ασύρματο φορητό ηχείο

  ασύρματο φορητό ηχείο

  Ασύρματη μετάδοση μουσικής

  Δυνατός ήχος που υποστηρίζεται από ασύρματη μετάδοση μουσικής μέσω Bluetooth. Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία για να απολαμβάνετε τον ήχο παντού και ενσωματωμένο μικρόφωνο για τηλεφωνικές κλήσεις hands-free, καθώς και γαντζάκι ασφαλείας για στερέωση στη ζώνη ή στην τσάντα σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ασύρματη μετάδοση μουσικής

Δυνατός ήχος, μικρό μέγεθος

 • Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, για να απολαμβάνετε τη μουσική παντού

  Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, για να απολαμβάνετε τη μουσική παντού

  Ακούστε δυνατά μουσική - όποτε και όπου θέλετε. Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε τη μουσική σας χωρίς τον μπελά των μπερδεμένων καλωδίων και χωρίς να πρέπει να ψάχνετε για πρίζα. Απολαύστε υπέροχη μουσική, με την ελευθερία που σας προσφέρει η φορητότητα.

 • Μέχρι 8 ώρες αναπαραγωγή μουσικής

  Μέχρι 8 ώρες αναπαραγωγή μουσικής

  Απολαύστε μουσική για έως και 8 ώρες με μία φόρτιση.

 • Λειτουργεί με όλες τις συσκευές που διαθέτουν Bluetooth

  Λειτουργεί με όλες τις συσκευές που διαθέτουν Bluetooth

  Το Bluetooth είναι μια τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας μικρής εμβέλειας, ισχυρή και ενεργειακά αποδοτική. Η τεχνολογία επιτρέπει εύκολη ασύρματη σύνδεση με άλλες συσκευές Bluetooth, ώστε να μπορείτε να αναπαράγετε με άνεση την αγαπημένη σας μουσική από οποιοδήποτε smartphone, tablet ή φορητό υπολογιστή, καθώς και από iPod ή iPhone, σε ηχείο με δυνατότητα Bluetooth.

 • Ένα καλώδιο τόσο για φόρτιση όσο και για αναπαραγωγή

  Ένα καλώδιο τόσο για φόρτιση όσο και για αναπαραγωγή

  Αυτό το ηχείο της Philips συνοδεύεται από ένα μόνο καλώδιο, τόσο για φόρτιση της μπαταρίας όσο και για αναπαραγωγή μουσικής μέσω της βοηθητικής εισόδου. Ξεχάστε την ακαταστασία των καλωδίων και απολαύστε ποιότητα σήματος χωρίς συμβιβασμούς.

 • Περιλαμβάνεται γαντζάκι ασφαλείας

  Περιλαμβάνεται γαντζάκι ασφαλείας
 • Ασύρματη μετάδοση μουσικής μέσω Bluetooth

  Το ηχείο σας υποστηρίζει μετάδοση μουσικής μέσω Bluetooth. Σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας κομμάτια με ασύρματη μετάδοση μουσικής υψηλής ποιότητας, από οποιαδήποτε συσκευή Bluetooth.

 • Ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχεία για κλήσεις hands-free

  Χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο, αυτό το ηχείο της Philips μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ανοιχτή συνομιλία. Όταν δέχεστε μια εισερχόμενη κλήση, η αναπαραγωγή μουσικής διακόπτεται προσωρινά κι έτσι μπορείτε να μιλήσετε μέσω του ηχείου. Είναι ιδανικό για να λάβετε μέρος σε μια τηλεφωνική συνδιάσκεψη ή να τηλεφωνήσετε σε φίλους από ένα πάρτι.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: