Ψηφιακό PhotoFrame

  Ψηφιακό PhotoFrame

  "...δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω εκείνη την ημέρα!"

  Διατηρήστε τις πιο χαρούμενες στιγμές σας ζωντανές όλο το χρόνο με το PhotoFrame της Philips. Αυτή η μικρή κορνίζα είναι εύκολη στη χρήση, διαθέτει μεγάλη μνήμη αποθήκευσης και ταιριάζει σε κάθε σπίτι. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

"...δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω εκείνη την ημέρα!"

 • imagen Pro για ευκρινείς, ζωντανούς και φυσικούς τόνους δέρματος

  Η μοναδική τεχνολογία βελτίωσης φωτογραφιών imagen της Philips αναλύει αυτόματα τις φωτογραφίες σας στα σωστά χρώματα και τις προσαρμόζει για βέλτιστη αντίθεση. Το imagen Pro είναι μια πιο προηγμένη τεχνολογία βελτίωσης φωτογραφιών. Περιλαμβάνει τα 3 βασικά στοιχεία του imagen για περισσότερη ακρίβεια, μεγαλύτερο βάθος χρώματος και έξυπνη αντίθεση, αλλά παρέχει επιπλέον βελτιωμένο χρώμα δέρματος, ευκρινέστερες εικόνες και προβολή φωτογραφιών χωρίς τρεμόπαιγμα, κάτι πολύ σημαντικό για τις ακίνητες εικόνες.

 • Δώστε νέα λάμψη σε παλαιές αναμνήσεις με RadiantColor

  Το RadiantColor είναι μια αποκλειστική τεχνολογία της Philips για προβολή μικρότερων φωτογραφιών σε βέλτιστη αναλογία 4:3 επεκτείνοντας το χρώμα στα άκρα φωτογραφιών που δεν είναι πλήρους οθόνης προς τα πλάγια της οθόνης και εξαλείφοντας τις μαύρες γραμμές και την παραμόρφωση του λόγου διαστάσεων.

 • Αυτόματο slideshow από USB ή κάρτα μνήμης

  Αυτόματο slideshow από οποιαδήποτε μονάδα USB ή κάρτα μνήμης για όλες εκείνες τις στιγμές, χωρίς να αφιερώνετε επιπλέον χρόνο να αντιγράφετε τις φωτογραφίες σας στο PhotoFrame.

 • Αυτόματος προσανατολισμός φωτογραφιών για κάθετη ή οριζόντια προβολή

  Αυτόματη αναγνώριση οριζόντιας/κάθετης προβολής με αισθητήρα που αναγνωρίζει τον προσανατολισμό του PhotoFrame και προβάλλει κάθε φωτογραφία με τον ανάλογο τρόπο.

 • Διασκεδάστε με κολάζ: πολλαπλές φωτογραφίες σε μία προβολή

  Πρόκειται για ένα εφέ slideshow το οποίο συγκεντρώνει διαφορετικές φωτογραφίες αυτόματα και τυχαία και τις προβάλλει σε μορφή κολάζ καταργώντας τα άκομψα περιθώρια που μπορεί να προκύψουν κατά την προβολή φωτογραφιών μικρότερου μεγέθους από το μέγεθος της οθόνης.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: