Ηχεία πολυμέσων 2.1

  Ηχεία πολυμέσων 2.1

  Ισχυρός, πλούσιος ήχος

  Η ισχύς εξόδου 40W σε συνδυασμό με την πατενταρισμένη τεχνολογία θύρας μπάσων SPD™ προσφέρει βαθιές και στρογγυλές νότες με λιγότερη παραμόρφωση. Η σχεδίαση του γούφερ και του τουίτερ 2 δρόμων παράγει τόσο ψηλές όσο και χαμηλές προς μεσαίες συχνότητες, μεγιστοποιώντας την έξοδο με πιο ισορροπημένο ήχο.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ισχυρός, πλούσιος ήχος

Απαράμιλλη ακουστική εμπειρία

 • Πρωτοποριακή τεχνολογία θύρας μπάσων SPD™ για βαθύ, πλούσιο ήχο

  Πρωτοποριακή τεχνολογία θύρας μπάσων SPD™ για βαθύ, πλούσιο ήχο

  Η τεχνολογία θύρας μπάσων Sound Purification Duct (SPD) της Philips διασφαλίζει βαθύ, πλούσιο ήχο μπάσων. Χρησιμοποιώντας ένα αφρώδες υλικό SPD για την επεξεργασία της εσωτερικής επιφάνειας του οδηγού μπάσων, η ειδική τεχνολογία ηχητικής απόσβεσης της Philips μειώνει τις αναταράξεις του ήχου και σταθεροποιεί τη συχνότητα συντονισμού. Οι τεχνικές και εμπορικές δοκιμές της Philips επιβεβαιώνουν ότι το buffer αυτό εξασφαλίζει καθαρότερα μπάσα, με λιγότερους χρωματισμούς.

 • Τουίτερ και γούφερ 2 κατευθύνσεων

  Τουίτερ και γούφερ 2 κατευθύνσεων

  Ένα ηχείο διπλού εύρους με δύο οδηγούς παράγει υψηλές συχνότητες από το τουίτερ και συχνότητες χαμηλού και μεσαίου εύρους από το γούφερ. Έτσι η έξοδος μεγιστοποιείται, με πιο ισορροπημένο ήχο σε σχέση με τη συνήθως χρησιμοποιούμενη μονοκατευθυντική δομή, όπου ένας μόνο οδηγός πρέπει να παράγει όλες τις συχνότητες. Απολαύστε πραγματικά καλύτερο ήχο με καθαρά φωνητικά και πρίμα αλλά και βαθύ μπάσο, σε μια ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή, χάρη στην τελευταία σειρά ηχείων της Philips.

 • Υπογούφερ με ζώνη διέλευσης συχνοτήτων, για μοναδική ακρίβεια αναπαραγωγής των μπάσων

  Υπογούφερ με ζώνη διέλευσης συχνοτήτων, για μοναδική ακρίβεια αναπαραγωγής των μπάσων

  Με το "εγκιβωτισμένο" σχέδιό του, αυτό το υπογούφερ με ζώνη διέλευσης συχνοτήτων (bandpass) έχει δύο θαλάμους έντασης για να δημιουργεί μεγαλύτερη χωρητικότητα αέρα και να παρέχει ένα συνολικά καλύτερο ήχο μπάσων, με καλύτερη ισορροπία και μικρότερη παραμόρφωση. Η ηχητική ενέργεια από τον κεντρικό οδηγό συγκεντρώνεται αποτελεσματικότερα στο επιθυμητό εύρος συχνοτήτων εξόδου, παράγοντας πιο εστιασμένο και ακριβέστερα αναπαραγόμενο ήχο.

 • Κωνικός οδηγός μπάσων για έμφαση στις χαμηλές νότες και καθαρό, δυνατό μπάσο

  Κωνικός οδηγός μπάσων για έμφαση στις χαμηλές νότες και καθαρό, δυνατό μπάσο

  Η κωνική σχεδίαση του οδηγού μπάσων είναι ένα από τα βασικά στοιχεία αυτού του περιβλήματος ηχείου. Το μέγεθος, το μήκος και το σχήμα του οδηγού ανοίγουν εξαιρετικά το τόξο της αναπαραγωγής χαμηλών συχνοτήτων. Το κωνικό σχέδιο της Philips είναι σχετικά μεγάλο, με μια μεγαλύτερη θύρα και ανοίγει ένα μεγάλο buffer υποδοχής, ώστε τα ηχητικά κύματα να ρέουν ομαλά. Ο ήχος του εισερχόμενου αέρα είναι χαμηλότερος, με λιγότερο θόρυβο και παραμόρφωση απ' ό,τι θα παρατηρήσετε σε άλλα ηχεία. Η Philips καταλαβαίνει την ακουστική που χρειάζεστε και σας προσφέρει μια σχεδίαση που μειώνει σημαντικά τις παραμορφώσεις, παρέχοντας βαθύτερα, πλουσιότερα μπάσα και καθαρότερα πρίμα.

 • Τουίτερ από υλικό mylar για ήχο υψηλής ευκρίνειας

  Τουίτερ από υλικό mylar για ήχο υψηλής ευκρίνειας

  Το μοναδικό υλικό mylar που χρησιμοποιείται σε αυτά τα τουίτερ διασφαλίζει εξαιρετική ευκρίνεια ήχου. Χάρη στην τέλεια αναπαραγωγή ολόκληρου του φάσματος των υψηλών συχνοτήτων, η μουσική ζωντανεύει και οι ταινίες ακούγονται όπως πρέπει. Αναπόσπαστο τμήμα της δικατευθυντικής σχεδίασης, το τουίτερ βελτιώνει τις υψηλές συχνότητες, εξασφαλίζοντας καθαρότερο, πιο ευρύχωρο και ακριβέστερο ήχο σε συνδυασμό με το γούφερ. Αυτή η βελτιωμένη καθαρότητα σημαίνει ότι μπορείτε να αναγνωρίζετε κάθε στοιχείο της μουσικής που ακούτε. Ξεχωρίστε το κάθε όργανο, ακούστε πιο καθαρά τα φωνητικά και απολαύστε τη μουσική μέχρι την τελευταία της νότα!

 • 3 ενσωματωμένα κυκλώματα ενισχυτή ισχύος, για ισορροπημένο ήχο

  3 ενσωματωμένα κυκλώματα ενισχυτή ισχύος, για ισορροπημένο ήχο

  Στα περισσότερα ηχεία πολυμέσων 2.1 καναλιών, το τμήμα του κυκλώματος ενίσχυσης ισχύος παραβλέπεται και συχνά εφαρμόζεται ένα σχέδιο μονού ενισχυτή ισχύος, προκειμένου να διατηρηθεί το κόστος σε χαμηλά επίπεδα. Ωστόσο, σε αυτό το ιδιαίτερα εξελιγμένο σχέδιο κυκλώματος, η Philips χρησιμοποιεί 3 ενσωματωμένα τσιπ ενισχυτή για την υποστήριξη των δύο δορυφορικών ηχείων και του υπογούφερ. Το SPA4320 διαθέτει ένα μεγάλο ενσωματωμένο ακτινοβολητή. Αυτή η διάταξη απαγωγής της θερμότητας διαχέει τη θερμότητα που παράγεται από το κύκλωμα ενίσχυσης ισχύος. Τα τσιπ ενισχυτή UTC2030 παρέχουν μια καλή και γερή βάση για ποιοτικό ήχο, καθώς και όλη την ισχύ που χρειάζεται για την υποστήριξη του υπογούφερ και των δορυφορικών ηχείων.

 • Άριστα μονωμένος οδηγός, για μείωση των κραδασμών και της παραμόρφωσης του ήχου

  Άριστα μονωμένος οδηγός, για μείωση των κραδασμών και της παραμόρφωσης του ήχου

  Οι μονοί οδηγοί ηχείου συνήθως υφίστανται συγκεκριμένους κραδασμούς διαίρεσης συχνότητας κοντά στο άκρο του διαφράγματος, προκαλώντας συχνά ηχητικές παραμορφώσεις. Για την αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού, η Philips εφαρμόζει γύρω από τον κώνο του οδηγού το mylar, το οποίο είναι ένα ομοιόμορφο μονομερές και πολύ ελαφρύτερο υλικό. Περιβάλλοντας τον κώνο με ένα άψογα συμμετρικό δακτυλίδι, το παραγόμενο εφέ απόσβεσης μειώνει τους ασύγχρονους κραδασμούς, εξασφαλίζοντας πιο ισορροπημένο και φυσικό ήχο.

 • Καμπυλωτό περίβλημα για πλούσιο, στρογγυλό ήχο

  Πέρα από την όμορφη εμφάνιση, η καμπυλωτή σχεδίαση του περιβλήματος εγγυάται ισορροπημένο, φυσικό και αυθεντικό ήχο. Με λιγότερες παραμορφώσεις και χρωματισμούς, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η αγαπημένη σας μουσική θα ακούγεται πάντα όπως θα έπρεπε να ακούγεται. Η Philips κατέχει την τέχνη του ήχου και ξέρει πώς να ικανοποιεί τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας, τόσο ως προς την ποιότητα, όσο και ως προς την εμφάνιση!

 • Ελκυστικό φινίρισμα high gloss

  Το φινίρισμα high-gloss 'Piano black' έχει έξοχη εμφάνιση, σε κλασσική και μοντέρνα διακόσμηση.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: