Ψηφιακά ασύρματα ακουστικά

  Ψηφιακά ασύρματα ακουστικά

  Πλούσια ασύρματη μουσική

  Καθαρή, ψηφιακή μετάδοση, άψογη λήψη και πραγματική ποιότητα ήχου CD για εξαιρετικά πλούσια αλλά ομαλή ακουστική. Ασυναγώνιστη απόδοση ήχου και βελτιωμένη άνεση χάρη στο αυτορυθμιζόμενο εσωτερικό στήριγμα κεφαλής και τα μαλακά επικαλύμματα αυτιών. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

 • Πλούσια ασύρματη μουσική

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Πλούσια ασύρματη μουσική

Πιστή μετάδοση έως και την τελευταία λεπτομέρεια

 • Λειτουργία ταχείας φόρτισης για γρήγορη επαναφόρτιση

  Λειτουργία ταχείας φόρτισης για γρήγορη επαναφόρτιση

  Η λειτουργία έξυπνης και γρήγορης φόρτισης επιτρέπει την πλήρη επαναφόρτιση της μπαταρίας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Η χωρητικότητα της μπαταρίας που υπολείπεται καθορίζεται από ένα εσωτερικό κύκλωμα, έτσι ώστε η εισερχόμενη τάση να βελτιστοποιείται για γρήγορη επαναφόρτιση ενώ ταυτόχρονα μεγιστοποιείται η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

 • Αποθηκεύστε το δέκτη στο σταθμό σύνδεσης

  Αποθηκεύστε το δέκτη στο σταθμό σύνδεσης

  Ο σταθμός σύνδεσης παρέχει αποθήκευση για το δέκτη όταν δεν χρησιμοποιείται, ενώ σε ορισμένα μοντέλα, φορτίζει και την μπαταρία.

 • Πεντακάθαρη ψηφιακή μετάδοση (2,4 GHz)

  Η ψηφιακή μετάδοση 2,4 GHz αποτρέπει τη συμπίεση και την απώλεια δεδομένων ανάμεσα στον πομπό και στα ακουστικά. Τα ψηφιακά σήματα μετατρέπονται σε αναλογικά σήματα στο τέλος της διαδικασίας μετάδοσης. Το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακή ποιότητα ήχου, με ομαλή ακουστική και ελάχιστη απώλεια δεδομένων.

 • Η πραγματική ποιότητα ήχου CD σάς προσφέρει πλήρη μουσική απόλαυση

  Η πραγματική ποιότητα ήχου CD σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τη μουσική σας απόλαυση, χάρη σε μια εξειδικευμένη διαδικασία ψηφιακής μετάδοσης, που εγγυάται μηδενική συμπίεση δεδομένων. Αυτό που ακούτε είναι απόλυτα λεπτομερές και πιστό στην αυθεντική μουσική πηγή.

 • Ο σχεδιασμός διπλής κεραίας εξασφαλίζει λήψη 360º

  Ο σχεδιασμός διπλής κεραίας εξασφαλίζει λήψη χωρίς τυφλά σημεία, ανεξαρτήτως γωνίας λήψης. Τα ακουστικά περιλαμβάνουν δύο ανεξάρτητες κεραίες, που βρίσκονται στο δεξί και το αριστερό κάλυμμα αυτιών, για ασυναγώνιστη ασύρματη ακρόαση μουσικής χωρίς διακοπές (χωρίς τυφλά σημεία) και μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

 • Ηχεία με συντονισμένη ακουστική για εξαιρετική ποιότητα ήχου

  Τα ηχεία με συντονισμένη ακουστική παράγουν πεντακάθαρο, ισορροπημένο ήχο μοναδικής καθαρότητας και ακρίβειας, τόσο στα υψηλότερα πρίμα όσο και στα πιο βαθιά μπάσα.

 • Αυτορυθμιζόμενο σύστημα κεφαλής που εξασφαλίζει άψογη εφαρμογή

  Το εσωτερικό στήριγμα κεφαλής αυτών των ακουστικών Philips προσαρμόζεται εύκολα στο κεφάλι σας χάρη σε έναν αυτόματο μηχανισμό.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: