ασύρματο φορητό ηχείο

  ασύρματο φορητό ηχείο

  Δυνατός ήχος, ανεπηρέαστος από τους κραδασμούς

  Ακούστε σταθερό ήχο δυνατά και έντονα, με το αδιάβροχο και ανθεκτικό φορητό ηχείο Shoqbox SB7220/12 της Philips. Πάρτε τη μουσική σας στην ύπαιθρο, με αυτόν τον πρωταθλητή ανώμαλου δρόμου που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε δυνατό, έντονο και καθαρό ήχο ασύρματα... και άφοβα! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

ασύρματο φορητό ηχείο

Bluetooth®, Χειρονομίες, προστασία από πιτσιλιές, Ενσωματωμένο μικρόφωνο για κλήσεις, 8W, επαναφορτιζόμενη μπαταρία SB7220/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Δυνατός ήχος, ανεπηρέαστος από τους κραδασμούς

 • Με 2 οδηγούς νεοδυμίου

  Με 2 οδηγούς νεοδυμίου

  Με 2 οδηγούς ηχείων νεοδυμίου και σύστημα wOOx, ο ήχος αυτού του μικρού ηχείου είναι απλά εκπληκτικός: δυνατός, με απίστευτη ευκρίνεια και δυνατά μπάσα, για να απολαμβάνετε βέλτιστη απόδοση ήχου παντού.

 • Ακόμα και αν σας πέσει ή αν το βρέξετε, συνεχίζετε να το χρησιμοποιείτε

  Ακόμα και αν σας πέσει ή αν το βρέξετε, συνεχίζετε να το χρησιμοποιείτε

  Σχεδιασμένο να αντέχει σε πτώσεις και σε νερό, αυτό το SHOQBOX της Philips είναι ιδανικό για τους λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων. Χάρη στη σχεδίαση που το προστατεύει από την υγρασία, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε μήπως βρέξει ή χυθεί κάτι πάνω του. Επιπλέον, το πλαστικό περίβλημα είναι κατασκευασμένο από ειδικό, ανθεκτικό υλικό που αντέχει στις πτώσεις και στη σκληρή χρήση. Ιδανικό για υπαίθριους χώρους - απλά ρίξτε το στην τσάντα σας ή κρεμάστε το στο σακίδιό σας και μεταφέρετέ το άφοβα παντού.

 • Αισθητήρας κινήσεων για παράκαμψη τραγουδιών

  Αισθητήρας κινήσεων για παράκαμψη τραγουδιών

  Το SHOQBOX διαθέτει αισθητήρα κίνησης. Απλά περάστε το χέρι σας μπροστά από τον αισθητήρα, από τα αριστερά προς τα δεξιά ή από τα δεξιά προς τα αριστερά, για να μεταβείτε στο επόμενο ή το προηγούμενο κομμάτι. Κρατήστε το χέρι σας μπροστά από τον αισθητήρα για ένα δευτερόλεπτο για να διακόψετε προσωρινά την αναπαραγωγή της μουσικής. Κάντε την ίδια κίνηση για να συνεχίσετε την αναπαραγωγή. Χάρη στον εύκολο έλεγχο κινήσεων, ο έλεγχος της μουσικής σας γίνεται παιχνίδι!

 • Ενσωματωμένο μικρόφωνο για ανοιχτή συνομιλία

  Ενσωματωμένο μικρόφωνο για ανοιχτή συνομιλία

  Χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ανοιχτή συνομιλία. Όταν δέχεστε μια εισερχόμενη κλήση, η αναπαραγωγή μουσικής διακόπτεται προσωρινά κι έτσι μπορείτε να μιλήσετε μέσω του ηχείου. Είναι ιδανικό για να λάβετε μέρος σε τηλεφωνική συνδιάσκεψη ή να τηλεφωνήσετε σε φίλους από ένα πάρτι.

 • Φωνητική εντολή για σχόλια

  Φωνητική εντολή για σχόλια

  Η λειτουργία φωνητικής εντολής διατίθεται σε διάφορες γλώσσες. Σας παρέχει άμεση πληροφόρηση για τη στάθμη της μπαταρίας ή σας ενημερώνει αν το ηχείο είναι σωστά συνδεδεμένο στη συσκευή.

 • Σύζευξη 2 shoqbox σε δεξιά και αριστερά ηχεία

  Σύζευξη 2 shoqbox σε δεξιά και αριστερά ηχεία

  Με τον έξυπνο αισθητήρα, μπορείτε να συζεύξετε 2 ηχεία SHOQBOX και να δημιουργήσετε ένα στερεοφωνικό σύστημα με αριστερό και δεξί κανάλι. Απλώς τοποθετήστε το ένα ηχείο δίπλα στο άλλο και σύρετε τα χέρια σας στους δύο αισθητήρες ταυτόχρονα, από έξω προς τα μέσα. Ιδανικό για πάρτι ή συγκεντρώσεις, αλλά και για να απολαμβάνετε μουσική, ταινίες και παιχνίδια με δυνατό στερεοφωνικό ήχο.

 • Μετάδοση μέσω Bluetooth

  Το Bluetooth είναι μια τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας μικρής εμβέλειας, ισχυρή και ενεργειακά αποδοτική. Η τεχνολογία επιτρέπει εύκολη ασύρματη σύνδεση με άλλες συσκευές Bluetooth, ώστε να μπορείτε να αναπαράγετε με άνεση την αγαπημένη σας μουσική από οποιοδήποτε smartphone, tablet ή φορητό υπολογιστή, καθώς και από iPod ή iPhone, σε ηχείο με δυνατότητα Bluetooth.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η αντοχή στις πτώσεις υπολογίζεται για ύψος περίπου 0,8 μέτρων και ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες πτώσης.
 • Το σώμα του SHOQBOX προσφέρει αδιάβροχη προστασία για μικρές ποσότητες υγρών, ισοδύναμη με IEC 60529 IPX4. Δεν είναι αδιάβροχο και δεν πρέπει να βυθίζεται στο νερό ή να χρησιμοποιείται στο μπάνιο.
 • Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: