Φορητό ηχείο

  Φορητό ηχείο

  Φορητός, στερεοφωνικός ήχος υψηλής ποιότητας

  Αυτό το φορητό ηχείο παρέχει στερεοφωνικό ήχο υψηλής ποιότητας, και είναι θωρακισμένο από τις παρεμβολές των κινητών τηλεφώνων. Το ενσωματωμένο καλώδιο συνδέεται εύκολα σε κινητά τηλέφωνα, ενώ η επαναφορτιζόμενη μπαταρία προσφέρει 8 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Φορητός, στερεοφωνικός ήχος υψηλής ποιότητας

που διαρκεί όλη μέρα

 • Δυναμική ενίσχυση μπάσων - Το πιο βαθύ και πλούσιο μπάσο που έχετε ακούσει

  Δυναμική ενίσχυση μπάσων - Το πιο βαθύ και πλούσιο μπάσο που έχετε ακούσει

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία παρέχει απίστευτα βαθύ και πλούσιο μπάσο από συμπαγή ηχεία. Με τη δυναμική ενίσχυση των μπάσων τονίζονται οι χαμηλές συχνότητες της μουσικής σας, σε όποια ένταση και αν ακούτε - σιγά ή δυνατά – με το πάτημα ενός κουμπιού!

 • Ελαφρύς, φορητός σχεδιασμός για μουσική απόλαυση οποιαδήποτε στιγμή

  Ελαφρύς, φορητός σχεδιασμός για μουσική απόλαυση οποιαδήποτε στιγμή

  Το ανθεκτικό, ελαφρύ υλικό και ο σχεδιασμός σας δίνουν τη δυνατότητα να μεταφέρετε τα ηχεία όπου και αν πάτε.

 • Ελκυστικά ηχεία γεμίζουν οποιονδήποτε χώρο με τη μουσική σας

  Το ελκυστικό σύστημα ηχείων φαίνεται εκπληκτικό σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας και έτσι μπορείτε να απολαύσετε τη μουσική σας δυνατά και όχι μόνο στα ακουστικά σας.

 • Ακούστε τη μουσική σας με πολυτελή στερεοφωνικό ήχο

  Το σύστημα ηχείων υψηλής πιστότητας διαθέτει ενισχυτή Κατηγορίας D, διπλάη γούφερ και τουίτερ για πλούσιο μπάσο και καθαρά πρίμα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη μουσική σας με πολυτελή στερεοφωνικό ήχο.

 • Ψηφιακός ενισχυτής για ήχο χωρίς παρεμβολές

  Για βελτιωμένη ποιότητα ήχου, αυτά τα ηχεία διαθέτουν ψηφιακό ενισχυτή, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τον ήχο από το τηλέφωνό σας με ελάχιστα παράσιτα που συχνά προκαλούνται από τις παρεμβολές του σήματος των κινητών τηλεφώνων.

 • Ενσωματωμένη πτυσσόμενη βάση για την κατεύθυνση του ήχου

  Όταν απολαμβάνετε τη μουσική σας δυνατά και εν κινήσει, μπορείτε εύκολα να στηρίξετε το ηχείο για να κατευθύνετε τον ήχο με την πρακτική, ενσωματωμένη πτυσσόμενη βάση του ηχείου.

 • Incredible Surround™ για μεγαλύτερη απόλαυση ήχου

  Το Incredible Surround είναι μια τεχνολογία ήχου της Philips που μεγεθύνει εντυπωσιακά το ηχητικό πεδίο για να σας βυθίσει στον ήχο. Mιξάρει τους ήχους των αριστερών και δεξιών ηχείων αυξάνοντας την αίσθηση που δίνει ο χώρος ως προς τον αναπαραγόμενο ήχο. Αυτή η ευρύτερη κάλυψη βελτιστοποιεί την στερεοφωνική απόδοση και δημιουργεί μια φυσικότερη ηχητική διάσταση. Το Incredible Surround σάς επιτρέπει να έχετε απόλυτη εμπειρία surround ήχου με μεγαλύτερο βάθος και πλάτος χωρίς τη χρήση πρόσθετων ηχείων.

 • Τεχνολογία θωράκισης κινητού τηλεφώνου, για ήχο χωρίς παράσιτα

  Η τεχνολογία θωράκισης κινητού τηλεφώνου είναι ένα κύκλωμα προηγμένου σχεδιασμού που εμποδίζει τις παρεμβολές των κινητών τηλεφώνων και εξασφαλίζει ήχο χωρίς παράσιτα

 • Γενικής χρήσης: Λειτουργεί μέσω της υποδοχής ακουστικών 3,5 χιλ. της συσκευής σας

  Διασύνδεση plug and play με οποιαδήποτε φορητή συσκευή που διαθέτει υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλ. – iPod, iPhone, GoGear, MP3 player, φορητούς υπολογιστές, netbook, μουσικά τηλέφωνα και ακόμη περισσότερα.

 • Με την ενσωματωμένη διαχείριση καλωδίου αποφεύγετε την ακαταστασία

  Η ενσωματωμένη διαχείριση καλωδίου είναι το προϊόν που σχεδιάστηκε ώστε να συγκρατεί τα καλώδια, ώστε να αποφεύγεται η ακαταστασία και να διευκολύνεται η μεταφορά και η φύλαξη.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: