Η πρώτη Smart TV κινηματογραφικών αναλογιών στον κόσμο

  Οι ταινίες Blu-ray και η HDTV σε αυτήν την εκπληκτική, εξαιρετικά ευρεία τηλεόραση 127 εκ. (50") θα σας καθηλώσουν. Η τηλεόραση LED Cinema 21:9 της σειράς Gold από τη Philips προσφέρει μια αυθεντική κινηματογραφική εμπειρία ευρείας οθόνης, η οποία αντιστοιχεί στην αυθεντική μορφή 21:9 των ταινιών. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

 • Η πρώτη Smart TV κινηματογραφικών αναλογιών στον κόσμο

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Cinema 21:9 Gold Series Smart LED TV

127 εκ. (50"), Εξαιρετικά ευρεία οθόνη, Easy 3D 50PFL7956H/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Η πρώτη Smart TV κινηματογραφικών αναλογιών στον κόσμο

με Ambilight και Multiview

 • Το Ambilight Spectra 2 πλευρών εντείνει την εμπειρία προβολής

  Προσθέστε μια νέα διάσταση στην εμπειρία προβολής, με το Ambilight Spectra 2. Αυτή η κατοχυρωμένη τεχνολογία της Philips μεγεθύνει ακόμα περισσότερο την οθόνη, προβάλλοντας μια λάμψη φωτός από τις 2 πίσω πλευρές στον τοίχο. Το Ambilight προσαρμόζει αυτόματα το χρώμα και την ένταση του φωτισμού, έτσι ώστε να ταιριάζει με την εικόνα της τηλεόρασης. Χάρη στη λειτουργία προσαρμογής, η απόχρωση του φωτισμού είναι πάντοτε τέλεια, ανεξάρτητα από το χρώμα του τοίχου.

 • Περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση με τη λειτουργία Multi-view

  Περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση με τη λειτουργία Multi-view

  Η εξαιρετικά ευρεία οθόνη Cinema 21:9 είναι η ιδανική επιφάνεια για να απολαμβάνετε άνετα έναν κόσμο συνδεσιμότητας. Με τη λειτουργία Multi-view, μπορείτε να βλέπετε ποδόσφαιρο στην αριστερή πλευρά της οθόνης και να περιηγείστε ταυτόχρονα στο Διαδίκτυο στη δεξιά πλευρά της οθόνης ή να συνομιλείτε στο Twitter. Με το Philips Net TV, έχετε στη διάθεσή σας κορυφαίο διαδικτυακό περιεχόμενο και υπηρεσίες με το πάτημα ενός κουμπιού: Video on demand, catch up TV, Twitter και άλλα πολλά! Μπορείτε να ανοίξετε ένα παράθυρο Net TV δίπλα στο παράθυρο της τηλεόρασης ή της τηλεόρασης σε συνδυασμό με άλλη συσκευή βίντεο. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τη μικρή οθόνη σε μεγάλη και αντίστροφα, ανάλογα με το ποια θέλετε να είναι η κύρια δραστηριότητά σας εκείνη τη στιγμή.

 • Παρακολουθήστε οποιοδήποτε περιεχόμενο όπως συνηθίζετε ή προσαρμόστε το σε οθόνη 21:9

  Παρακολουθήστε οποιοδήποτε περιεχόμενο όπως συνηθίζετε ή προσαρμόστε το σε οθόνη 21:9

  Στην οθόνη Cinema 21:9, μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιοδήποτε τύπο περιεχομένου όπως ακριβώς θέλετε. Όσο παρακολουθείτε το αγαπημένο σας τηλεοπτικό πρόγραμμα, η τεχνολογία διαμόρφωσης Unique Smart μπορεί να προσαρμόσει αυτόματα οποιοδήποτε περιεχόμενο στην οθόνη 21:9 ή μπορείτε να επιλέξετε την προβολή του στο αρχικό φορμά. Με το πάτημα ενός κουμπιού, η επιλογή είναι δική σας!

 • Easy 3D για μια πραγματικά καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία 3D

  Easy 3D για μια πραγματικά καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία 3D

  Με το Easy 3D μπορείτε να απολαμβάνετε άνετα πολύωρη παρακολούθηση τηλεόρασης 3D χάρη σε μια απόδοση απαλλαγμένη από το τρεμόπαιγμα και το φαινόμενο της "εικόνας διπλού ειδώλου". Τα συμβατά γυαλιά 3D είναι ελαφριά και δεν χρειάζονται μπαταρίες. Μην περιμένετε άλλο για να απολαύσετε ατελείωτες ώρες τηλεόρασης 3D στο σπίτι σας!

 • Τεράστια γκάμα διαδικτυακών εφαρμογών, βίντεο προς ενοικίαση και λειτουργία catch-up TV

  Τεράστια γκάμα διαδικτυακών εφαρμογών, βίντεο προς ενοικίαση και λειτουργία catch-up TV

  Νοικιάστε ταινίες απευθείας στην τηλεόρασή σας από ηλεκτρονικά βιντεοκλάμπ, παρακολουθήστε catch-up TV από τα αγαπημένα σας κανάλια και απολαύστε μια πλούσια γκάμα διαδικτυακών εφαρμογών με το Net TV. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο.

 • Εκθαμβωτικές εικόνες LED με απίστευτη αντίθεση

  Εκθαμβωτικές εικόνες LED με απίστευτη αντίθεση

  Αυτή η τηλεόραση Full HD LED διαθέτει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία φωτισμού LED, συνδυάζοντας καθηλωτική μινιμαλιστική σχεδίαση με κορυφαία ποιότητα εικόνας και τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας στην κατηγορία της. Επιπλέον, η τεχνολογία φωτισμού LED δεν περιέχει επικίνδυνα υλικά. Με τον οπίσθιο φωτισμό LED απολαμβάνετε χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, υψηλή φωτεινότητα, απίστευτη αντίθεση, ευκρίνεια και φωτεινά χρώματα.

 • Εύκολη ασύρματη σύνδεση, χάρη στον προαιρετικό προσαρμογέα ασύρματου δικτύου USB

  Εύκολη ασύρματη σύνδεση, χάρη στον προαιρετικό προσαρμογέα ασύρματου δικτύου USB

  Παρακολουθήστε Smart TV ασύρματα, με τον προσαρμογέα USB Wi-Fi (PTA01) της Philips για Smart TV. Απλώς τοποθετήστε τον προσαρμογέα στην υποδοχή USB στο πλάι της τηλεόρασης και συνδέστε την τηλεόρασή σας απευθείας στο οικιακό σας δίκτυο. Πλοηγηθείτε στο διαδικτυακό περιεχόμενο που προτιμάτε με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.

 • Ελέγξτε την τηλεόραση με το smartphone, το tablet ή το πληκτρολόγιό σας

  Ελέγξτε την τηλεόραση με το smartphone, το tablet ή το πληκτρολόγιό σας

  Ελέγξτε την τηλεόρασή σας με τον πιο εύκολο και βολικό τρόπο. Απλώς συνδέστε ένα ασύρματο πληκτρολόγιο ή χρησιμοποιήστε το smartphone ή το tablet σας για τον έλεγχο της Smart TV.

 • Εύρεση, προγραμματισμός, εγγραφή* και προσωρινή διακοπή προγραμμάτων

  Εύρεση, προγραμματισμός, εγγραφή* και προσωρινή διακοπή προγραμμάτων

  Εγγράψτε ζωντανά τηλεοπτικά προγράμματα ψηφιακής τηλεόρασης σε μια συσκευή USB συνδεδεμένη στην τηλεόραση Philips ή διακόψτε προσωρινά ένα ζωντανό πρόγραμμα για να κάνετε διάλειμμα και συνεχίστε την παρακολούθηση όποτε θέλετε. Χρησιμοποιήστε τον Ηλεκτρονικό οδηγό προγραμμάτων για να βρείτε τα αγαπημένα σας προγράμματα και να προγραμματίσετε εύκολα τις εγγραφές σας. Τώρα πια είναι εύκολο να προσαρμόζετε στην καθημερινότητά σας τον τρόπο που παρακολουθείτε τηλεόραση.

 • Φωτογραφίες, μουσική και ταινίες στην τηλεόρασή σας... με το DLNA

  Φωτογραφίες, μουσική και ταινίες στην τηλεόρασή σας... με το DLNA

  Μοιραστείτε φωτογραφίες, μουσική και ταινίες μέσω DLNA από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας και απολαύστε τα στη μεγάλη οθόνη.

 • Τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 400Hz για εκπληκτική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 400Hz για εκπληκτική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Η τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 400Hz δημιουργεί ολοζώντανες κινούμενες εικόνες εξαιρετικής ευκρίνειας, ακόμα και σε ταινίες με καταιγιστική δράση. Το νέο πρότυπο PMR της Philips παράγει οπτικό αποτέλεσμα που συνδυάζει τον ταχύτερο ρυθμό ανανέωσης οθόνης, την τεχνολογία Natural Motion HD και μια μοναδική φόρμουλα επεξεργασίας, για κινούμενες εικόνες πρωτόγνωρης ευκρίνειας.

 • Λόγος διαστάσεων ταινιών Cinema 21:9, χωρίς μαύρες γραμμές στο πάνω και στο κάτω μέρος

  Οι περισσότερες τηλεοράσεις έχουν λόγο διαστάσεων 16:9 (ή 1,78:1) και ανάλυση Full HD 1080p. Οι μεγάλες επιτυχίες του Χόλυγουντ, ωστόσο, κινηματογραφούνται συνήθως σε λόγο διαστάσεων 2,39:1. Οι νέες τηλεοράσεις Cinema 21:9 της Philips υποστηρίζουν απόλυτα το αρχικό φορμά ταινιών που χρησιμοποιείται από τους σκηνοθέτες, χάρη στο λόγο διαστάσεων 21:9 (2,39:1) που διαθέτουν. Έτσι, μπορείτε πλέον να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε ταινία θέλετε, στον αρχικό λόγο διαστάσεων και χωρίς μαύρες γραμμές.

 • Τηλεόραση Full HD με Pixel Precise HD για λεπτομέρειες στη δράση

  Το Pixel Precise HD έχει βασιστεί στη βραβευμένη τεχνολογία Pixel Plus. Μεταφέρει την ποιότητα εικόνας υψηλής ευκρίνειας στο επόμενο επίπεδο, με 4 τρισεκατομμύρια χρώματα. Με την τεχνολογία Super Resolution, το Pixel Precise HD σάς παρέχει τώρα την καλύτερη ποιότητα εικόνας HD, είτε παρακολουθείτε βίντεο από το Διαδίκτυο, είτε ταινίες Blu-ray καλής ποιότητας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Net TV: Επισκεφθείτε το www.philips.com/smarttv για να ανακαλύψετε τις υπηρεσίες που παρέχονται στη χώρα σας.
 • Wi-Fi Media connect: Η αναπαραγωγή βίντεο μπορεί να επηρεαστεί από την ταχύτητα του υπολογιστή σας και το εύρος ζώνης του Wi-Fi. Για τις ελάχιστες και συνιστώμενες απαιτήσεις συστήματος, ανατρέξτε στο www.philips.com/wifimediaconnect. Εμφανίζει περιεχόμενα με καθυστέρηση μερικών δευτερολέπτων. Ενδέχεται να σημειωθούν μικρές διαφορές στην εικόνα και τον ήχο.
 • Οι γονείς πρέπει να παρακολουθούν τα παιδιά τους ενώ βλέπουν τηλεόραση σε λειτουργία 3D, και να βεβαιώνονται ότι δεν παρουσιάζουν καμία από τις παραπάνω ενοχλήσεις. Η παρακολούθηση 3D δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 6 ετών, καθώς το οπτικό τους σύστημα δεν είναι πλήρως ανεπτυγμένο.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων (EPG) 8 ημερών, η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες
 • Εγγραφή USB μόνο για ψηφιακά κανάλια τα οποία καλύπτονται από τον βασισμένο στο IPTV Ηλεκτρονικό οδηγό προγραμμάτων (ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί για κάθε χώρα και κανάλι). Ενδέχεται να έχετε περιορισμένο δικαίωμα εγγραφής λόγω προστασίας κατά της αντιγραφής προγραμμάτων (CI+). Απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Αυτή η τηλεόραση περιέχει μόλυβδο μόνο σε ορισμένα μέρη ή εξαρτήματα, όπου δεν υπάρχουν άλλες τεχνολογικές εναλλακτικές, σύμφωνα με τις υπάρχουσες ρήτρες εξαίρεσης στο πλαίσιο της Οδηγίες RoHS.
 • Μόνο για παιχνίδια 2D.
 • Βεβαιωθείτε ότι η κονσόλα είναι συνδεδεμένη στην υποδοχή HDMI της τηλεόρασης.
 • Η συσκευή είναι κατάλληλη για Ουγγρική επίγεια λήψη ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος ανοικτής πρόσβασης

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: