Ασύρματο ηχείο

  Ασύρματο ηχείο

  Ισχυρός, πλούσιος ήχος

  Δυνατός ήχος που υποστηρίζεται από ασύρματη μετάδοση μουσικής μέσω Bluetooth, με τεχνολογία ανάκλασης μπάσων για ισχυρά, βαθύτερα μπάσα. Χάρη στην υποδοχή USB, μπορείτε να φορτίσετε οποιαδήποτε συσκευή. SBT550/12: ένα ηχείο που συμπληρώνει τον τρόπο ζωής σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ασύρματο ηχείο

Bluetooth®, Στερεοφωνικό, ακτινοβολητής μπάσων, Θύρα USB για φόρτιση, 20 W SBT550WHI/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Ισχυρός, πλούσιος ήχος

Ηχείο Bluetooth με ασύρματη μετάδοση μουσικής

 • Λειτουργεί με όλες τις συσκευές που διαθέτουν Bluetooth

  Λειτουργεί με όλες τις συσκευές που διαθέτουν Bluetooth

  Το Bluetooth είναι μια τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας μικρής εμβέλειας, ισχυρή και ενεργειακά αποδοτική. Η τεχνολογία επιτρέπει εύκολη ασύρματη σύνδεση με άλλες συσκευές Bluetooth, ώστε να μπορείτε να αναπαράγετε με άνεση την αγαπημένη σας μουσική από οποιοδήποτε smartphone, tablet ή φορητό υπολογιστή, καθώς και από iPod ή iPhone, σε ηχείο με δυνατότητα Bluetooth.

 • Συνολική ισχύς εξόδου 20W RMS

  Συνολική ισχύς εξόδου 20W RMS

  H τιμή RMS αναφέρεται στη μέση τετραγωνική τιμή, η οποία αποτελεί τυπικό μέγεθος μέτρησης της ηχητικής ισχύος ή, ακόμα καλύτερα, της ηλεκτρικής ισχύος που μεταφέρεται από έναν ενισχυτή ήχου σε ένα ηχείο και μετριέται σε watt. Η ποσότητα ηλεκτρικής ισχύος που αποδίδεται στο ηχείο και η ευαισθησία αυτού καθορίζει την παραγόμενη ηχητική ισχύ. Ουσιαστικά, οι ενισχυτές περιορίζονται από την ηλεκτρική ενέργεια που μπορούν να πολλαπλασιάσουν και τα ηχεία από την ηλεκτρική ενέργεια που μπορούν να μετατρέψουν σε ηχητική ενέργεια, χωρίς να παραμορφώνεται το ηχητικό σήμα. Όσο περισσότερα τα watt, τόσο καλύτερη η ηχητική ισχύς που εκπέμπει το ηχείο.

 • Θύρα USB για φόρτιση άλλων συσκευών

  Θύρα USB για φόρτιση άλλων συσκευών

  Το ηχείο διαθέτει θύρα USB, για πρακτική φόρτιση της συσκευής σας. Απλά συνδέστε το καλώδιο USB της συσκευής στο πίσω μέρος του ηχείου.

 • Είσοδος ήχου για εύκολη, φορητή αναπαραγωγή μουσικής

  Είσοδος ήχου για εύκολη, φορητή αναπαραγωγή μουσικής

  Κάντε μόνο μία απλή σύνδεση και απολαύστε όλη σας τη μουσική από τις φορητές συσκευές και τον υπολογιστή σας. Απλώς συνδέστε τη συσκευή σας στην είσοδο AUDIO-IN (3,5 χιλ.) του σετ ηχείων Philips. Με τους υπολογιστές, η σύνδεση συνήθως γίνεται από την έξοδο ακουστικών. Μόλις ολοκληρώσετε τη σύνδεση, μπορείτε να απολαύσετε ολόκληρη τη μουσική σας συλλογή απευθείας σε ένα σετ ηχείων κορυφαίας ποιότητας. Η Philips απλώς προσφέρει πολύ καλύτερο ήχο.

 • Ιδανικό για κάθε smartphone, υπολογιστή ή φορητή συσκευή

  Ιδανικό για κάθε smartphone, υπολογιστή ή φορητή συσκευή
 • Ασύρματη μετάδοση μουσικής μέσω Bluetooth

  Το ηχείο σας υποστηρίζει μετάδοση μουσικής μέσω Bluetooth. Σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας κομμάτια με ασύρματη μετάδοση μουσικής υψηλής ποιότητας, από οποιαδήποτε συσκευή Bluetooth.

 • Ηχεία με ανάκλαση μπάσων για βαθιά και ισχυρά μπάσα

  Μια ενσωματωμένη κοιλότητα πίσω από τον οδηγό ηχείου που διοχετεύει αέρα στις διόδους με συντονισμένη ακουστική αποδίδει βαθιές νότες με περισσότερη ένταση, και συνεπώς ρεαλιστικό ήχο.

 • Πλούσιος και δυναμικός ήχος από ισχυρούς οδηγούς ηχείων

  Πανίσχυροι οδηγοί ηχείων που αποδίδουν δυνατά τη μουσική, με βαθιά και δυναμικά μπάσα, για να είστε διαρκώς σε εγρήγορση. Οι οδηγοί κορυφαίας ποιότητας εξασφαλίζουν μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία ήχου.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: