Ηχεία πολυμέσων 2.1

  Ηχεία πολυμέσων 2.1

  Ισχυρός, πλούσιος ήχος

  Η ισχύς εξόδου 40W προσφέρει βαθιές και στρογγυλές νότες με λιγότερη παραμόρφωση. Η σχεδίαση του γούφερ και του τουίτερ 2 κατευθύνσεων παράγει τόσο ψηλές όσο και χαμηλές προς μεσαίες συχνότητες, μεγιστοποιώντας την έξοδο με πιο ισορροπημένο ήχο.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ισχυρός, πλούσιος ήχος

Απαράμιλλη ακουστική εμπειρία

 • Πρακτικές θύρες εισόδου aux και εξόδου ακουστικών στην πρόσοψη του ηχείου

  Πρακτικές θύρες εισόδου aux και εξόδου ακουστικών στην πρόσοψη του ηχείου

  Τώρα μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική και ψυχαγωγία ακόμα πιο εύκολα και άνετα, μέσω των υποδοχών εισόδου aux και εξόδου ακουστικών στην πρόσοψη των ηχείων. Συνήθως, όταν θέλετε να συνδέσετε μια άλλη συσκευή εκτός από τον υπολογιστή, πρέπει να αποσυνδέσετε το βύσμα 3,5 χιλ. από τον υπολογιστή κι αυτό δεν είναι πάντα πρακτικό. Με τις συνδέσεις εισόδου aux και εξόδου ακουστικών στην πρόσοψη, όμως, μπορείτε να ακούσετε απευθείας μουσική από σχεδόν όλες τις συσκευές, γρήγορα και εύκολα.

 • Τουίτερ και γούφερ 2 κατευθύνσεων

  Ένα ηχείο διπλού εύρους με δύο οδηγούς παράγει υψηλές συχνότητες από το τουίτερ και συχνότητες χαμηλού και μεσαίου εύρους από το γούφερ. Έτσι η έξοδος μεγιστοποιείται, με πιο ισορροπημένο ήχο σε σχέση με τη συνήθως χρησιμοποιούμενη μονοκατευθυντική δομή, όπου ένας μόνο οδηγός πρέπει να παράγει όλες τις συχνότητες. Απολαύστε πραγματικά καλύτερο ήχο με καθαρά φωνητικά και πρίμα αλλά και βαθύ μπάσο, σε μια ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή, χάρη στην τελευταία σειρά ηχείων της Philips.

 • Τουίτερ από υλικό mylar για ήχο υψηλής ευκρίνειας

  Το μοναδικό υλικό mylar που χρησιμοποιείται σε αυτά τα τουίτερ διασφαλίζει εξαιρετική ευκρίνεια ήχου. Χάρη στην τέλεια αναπαραγωγή ολόκληρου του φάσματος των υψηλών συχνοτήτων, η μουσική ζωντανεύει και οι ταινίες ακούγονται όπως πρέπει. Αναπόσπαστο τμήμα της δικατευθυντικής σχεδίασης, το τουίτερ βελτιώνει τις υψηλές συχνότητες, εξασφαλίζοντας καθαρότερο, πιο ευρύχωρο και ακριβέστερο ήχο σε συνδυασμό με το γούφερ. Αυτή η βελτιωμένη καθαρότητα σημαίνει ότι μπορείτε να αναγνωρίζετε κάθε στοιχείο της μουσικής που ακούτε. Ξεχωρίστε το κάθε όργανο, ακούστε πιο καθαρά τα φωνητικά και απολαύστε τη μουσική μέχρι την τελευταία της νότα!

 • Οδηγός από πολυπροπυλένιο

  Το μαλακό πολυπροπυλένιο που περιέχει ο οδηγός προσφέρει καλύτερο ήχο υψηλών συχνοτήτων. Ενισχύει την ένταση του ήχου, ενώ παράγει καθαρότερο ήχο με μεγαλύτερη ευκρίνεια και ισορροπία. Αυτό το ελαφρύ υλικό ενσωματώνεται πιο εύκολα με το τουίτερ, με αποτέλεσμα να περιορίζει τους κραδασμούς.

 • Άριστα μονωμένος οδηγός, για μείωση των κραδασμών και της παραμόρφωσης του ήχου

  Οι μονοί οδηγοί ηχείου συνήθως υφίστανται συγκεκριμένους κραδασμούς διαίρεσης συχνότητας κοντά στο άκρο του διαφράγματος, προκαλώντας συχνά ηχητικές παραμορφώσεις. Για την αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού, η Philips εφαρμόζει γύρω από τον κώνο του οδηγού το mylar, το οποίο είναι ένα ομοιόμορφο μονομερές και πολύ ελαφρύτερο υλικό. Περιβάλλοντας τον κώνο με ένα άψογα συμμετρικό δακτυλίδι, το παραγόμενο εφέ απόσβεσης μειώνει τους ασύγχρονους κραδασμούς, εξασφαλίζοντας πιο ισορροπημένο και φυσικό ήχο.

 • Ελκυστικό φινίρισμα high gloss

  Το φινίρισμα high-gloss 'Piano black' έχει έξοχη εμφάνιση, σε κλασσική και μοντέρνα διακόσμηση.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: