Ασύρματα ακουστικά hi-fi

  Ασύρματα ακουστικά hi-fi

  Ελαφρότητα και άνεση

  Εξαιρετικής ποιότητας ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά χωρίς καλώδια για ελευθερία κίνησης. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ελαφρότητα και άνεση

Ασύρματο

 • Ρύθμιση 3 δρόμων για καλύτερη εφαρμογή και απόδοση μπάσων

  Απολαύστε άψογη εφαρμογή και καλύτερη απόδοση μπάσων με τα ρυθμιζόμενα καλύμματα ακουστικών τριών δρόμων που εφαρμόζουν εντελώς φυσικά γύρω από τα αυτιά σας.

 • Ελαφρύς σχεδιασμός για άνεση σε παρατεταμένη χρήση.

  Τα ανθεκτικά και ελαφρά υλικά υψηλής ποιότητας αυτών των ακουστικών Philips ενισχύουν την άνεση, για παρατεταμένη χρήση.

 • Η λειτουργία ALC αποτρέπει την παραμόρφωση των σημάτων εισόδου

  Αυτό το έξυπνο ηλεκτρονικό κύκλωμα εξασφαλίζει ότι το επίπεδο εισόδου ήχου ρυθμίζεται αυτόματα στο κατάλληλο σημείο, αποτρέποντας την παραμόρφωση και διασφαλίζοντας την απόλαυση.

 • Οδηγός ηχείου 32 χιλ. για υψηλή απόδοση ήχου

  Ο οδηγός ηχείου 32 χιλ. είναι ένα μικρό αλλά ισχυρό στοιχείο για απόδοση ήχου χωρίς παραμορφώσεις, με οποιοδήποτε σήμα εισόδου.

 • Ασύρματη μετάδοση FM για ελευθερία κινήσεων

  Με ασύρματη μετάδοση FM υψηλής συχνότητας, που διαπερνά ακόμα και τοίχους, μπορείτε να ακούτε μουσική ακόμα και όταν βρίσκεστε σε άλλο δωμάτιο.

 • Επιλέξτε από 2 κανάλια για ελαχιστοποίηση των παρεμβολών

  Καθώς υπάρχει η επιλογή από δύο κανάλια μετάδοσης, έχετε εξασφαλισμένη ευχάριστη ακρόαση. Απλά επιλέξτε το κανάλι με την καλύτερη λήψη.

 • Συμπεριλαμβάνεται μπαταρία για να χρησιμοποιήσετε το προϊόν σας αμέσως

  Δεν χρειάζεται να αγοράσετε μπαταρίες για να αρχίσετε τη χρήση. Απλά τοποθετήστε τις συμπεριλαμβανόμενες μπαταρίες και ξεκινήστε!

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: