Philips Avent Προστατευτικό θηλής

SCF153/01

Σας βοηθάει να θηλάζετε περισσότερο, με άνεση*

Τα προστατευτικά θηλής σχεδιάστηκαν για να σας βοηθήσουν να θηλάζετε όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τις θηλές σας ή όταν το μωρό σας δυσκολεύεται να πιάσει τη θηλή. Το προστατευτικό θηλής με εξαιρετικά λεπτό σχήμα πεταλούδας επιτρέπει την επαφή με το στήθος για το μωρό και σας βοηθάει να συνεχίσετε να δένεστε με το μωρό σας καθώς θηλάζετε.

Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Δυστυχώς αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Philips Avent Προστατευτικό θηλής

Σας βοηθάει να θηλάζετε περισσότερο, με άνεση*

Διευκολύνουν το μωρό σας και είναι απαλά με την επιδερμίδα σας*

 • Επιτρέπει την επαφή με το δέρμα
 • Προστασία των ερεθισμένων θηλών
 • Μικρό μέγεθος (15 χιλ.)
 • 2 τμχ.
Σχεδιασμένος για επαφή του δέρματός σας με το μωρό

Σχεδιασμένος για επαφή του δέρματός σας με το μωρό

Οι προστατευτικοί δίσκοι στήθους με εξαιρετικά λεπτό σχήμα πεταλούδας είναι σχεδιασμένοι για δερματική επαφή με το μωρό. Χάρη στο ειδικό τους σχήμα, έρχεται σε επαφή με το στήθος όχι μόνο η μυτούλα, αλλά και το σαγόνι του μωρού, για να σας μυρίζει και να σας αγγίζει. Απλώς τοποθετήστε τον δίσκο πάνω από το κέντρο της θηλής, ώστε το μωρό σας να πιάσει σωστά ολόκληρη την άλω. Απολαύστε την επαφή με το μωρό σας προστατεύοντας ταυτόχρονα τις θηλές σας.

Έχει σχεδιαστεί για να βοηθά το μωρό να πιάσει τη θηλή

Έχει σχεδιαστεί για να βοηθά το μωρό να πιάσει τη θηλή

Σχεδιάσαμε τους προστατευτικούς δίσκους θηλών για να βοηθήσουμε τα μωρά που δυσκολεύονται να πιάσουν τη θηλή, ώστε να θηλάσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Για τις μητέρες με επίπεδες ή ανεστραμμένες θηλές και τα μωρά με αδύναμη τεχνική ή στοματικές ανωμαλίες, ο δίσκος μπορεί να λειτουργήσει ως βοηθητική θηλή για να την πιάσει το μωρό, διατηρώντας τη στις διακοπές ταΐσματος.

Κατασκευασμένοι για ευαίσθητες ή ερεθισμένες θηλές

Κατασκευασμένοι για ευαίσθητες ή ερεθισμένες θηλές

Οι προστατευτικοί δίσκοι στήθους έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν άνεση και πιο ήπια ταΐσματα στις ευαίσθητες ή ερεθισμένες θηλές. Μπορούν να σας βοηθήσουν να μειώσετε την τριβή κατά τη διάρκεια του θηλασμού, ώστε να ταΐζετε το μωρό σας με άνεση.

Τα μωρά πίνουν με τον δικό τους ρυθμό

Τα μωρά πίνουν με τον δικό τους ρυθμό

Αν η ροή γάλακτος της μαμάς χρειάζεται περιορισμό ή αν το μωρό δεν έχει αρκετή δύναμη, οι προστατευτικοί δίσκοι θηλών είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος υποστήριξης. Οι τρεις οπές στο άκρο του δίσκου μπορούν να μειώσουν τη ροή του γάλακτος σε περίπτωση που είναι υπερβολικά μεγάλη. Με αυτό τον τρόπο το μωρό θα μπορεί να πίνει με τον δικό του ρυθμό, ακόμα κι όταν η μαμά έχει πολύ γάλα.

Σχεδιασμένοι για σωστή εφαρμογή

Σχεδιασμένοι για σωστή εφαρμογή

Οι προστατευτικοί δίσκοι στήθους διατίθενται σε δύο μεγέθη για να εφαρμόζουν καλύτερα στο στήθος σας. Τα μικρά μεγέθη ταιριάζουν σε διαμέτρους από 12 χιλιοστά και τα μεσαία σε διαμέτρους έως και 21. Για να βρείτε το δικό σας μέγεθος, καθίστε άνετα και τοποθετήστε έναν από τους διάτρητους δακτυλίους πάνω στη θηλή σας. Περιστρέψτε τον δίσκο δεξιόστροφα και οδηγήστε τη θηλή μέσα στο κανάλι. Στη συνέχεια, τεντώστε τη βάση του δίσκου γύρω από την άλω. Αν υπάρχει απόσταση 2 χιλιοστών ανάμεσα στη θηλή και στη σιλικόνη, αυτό είναι το σωστό μέγεθος. Συμβουλή: το μέγεθος βασίζεται στη θηλή και όχι στην άλω. Δεν είστε σίγουρη; Ζητήστε υποστήριξη από τον γιατρό σας.

Εύκολος καθαρισμός στην υγιεινή θήκη μεταφοράς

Εύκολος καθαρισμός στην υγιεινή θήκη μεταφοράς

Πρέπει να καθαρίζετε τα προστατευτικά θηλής πριν από κάθε χρήση. Αυτή η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά. Τοποθετήστε τα σε βραστό νερό για πέντε λεπτά ή χρησιμοποιήστε προαιρετικά τη θήκη υγιεινής. Τοποθετήστε και τα δύο καλά ξεβγαλμένα περιβλήματα θηλής στην θήκη και προσθέστε 25 ml/0,9 fl.oz. νερό. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα περιβλήματα θηλής σε φούρνο μικροκυμάτων 750-1000W για τρία λεπτά. Αφήστε τα να κρυώσουν για πέντε λεπτά. Έπειτα στραγγίστε το νερό και είναι έτοιμα για χρήση. Χρησιμοποιήστε την πρακτική υγιεινή θήκη μεταφοράς όταν είστε εκτός σπιτιού, καθώς επίσης για να αποθηκεύσετε τα προστατευτικά θηλής και να τα κρατήσετε καθαρά.

Συνδυασμός θηλασμού και ταΐσματος με μπιμπερό

Το εξαιρετικά λεπτό, μαλακό υλικό σιλικόνης του προστατευτικού θηλής Philips Avent είναι πιο κοντά στις λύσεις ταΐσματος νηπίων, για την ομαλή μετάβαση μεταξύ θηλασμού και μπιμπερό όταν συνδυάζονται τα δύο.

Τεχνικές προδιαγραφές

 • Σχεδίαση

  Σχεδίαση σε σχήμα πεταλούδας
  Ναι
 • Υλικό κατασκευής

  Προστατευτικό θηλής
  Χωρίς BPA*, σιλικόνη
 • Τι περιλαμβάνεται

  Προστατευτικά θηλής 15 χιλ.
  2  τεμάχιο
  Υγιεινή θήκη μεταφοράς
  1  τεμάχιο

Προτεινόμενα προϊόντα

Πρόσφατες προβολές

Κριτικές

 • Για επίπεδες ή ανεστραμμένες, ευαίσθητες ή ερεθισμένες θηλές και μωράκια που δεν μπορούν να πιάσουν το στήθος
 • 0% BPA, βάσει του κανονισμού 10/2011 της ΕΕ
 • Αυτή η ενότητα περιλαμβάνει τις απόψεις των καταναλωτών σχετικά με το προϊόν. Η Philips διαχωρίζει τη θέση της από το περιεχόμενο που εισάγεται από τους καταναλωτές σε αυτήν την ενότητα και, κατά συνέπεια, κάθε τεχνική πληροφορία ή/και συμβουλή σχετικά με τη χρήση του προϊόντος που περιλαμβάνεται στην παρούσα ενότητα δεν αποτελεί επίσημη πληροφορία της Philips.

Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.