Τηλεόραση Flat TV widescreen

  Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία

  Απολαύστε την απόλυτη οπτική εμπειρία με την Philips Cineos Flat TV με Pixel Plus 3 HD, Ambilight Full Surround και τεχνολογία Clear LCD. Πλήρης πρόσβαση σε περιεχόμενο πολυμέσων μέσω USB με συσκευή ανάγνωσης ψηφιακών μέσων με σύνδεση σε PC. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Cineos Τηλεόραση Flat TV widescreen

107 εκ. (42"), LCD, ενσωματωμένη ψηφιακή τεχνολογία 42PF9831D/10 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία

με τεχνολογία Pixel Plus 3 HD και Ambilight

 • Pixel Plus 3 HD για πιο ευκρινείς και καθαρές εικόνες

  Η τεχνολογία Pixel Plus 3 HD προσφέρει τον κορυφαίο συνδυασμό απόλυτης ευκρίνειας, φυσικών λεπτομερειών, ζωντανών χρωμάτων και ομαλής & φυσικής κίνησης για όλα τα είδη σήματος - τυπικό τηλεοπτικό, υψηλής ανάλυσης (HD) και περιεχόμενο πολυμέσων- για οθόνες υψηλής ευκρίνειας. Κάθε pixel της εισερχόμενης εικόνας βελτιώνεται ώστε να ταιριάζει καλύτερα με τα περιβάλλοντα pixel, έχοντας ως αποτέλεσμα πιο φυσική εικόνα. Τα είδωλα και ο θόρυβος που περιέχονται σε όλα τα είδη σήματος - από πολυμέσα μέχρι στο τυπικό τηλεοπτικό σήμα, αλλά και στο συμπιεσμένο περιεχόμενο πολυμέσων - εντοπίζονται και ελαχιστοποιούνται, διασφαλίζοντας ότι η εικόνα είναι ευκρινής και πεντακάθαρη.

 • Ambilight Full Surround για μοναδική οπτική εμπειρία

  To Ambilight 4 συμβάλλει εντυπωσιακά στη συνολική οπτική εμπειρία και εμφάνιση της τηλεόρασης. Παράγει φωτισμό που περιβάλλει την εικόνα και συμπληρώνει τα χρώματα και τη φωτεινότητα και στις 4 πλευρές της εικόνας. Το Ambilight προβάλεται σε ανακλαστική επιφάνεια που αποτελεί μέρος του σχεδιασμού της τηλεόρασης. Ο περιβάλλων φωτισμός δημιουργεί ατμόσφαιρα, προσφέρει πιο άνετη τηλεθέαση, βελτιώνει τη λεπτομέρεια, την αντίθεση και το χρώμα της εικόνας.

 • HD Ready για προβολή σημάτων HD υψηλής ποιότητας

  HD Ready για προβολή σημάτων HD υψηλής ποιότητας

  Απολαύστε την εξαιρετική ποιότητα εικόνας που προσφέρουν τα σήματα υψηλής ευκρίνειας και συνδεθείτε με πηγές HD, όπως HDTV settop box ή δίσκο Blue-ray. Το HD Ready είναι μια προστατευμένη προδιαγραφή που προσφέρει καλύτερη ποιότητα εικόνας σε σύγκριση με την προοδευτική σάρωση. Συμμορφώνεται με τα πρότυπα της EICTA για να προσφέρει μια οθόνη HD με ανάλυση και ποιότητα εικόνας υψηλής ευκρίνειας. Διαθέτει αναλογική υποδοχή YPbPr και μη συμπιεσμένη ψηφιακή σύνδεση DVI ή HDMI, με υποστήριξη HDCP. Εμφανίζει σήματα των 720p και 1080i σε συχνότητα 50 και 60Hz.

 • Οθόνη LCD WXGA HD, με ανάλυση 1366 x 768p

  Οθόνη WXGA με κορυφαία τεχνολογία LCD και ανάλυση HD στα 1366 x 768p pixel. Προσφέρει εξαιρετική εικόνα προοδευτικής σάρωσης χωρίς τρεμόπαιγμα, με εξαιρετική φωτεινότητα και άψογα χρώματα. Η ζωντανή και ευκρινής εικόνα διασφαλίζει βελτιωμένη οπτική εμπειρία.

 • Ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης για λήψη DVB-T

  Ο ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης DVB-T σας επιτρέπει να λαμβάνετε ψηφιακά επίγεια σήματα τηλεόρασης χωρίς πρόσθετο set-top box. Απολαύστε ποιοτική τηλεόραση χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

 • Clear LCD με απόκριση 3 ms για εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Η Clear LCD παρέχει εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων ακόμα και με γρήγορη κίνηση στην οθόνη. Οι υψηλοί ρυθμοί ανανέωσης της τεχνολογίας σάρωσης οπίσθιου φωτισμού αυξάνουν την ευκρίνεια των κινούμενων εικόνων με μειωμένο αποτελεσματικό χρόνο απόκρισης 3 χιλιοστών του δευτερολέπτου [μέτρηση στο PBEW (Εμφανές εύρος θολούρας)]. Επιπλέον, δημιουργούν πιο δυναμική αντίθεση και μεγαλύτερη γωνία προβολής. Η μοναδική τεχνολογία της Philips φέρνει την ευκρίνεια των κινούμενων εικόνων στις οθόνες LCD σε πρωτόγνωρα επίπεδα, ανώτερα από οποιαδήποτε άλλη τεχνολογία οθόνης Flat.

 • Τεχνολογία κομψού υπογούφερ lambda/4 για βαθιά και δυνατά μπάσα

  Θέλετε βαθύτερη εμπειρία ήχου σε μουσική και ταινίες.Το ενσωματωμένο υπογούφερ με τεχνολογία lambda/4 δημιουργεί βαθιά και δυνατά μπάσα σε μια κομψή συσκευή για να μην αυξάνεται ο όγκος της τηλεόρασης. Το υπογούφερ lambda/4 χρησιμοποιεί συντονισμένες ακουστικές μάζες σε ένα σύστημα αγωγών για την παραγωγή δυνατών μπάσων με μειωμένη παραμόρφωση. Το ηχοσύστημα lambda/4 με ηχεία μεσαίων συχνοτήτων και τουίτερ δημιουργεί πλούσια στερεοφωνική αίσθηση.

 • Αποκτήστε πρόσβαση σε φωτογραφίες, μουσική και ταινίες μέσω PC-link

  Το PC-link παρέχει εύκολη πρόσβαση σε προσωπικά αρχεία ψηφιακών μέσων και σε online περιεχόμενο πολυμέσων*. Τα πρότυπα Ethernet (LAN) και WiFi χρησιμοποιούνται για ενσύρματη και (προαιρετικά) ασύρματη** σύνδεση και εξασφαλίζουν διαλειτουργικότητα. Δείτε ψηφιακές φωτογραφίες, βίντεο και μουσικά αρχεία που έχετε στον υπολογιστή μέσω του οικιακού δικτύου LAN. Το έξυπνο περιβάλλον χρήσης της τηλεόρασης και το Multimedia Manager της Philips για το PC σας, καθιστούν το PC-link διαθέσιμο με το πάτημα ενός κουμπιού (* απαιτείται λειτουργία PC-LAN ** Απαιτείται πρόσθετη συσκευή 'Ethernet-bridge')

 • Δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης σε PC

  Το Wi-Fi είναι το πρότυπο για ασύρματο broadband. Χάρη στη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης* των τηλεοράσεων Philips μπορείτε να μοιραστείτε περιεχόμενο πολυμέσων PC οπουδήποτε μέσα στο σπίτι, χωρίς καλώδια. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε εικόνες, μουσική ή βίντεο πολυμέσων υψηλής ποιότητας από απόσταση έως και 100 μέτρων**. Αποκτήστε πρόσβαση στο WiFi PC ή στο WiFi οικιακό δίκτυο (*απαιτείται WiFi Ethernet. **ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τις κατά τόπους συνθήκες)

 • Υποδοχή USB και κάρτας μνήμης για άμεση αναπαραγωγή πολυμέσων

  Δείτε και μοιραστείτε τις ταινίες, τις φωτογραφίες και τη μουσική σας. Η υποδοχή κάρτας μνήμης δέχεται κάρτες τύπου Compact Flash I και II, Memory Stick, SD Card / Mini SD Card, Smart Media, Micro Drive (μέχρι 2 GB) και Multi Media Card. Συνδέστε την κάρτα μνήμης στην υποδοχή της τηλεόρασης και αποκτήστε πρόσβαση στα αρχεία που αποθηκεύσατε στην κάρτα. Η υποδοχή USB επιτρέπει την πρόσβαση σε αρχεία πολυμέσων από τις περισσότερες κάρτες USB-stick και τις περισσότερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές (συσκευή κλάσης μνήμης USB).

 • 2 είσοδοι HDMI για πλήρη ψηφιακή σύνδεση HD σε ένα καλώδιο

  Το HDMI πραγματοποιεί μη συμπιεσμένη ψηφιακή σύνδεση RGB από την πηγή στην οθόνη. Ελαχιστοποιώντας τη μετατροπή σε αναλογικό σήμα, παρέχει άψογη εικόνα. Το σήμα που δεν υποβαθμίζεται μειώνει το τρεμόπαιγμα και έχει ως αποτέλεσμα μια πιο καθαρή εικόνα. Το HDMI στέλνει έξυπνα τη μεγαλύτερη ανάλυση στη συσκευή πηγής. Είναι πλήρως συμβατό με προηγούμενες εκδόσεις πηγών DVI ωστόσο περιλαμβάνει και ψηφιακό ήχο. Χρησιμοποιεί προστασία εγγραφής HDCP. Με 2 πηγές HDMI μπορείτε να συνδέσετε πολλές πηγές HD, για παράδειγμα ένα HD settop box και μια συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray. Η τηλεόρασή σας υποστηρίζει πλήρως το HD του μέλλοντος.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • DVB-T, υποστηρίζεται μόνο σε επιλεγμένες χώρες

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: