Προϊόντα Η/Υ και τηλέφωνα

Ηχεία πολυμέσων 2.1

  Ηχεία πολυμέσων 2.1

  Ήχος υψηλής πιστότητας

  Συνδέστε αυτά τα ηχεία πολυμέσων σε οποιοδήποτε PC, MP3 ή CD player και δημιουργήστε αυτόματα το δικό σας οικιακό στερεοφωνικό σύστημα. Το εξαιρετικό μπάσο προσαρμόζεται εύκολα και μπορείτε να τοποθετήσετε τα ηχεία στο γραφείο ή στον τοίχο για τέλειο ήχο.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ήχος υψηλής πιστότητας

 • Σύστημα ηχείων με ανάκλαση μπάσων για πανίσχυρο, βαθύτερο ήχο

  Σύστημα ηχείων με ανάκλαση μπάσων για πανίσχυρο, βαθύτερο ήχο

  Το Σύστημα ηχείων με ανάκλαση μπάσων παράγει πλούσια εμπειρία μπάσων από ένα σύστημα ηχείων μικρού μεγέθους. Διαφέρει από τα συμβατικά συστήματα ηχείων καθώς διαθέτει πρόσθετο αγωγό μπάσων, ακουστικά στοιχισμένο με το γούφερ, για βελτίωση της απόσβεσης των χαμηλών συχνοτήτων του συστήματος. Το αποτέλεσμα είναι πιο πλούσια μπάσα και λιγότερη παραμόρφωση. Το σύστημα λειτουργεί συντονίζοντας τη μάζα αέρα στον αγωγό μπάσων, ώστε να πάλλεται όπως ένα συμβατικό γούφερ. Σε συνδυασμό με την απόκριση του γούφερ, το σύστημα παρατείνει το σύνολο των ήχων χαμηλής συχνότητας για τη δημιουργία μιας νέας διάστασης πλούσιων μπάσων.

 • Τεχνολογία ενίσχυσης των μπάσων με έλεγχο στάθμης

  Η μοναδική σχεδίαση του υπογούφερ παράγει πολύ πιο βαθύ και πλούσιο μπάσο. Αν ούτε αυτό δεν σας φτάνει, μπορείτε να ρυθμίσετε μόνοι σας τη στάθμη των μπάσων.

 • Τέλειο σύστημα για MP3, PC, τηλεόραση, CD και πολλά άλλα

  Συνδέστε τα ηχεία σας με όλες τις συσκευές σας. Καταπληκτικός τρόπος για να ακούσετε μουσική από MP3 player, υπολογιστή, τηλεόραση, CD, DVD και όλες τις συσκευές πολυμέσων.

 • Ελκυστικό φινίρισμα high gloss

  Το φινίρισμα high-gloss 'Piano black' έχει έξοχη εμφάνιση, σε κλασσική και μοντέρνα διακόσμηση.

 • Επιπλέον σύνδεση ακουστικών για προσωπική ακρόαση

  Αυτό το σύστημα ηχείων διαθέτει επιπλέον σύνδεση ακουστικών. Συνδέστε το δικό σας σετ ακουστικών για μια πιο προσωπική εμπειρία ακρόασης, όπου και αν βρίσκεστε.

 • Η μαγνητική θωράκιση εξαλείφει την παραμόρφωση οθόνης στον υπολογιστή

  Οι ισχυροί μαγνήτες στους οδηγούς ηχείων διαθέτουν μαγνητική θωράκιση με αποτέλεσμα να εξαλείφουν το ενδεχόμενο παραμόρφωσης εικόνας ή βλάβης όταν τοποθετούνται κοντά στην οθόνη του υπολογιστή σας.

 • Έλεγχος έντασης με τηλεχειρισμό για περισσότερη ευκολία

  Με το βολικό ενσύρματο τηλεχειριστήριο, η ρύθμιση της έντασης περνάει από το χέρι σας.

 • Μοναδική απευθείας είσοδος MP3 στο τηλεχειριστήριο

  Χάρη στην μοναδική απευθείας είσοδο MP3 στο τηλεχειριστήριο, μπορείτε εύκολα να ακούσετε μουσική από το MP3 player σας. Απλώς συνδέστε την έξοδο ήχου του MP3 player στην υποδοχή 3,5 χιλ. στο τηλεχειριστήριο και απολαύστε τη μουσική σας.

 • Plug & Play για πιο εύκολη εγκατάσταση

  Η λειτουργία Plug & Play σάς δίνει τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε ή να προσθέσετε μία νέα συσκευή χωρίς να χρειάζεται να προβείτε σε περίπλοκες διαδικασίες εγκατάστασης.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: