τηλεοράσεις κ.λπ., με ένα χειριστήριο. Μέσω του βιομηχανικού πρωτοκόλλου HDMI CEC, οι λειτουργίες μοιράζονται μεταξύ συσκευών με ένα καλώδιο HDMI. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να χειρίζεστε ταυτόχρονα όλο το συνδεδεμένο σας εξοπλισμό με δυνατότητα HDMI CEC. Λειτουργίες όπως η αναμονή και η αναπαραγωγή επιλέγονται πλέον με απόλυτη άνεση!

 • Το HDMI 1080p αυξάνει την ευκρίνεια για καθαρότερες εικόνες

  Το HDMI 1080p αυξάνει την ευκρίνεια για καθαρότερες εικόνες

  Η κλιμάκωση HDMI 1080p παρέχει πεντακάθαρες εικόνες. Μπορείτε τώρα να απολαύσετε ταινίες τυπικής ανάλυσης σε ανάλυση πραγματικά υψηλής ευκρίνειας με περισσότερες λεπτομέρειες και πιο ζωντανές εικόνες. Η προοδευτική σάρωση (εκφράζεται με "p" στην τιμή "1080p') εξαλείφει τη γραμμική δομή που κυριαρχεί στις τηλεοπτικές οθόνες, εξασφαλίζοντας και με αυτό τον τρόπο ευκρινείς εικόνες. Επιπλέον, το HDMI δημιουργεί ψηφιακή σύνδεση που μπορεί να μεταφέρει μη συμπιεσμένη ψηφιακή εικόνα HD και ψηφιακό πολυκάναλο ήχο, χωρίς μετατροπή σε αναλογικό, με αποτέλεσμα να παρέχει τέλεια ποιότητα εικόνας και ήχου, χωρίς καθόλου θόρυβο.

 • USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας για αναπαραγωγή βίντεο/μουσικής από μονάδα USB flash

  USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας για αναπαραγωγή βίντεο/μουσικής από μονάδα USB flash

  Το Universal Serial Bus (ενιαίος σειριακός δίαυλος) ή USB είναι ένα τυπικό πρωτόκολλο για εύκολη σύνδεση υπολογιστών, περιφερειακών και καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών. Οι συσκευές USB υψηλής ταχύτητας διαθέτουν ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως 480 Mbps - από 12 Mbps στα αρχικά USB. Με USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας, το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδέσετε τη συσκευή USB, να επιλέξετε ταινία, μουσική ή φωτογραφία και να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή.

 • Η σύνδεση MP3 πραγματοποιεί αναπαραγωγή μουσικής από φορητά media player

  Η σύνδεση MP3 πραγματοποιεί αναπαραγωγή μουσικής από φορητά media player

  Το MP3 Link επιτρέπει αναπαραγωγή αρχείων MP3 απευθείας από το φορητό σας media player στο σύστημα Home Cinema. Απλά, συνδέστε το φορητό σας MP3 player στη ενσωματωμένη υποδοχή MP3 Link και απολαύστε μουσική MP3 με την ανώτερη ποιότητα ήχου που παρέχει το σύστημα Home Cinema της Philips. Το MP3 Link μεταφέρει τη φορητή σας μουσική στην άνεση του σαλονιού σας.

 • Κομψή σχεδίαση που ταιριάζει με οποιαδήποτε Flat TV

  Κομψή σχεδίαση που ταιριάζει με οποιαδήποτε Flat TV

  Χάρη στην κορυφαία τεχνολογία, την κομψότητα και το στυλ του, αυτό το σύστημα Home Cinema προσδίδει μοντέρνο και κλασάτο ύφος σε κάθε σαλόνι. Διαθέτει ίδιο σχεδιασμό και φινίρισμα με τις Flat TV της Philips ενώ συνοδεύει ιδανικά και οποιαδήποτε άλλη Flat TV. Ταιριάζει στην Flat TV, τον εσωτερικό χώρο και τον τρόπο ζωής σας.

 • Προηγμένος ψηφιακός ενισχυτής για καθαρό και ισχυρό ήχο

  Προηγμένος ψηφιακός ενισχυτής για καθαρό και ισχυρό ήχο
 • Ενσωματωμένος δέκτης FM

  Ενσωματωμένος δέκτης FM
 • Ευέλικτη τοποθέτηση σε τοίχο ή σε επιφάνεια τραπεζιού

  Ευέλικτη τοποθέτηση σε τοίχο ή σε επιφάνεια τραπεζιού
Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: