Φορητό DVD Player

  DVD Video

  Φορητό DVD Player

  Απολαύστε DVD και ψηφιακά βίντεο

  Για ψυχαγωγία εν κινήσει! Το PET1000 αναπαράγει ταινίες DVD σε μια οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης 25,9 εκ. (10,2"). Απολαύστε την ευκολία των πολυμέσων με τα φορμά ψηφιακών μέσων MPEG4 και DivX. Διαθέτει έξοδο S-Video και έξοδο βίντεο συνιστωσών.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Απολαύστε DVD και ψηφιακά βίντεο

με οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης 25,9 εκ. (10,2")

 • Οθόνη TFT LCD 10,2" υψηλής ανάλυσης για εξαιρετική προβολή

  Οθόνη TFT LCD 10,2" υψηλής ανάλυσης για εξαιρετική προβολή

  Η έγχρωμη οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης ζωντανεύει τις εικόνες, αναδεικνύοντας τις πολύτιμες φωτογραφίες σας, τις αγαπημένες σας ταινίες και μουσική με τις 'πραγματικές', πλούσιες λεπτομέρειες και τα ζωντανά χρώματα που διαθέτουν οι τυπωμένες φωτογραφίες υψηλής ποιότητας.

 • Αναπαραγωγή DVD, DVD+R και DVD+RW

  Αναπαραγωγή DVD, DVD+R και DVD+RW

  Η συσκευή αναπαραγωγής της Philips είναι συμβατή με τους περισσότερους δίσκους DVD και CD που κυκλοφορούν στην αγορά. Παρέχει δυνατότητα αναπαραγωγής δίσκων DVD, DVD+R και DVD+RW. Το DVD+RW είναι η συντομογραφία για μια μονάδα DVD που μπορεί να δεχτεί το συνηθισμένο εγγράψιμο φορμά DVD. Παρομοίως, το DVD+RW δέχεται το συνηθισμένο τύπο εγγράψιμου δίσκου.

 • Παρακολουθήστε ταινίες σε φορμά widescreen 16:9

  Παρακολουθήστε ταινίες σε φορμά widescreen 16:9

  Προβάλετε και μοιραστείτε τις ταινίες σας και τις ψηφιακές σας φωτογραφίες με τους φίλους και την οικογένειά σας. Ο λόγος διαστάσεων ευρείας οθόνης 16:9 είναι καθιερωμένος για τηλεοράσεις γενικής χρήσης και ψηφιακές τηλεοράσεις υψηλής ανάλυσης. Ο εγγενής λόγος διαστάσεων 16:9 συνεπάγεται προβολή βίντεο χωρίς γραμμές στο επάνω και κάτω μέρος της εικόνας και χωρίς την απώλεια ποιότητας που επιφέρει η αλλαγή κλίμακας, μέσω της προσαρμογής της εικόνας σε διαφορετικό μέγεθος οθόνης.

 • Συμπεριλαμβάνεται προσαρμογέας αυτοκινήτου και εύχρηστο τηλεχειριστήριο

  Συμπεριλαμβάνεται προσαρμογέας αυτοκινήτου και εύχρηστο τηλεχειριστήριο

  Εκτός από τον προσαρμογέα αυτοκινήτου που χρησιμοποιείται για χρήση στο αυτοκίνητο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη φορητή συσκευή αναπαραγωγής για να απολαμβάνετε DVD στο σπίτι συνδέοντάς τη απλά στην τηλεόραση. Χαλαρώστε και απολαύστε τα αγαπημένα σας DVD χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο για τον έλεγχο της λειτουργίας αναπαραγωγής.

 • Δύο υποδοχές ακουστικών για να μοιράζεστε τη διασκέδαση

  Δύο υποδοχές ακουστικών για να μοιράζεστε τη διασκέδαση
 • Αναπαραγωγή DivX για βίντεο υψηλής συμπίεσης

  Με την υποστήριξη DivX, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε βίντεο με κωδικοποίηση DivX άνετα από το σαλόνι σας. Το φορμά μέσων DivX είναι μια τεχνολογία συμπίεσης βίντεο βάσει MPEG4, η οποία σας επιτρέπει να αποθηκεύετε μεγάλα αρχεία, όπως ταινίες, τρέιλερ και μουσικά βίντεο σε μέσα όπως CD-R/RW, κάρτες μνήμης και DVD-video. Η αναπαραγωγή των CD DivX είναι δυνατή σε επιλεγμένα DVD player, DVD recorder και συστήματα Home Cinema.

 • Αναπαραγωγή MPEG4 για συμπιεσμένο βίντεο υψηλής ποιότητας

  Το MPEG4 είναι ένα πρότυπο συμπίεσης που σας επιτρέπει την εγγραφή ταινιών σε μέγεθος 7 έως 10 φορές μικρότερο από το πρότυπο MPEG2 χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ήχου και εικόνας. Είναι δυνατή η αποθήκευση των μέσων MPEG4 σε CD-Rom, κάρτα μνήμης ή δίσκο DVD, και η αναπαραγωγή τους σε επιλεγμένα DVD player, DVD recorder και συστήματα Home Theater.

 • Έξοδος S-Video για καλύτερη απόδοση εικόνας

  Ο ιδανικός τρόπος σύνδεσης πηγών εικόνας υψηλής ευκρίνειας, όπως DVD, ψηφιακή δορυφορική και καλωδιακή τηλεόραση, και κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών, στην τηλεόρασή σας για μεγαλύτερη λεπτομέρεια σε σχέση με τις τυπικές εξόδους βίντεο.

 • Έξοδος βίντεο συνιστωσών για τη βέλτιστη σύνδεση αναλογικού βίντεο

  Η σύνδεση βίντεο συνιστωσών YPbPr παρέχει βίντεο ανώτατης ποιότητας και ενδείκνυται για σύνδεση DVD player ή recorder σε τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας. Χρησιμοποιεί τρία ξεχωριστά καλώδια για τα σήματα διαφοράς χρώματος και φωτεινότητας αποτρέποντας έτσι τις παρεμβολές. Εφόσον το σήμα βίντεο στο δίσκο DVD έχει αποθηκευτεί και αυτό σε φορμά YPbPr, δεν χρειάζεται καμία διαδικασία μετατροπής για την παραγωγή του σήματος εξόδου.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάστασή τους. Η διάρκεια ζωής και ο κύκλος φόρτισης των μπαταριών ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Οι ονομασίες DivX, DivX Certified και τα σχετιζόµενα µε αυτές λογότυπα αποτελούν εµπορικά σήµατα της DivXNetworks, Inc. και χρησιµοποιούνται κατόπιν αδείας.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: