Ασύρματα ακουστικά HiFi

  Ασύρματα ακουστικά HiFi

  Ασύρματη ελευθερία

  Τέλος στην ακαταστασία των καλωδίων: με αυτά τα ακουστικά Philips μπορείτε να μετακινείστε ακούγοντας μουσική παντού στο σπίτι. Με την επαναφορτιζόμενη και πανάλαφρη σχεδίαση, μπορείτε να τα φοράτε όσο θέλετε χωρίς να σας κουράζουν. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ασύρματη ελευθερία

Πλήρως επαναφορτιζόμενα ακουστικά

 • Ελαφρύς σχεδιασμός για άνεση σε παρατεταμένη χρήση.

  Τα ανθεκτικά και ελαφρά υλικά υψηλής ποιότητας αυτών των ακουστικών Philips ενισχύουν την άνεση, για παρατεταμένη χρήση.

 • Οδηγός ηχείου 32 χιλ. για υψηλή απόδοση ήχου

  Ο οδηγός ηχείου 32 χιλ. είναι ένα μικρό αλλά ισχυρό στοιχείο για απόδοση ήχου χωρίς παραμορφώσεις, με οποιοδήποτε σήμα εισόδου.

 • Ασύρματη μετάδοση FM για ελευθερία κινήσεων

  Με ασύρματη μετάδοση FM υψηλής συχνότητας, που διαπερνά ακόμα και τοίχους, μπορείτε να ακούτε μουσική ακόμα και όταν βρίσκεστε σε άλλο δωμάτιο.

 • Αυτορυθμιζόμενο σύστημα κεφαλής

  Συνήθως, τα ακουστικά εξωτερικού χώρου προσαρμόζονται ρυθμίζοντας ένα στήριγμα κεφαλής με δυνατότητα επέκτασης στη σωστή θέση. Αυτό μπορεί να γίνεται κουραστικό καθώς συνήθως πρέπει να το ρυθμίζετε κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Απολαύστε τη μουσική σας πιο γρήγορα και πιο εύκολα με αυτό το ευέλικτο, αυτορυθμιζόμενο εσωτερικό σύστημα κεφαλής των ακουστικών, το οποίο προσαρμόζεται αυτόματα στο σχήμα και το μέγεθος του κεφαλιού σας.

 • Δύο ακουστικά σημαίνει ότι μπορείτε να μοιραστείτε τη μουσική σας

  Με δύο σετ ακουστικών, μπορείτε να μοιραστείτε τις προσωπικές μουσικές σας προτιμήσεις με κάποιο φίλο σας.

 • Επιλέξτε από 2 κανάλια για ελαχιστοποίηση των παρεμβολών

  Καθώς υπάρχει η επιλογή από δύο κανάλια μετάδοσης, έχετε εξασφαλισμένη ευχάριστη ακρόαση. Απλά επιλέξτε το κανάλι με την καλύτερη λήψη.

 • Πλήρως επαναφορτιζόμενα

  Τα ακουστικά έχουν σχεδιαστεί ώστε να χρησιμοποιούνται με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το κόστος της επαναλαμβανόμενης χρήσης.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: